freeze написав:Без неработающего тыла можно какое-то время продержаться на деньгах западных партнёров.
Это как - топливо, еда, лекарства, связь, запчасти, электроэнергия сами появятся из денег, работающий тыл для этого не нужен?
Весь бюджет страны и обороны держится за счёт многогранной помощи западных партнёров. Без некомплекта армии этот работающий тыл никому не нужен и будет работать на расею в недалёкой перспективе.
Успіх написав:Будівельнику читати двічі шевелячи губами! >>>
freeze написав:Нет никакого смысла в работающем тылу, при некомплекта личного состава в боевых частях. Без неработающего тыла можно какое-то время продержаться на деньгах западных партнёров. Но без некомплектной армии не помогут ни деньги партнёров, ни волонтеры, не плательщики налогов
Не треба вестися на іпсо по перекиданню стрілок що винні ухилянти.
Bobua написав:Втім, таки неясно, чому б я не міг там побути комунальником чи навіть на НП... Влітку -- зрозуміло. Я ж у гори піду. Але взимку не проти би і “покомуналити”. Зарплати убогі, але навантажувати мозок нетривіальними завданнями -- це ж цікаво і корисно...
Грудень, близько нуля, дощ весь день, ремонтувати водогін другий день поспіль. Бо сотні сімей без води
Успіх написав:Будівельнику читати двічі шевелячи губами! >>>
Ти можеш провести експеримент... Береш свою зарплату..і не ходиш в магазин ( це тилова робота - продавець) , не ходиш в столовку( туди продукти не підвезли)..коротше не користуєшся послугами товарів які виготовляють в тилу... Спочатку проексперементуй - потім доложиш через скільки лапки піднімеш і підеш в москалів на хлібчик заробляти... Якщо тобі не подобаються харчі українського тилу - можеш до москаликів звернутись-вони тебе сповна нагодують. ПС Ти вже три рази мене не послухався Перший коли не повірив що тобі повезло з Державою ,якатобі дала можливість не платячи податки на дві квартирки заробити Другий -коли не послухався що витягаючи з бізнесу більше ніж можна - збанкротуєш ( міг розвинути електробайки і так далі..а пішов піраміди шукати) Третій коли проголосував за партію яка казала що війни не буде( 19 місяців вже сидиш в окопах і ще 12-15 просидиш) Четвертий коли віриш в петиції по яким тебе відпустять Пятий коли віриш що ти щось вартуєш без тиловиків Є ще й шостий-десятий.. але до тебе як завжди не дійде.
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 24 жов, 2023 22:28, всього редагувалось 1 раз.
Ввели бы состояние войны, распустили раду на фронт, депутатов местных советов, судей, прокуроров, налоговиков и сотни тысяч чиновников. Перевели бы всё на военные рельсы
freeze написав:Весь бюджет страны и обороны держится за счёт многогранной помощи западных партнёров. Без некомплекта армии этот работающий тыл никому не нужен и будет работать на расею в недалёкой перспективе.
1 Не весь а 50%
У четвер, 19 жовтня, Верховна Рада ухвалила проєкт державного бюджету на 2024 рік у першому читанні, повідомила голова бюджетного комітету парламенту Роксолана Підласа. «За» проголосували 285 народних депутатів. У бюджеті-2024 передбачені доходи у сумі 1,7 трлн грн, видатки становитимуть 3,3 трлн грн
2 Витягни з міношукача 50% і йди розміновувати...сам знаєш чим кінчиться - чи пояснити?
Востаннє редагувалось budivelnik в Вів 24 жов, 2023 22:31, всього редагувалось 1 раз.
Water написав:Тобто зупинити все що зараз працює та всіх відправити на фронт? Зброя, одяг на пару десятків мільйонів наріду є?
Нет никакого смысла в работающем тылу, при некомплекта личного состава в боевых частях. Без неработающего тыла можно какое-то время продержаться на деньгах западных партнёров. Но без некомплектной армии не помогут ни деньги партнёров, ни волонтеры, не плательщики налогов.
Деньги западных партнеров не идут напрямую в армию
Часть вооружения за деньги - да, но не деньги напрямую
Работающий тыл - это обеспечение армии.
Нет тыла - нет войска. Западные деньