Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 52765277527852795280 ... 14818>
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 13:49

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Свадьба ДБР на сотни тысяч долларов:
Фамилия невесты "москва" и она восстанавливается в ДБР?
Ребята, я видел всё в жизни, но это просто треш. Такого моя фантазия не способна представить просто пхахаха
Бетон

Подякував: 192 раз.
Подякували: 411 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 13:53

BIGor , хто «ми»?)
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 14:00

Hotab написав:BIGor , хто «ми»?)

мабуть, любителі офтопу з Польщі
Faceless
Модератор

Подякував: 1495 раз.
Подякували: 8235 раз.

Профіль

4
9
3
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 14:02

Hotab написав:ЛАД ,
Але 300 тис. з 140 млн. це 0,2% населення. Нехай чоловіків половина, з них у віці 18-50, припустимо, знов половина. Тоді 300 тис це все рівно менше 1%.
І так. У будь-якій нації є звірі і якщо їм дати волю... Війна дає таку волю.

І ще добуя відсотків ставить «палець вгору» , або «вогонь» під повідомленнями, що чергова плануюча бомба в Бериславі влучила в житловий будинок чи лікарню. Або що Україна без світла.

Не розумію вашу мету доводити тут, що там не звіряча нація зараз. Німці так само якийсь час були хворі. Потім вилікувались. Кацапія хвора набагато довше, лікування потрібно серйозніше. Ви ж чомусь намагаєтесь довести, що хвороби нема взагалі.

що хвороби нема взагалі, я доказывать не пытаюсь и не собираюсь, надеюсь Вы меня за полного идиота не держите. Конечно, есть.
Не согласен с Вами только в оценке степени тяжести болезни в сравнении с нацизмом.
Нацисты убеждали немцев, что они "высшая раса", а остальные "недочеловеки" не достойные нормальной жизни и годятся, в лучшем случае на роль рабов. И сумели убедить практически всех за очень небольшими исключениями.
Россиянам не доказывают, что украинцы плохие и хуже них, а рассказывают, что у нас нацисты захватили власть и заставляют украинцев воевать против "братьев". И призывают "освобождать" "братский украинский народ". Убедить в этом удалось далеко не всех, хотя открыто выступать проти боятся.
Поэтому считаю, что лечение будет легче, чем в Германии.
По-моему, ближе пример Франции после алжирской войны. Ситуация была во многом похожая. Основная разница в наличии у РФ ЯО.

На моїй батьківщині аналогічні історії, які вам не сподобались вище.

"Сподобатись" такие истории так же, как и Ваша, не могут ни одному нормальному человеку. Уверен, что и Вам тоже. Но, к несчастью, они есть.
Не привёл в цитате все истории просто для того, чтобы сократить пост.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 14:18

Faceless написав:
Bobua написав:
[...
Поясніть, будь ласка, як "закопана на кілька метрів вглиб" арта чи броня може виконувати якісь задачі з оборони? Як і особовий склад десь під землею.

Укриття внизу -- потрібне для захисту від ракет, мін та ін. видів бомб.

Для арти, танків і т.п. -- “капоніри”. Ями, аби якось убезпечити.
Думаю, що доклавши сил і капоніри можна поглибити, накрити, поворот зробити...

Гарний приклад виконання завдань з-під землі -- Стугни. Керування дистанційне. Чи краще через кабель.
І тут недавно проскакував “робот” кулемет на колесах з дистанц.кер.
Але більшість часу люди можуть бути вгорі. Обстрілів 24/7 не буває.

Фронт можна було би зробити безпечним. Аби тили не боялись його аж так страшно.
Якщо перестати його безглуздо сунути на чергові пару км ціною смертей і поранень. І повної втрати безпеки.
Bobua

Подякував: 120 раз.
Подякували: 177 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 14:20

_Mykola_ написав:Читайте форум і обговорення дописів, там все набагато ближче до земних реалій.
Особисто мене вразило, після того як почитав, як погляд з іншого світу.
https://dou.ua/forums/topic/44439/
https://dou.ua/lenta/articles/it-specia ... n-ukraine/

Ну, після таких заяв мені немає про що з вами сперечатися :mrgreen:
Я оперую інформацією, яку отримую на власні вуха від перших осіб - міністри чи керівники великих компаній і іже з ними, але аж ніяк не інформація з інтернет-форумів. Крім того, я фільтрую та співставляю інформацію, і якщо у мене щось не сходиться, то шукаю відповіді знов таки в офіційних джерелах.

_Mykola_ написав:"ІТ-експорт у серпні 2023-го — про що свідчать цифри від НБУ
У серпні цього року обсяг IT-експорту менший на 8,9% або ж $55 мільйонів у порівнянні з серпнем 2022... Водночас, ці показники на 1,3% або ж $7 мільйонів більші, аніж у липні 2023 і становлять $566 мільйонів.
За 8 місяців поточного року (січень-серпень) сукупна експортна виручка ІТ-послуг становить $4,5 мільярди. Це на 8,2% менше ніж в аналогічний період у 2022, що у доларовому еквіваленті $403 мільйони.

Чому бентежить падіння на 8-9% в ІТ у 2023 році? Чому не бентежить падіння за 2022 рік в економіці на 35%? До речі попередня цифра за 2023 рік - зростання економіки на 3%. Не пробували мислити в масштабах країни, а не лише в масштабах своєї кишені? Для ще кращого уявлення рекомендую подивитися на інші країни. Наприклад, про що вам говорить зростання безробіття в Німеччині?

_Mykola_ написав:Морські дрони, допилюються вже більше року, і, я впевнений що вони з першої версії вже наполовину точно перероблені.

І що в цьому поганого? Випробують на москальських коритах, допилюють і знов випробують. Нормальна світова практика.

_Mykola_ написав:І, вишенька на торті щодо успішного успіху по дронам від Вашого шефа
Україна викуповує 60% світового виробництва дронів Mavic
Як же воно так виходить що 200 виробників, які завалили сотнями тисяч дронів військових, а тут ост така статистика що 60% мавіків викуповуємо?

Цитату про "завалили сотнями тисяч дронів військових" сюди принесіть, щоб ми зрозуміли, що це не ви звіздун. Тому що за наведеному вами посиланням такого немає, як немає і у жодному з моїх постів.

_Mykola_ написав:Мінцифри, не володіє інформацією що відбувається у більшій половині компаній, особливо якщо це "маленькі" до 50 співробітників, від слова взагалі...І, гілки під дописами на ДОУ це підтверджують.

:lol: No comments
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 14:23

Hotab написав:Хоч я далекий від танків, але мабуть зараз зрозумів, чому «злой одесіт» (Олександр Коваленко) був проти танків Лео-1. Мабуть теж розуміє, що це гроб для екіпажу.

Не більший гроб, ніж перша чи друга беха.
А коли піхоту прикриває мотолига з КПВТ - то Лео1А5 - це просто космічні технології. Ще ставлять ПТУР на пікап - але том хоч швидкість є, щоб тікати.
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 14:28

fler написав:Знов якась куйня, вибачте. До чого тут ці ізмишлізми, ваші та якогось Чмута? Ви з Чмутом особисто побували на всіх 200 виробництвах? Ні? То не звиздіть, б-ласка. Не знаєте, чому кацапи виють, що наші "морські малюки" два їх корита вразили нещодавно? А чому щодня неспокійно в росаеропортах, рейси затримують/відміняють? І т.д. і т.п...

Від "якогось Чмута" ми отримували дрони(більше половини наших дронів від ПЖ), рації. Від федорова на жаль нічого не отримували.
Щодо "ізмишлізмів" - на відміну від вас я теж неодноразово до війни мав справу з українськими виробниками. Переважно з почуття патріотизму, інакше це важко пояснити
sashaqbl

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 15:01

sashaqbl написав:
  Успіх написав:Я от вже чекаю(після закінчення війни) на вибори, коли там буде сивочолий(чи кого пропонуєш?) - щоб НЕ піти на вибори, зате потім всім вам гордо заявляти - "Ну що так слабо? Що, знову не того обрали? А чого так, га? Без мене ж обирали! То чого знову куйового вибрали?

А ти так і не зробив висновків. Замість того, щоб визнати свою помилку і наступного разу спробувати зробити правильний вибір, ти хоч, щоб інші теж помилитися, щоб ти міг позловтішатися...

Щодо висновків. А може не він, а Ви? :)
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Суб 14 жов, 2023 15:06

sergey_sryvkin написав:
  Bobua написав:[

для Заходу першочерговим є не вляпатись у якусь брудну справу, як-то було у В`єтнамі. Там теж ніби йшли на допомогу місцевій владі, і проти московії (тоді відгукувалась на “ссср”). А виявилось, що місцеве населення вже було якесь москвинисте.

Ви, я бачу, той ще історик.

Может, проще и полезнее изложить свой взгляд?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 52765277527852795280 ... 14818>
Форум:
+ Додати
    тему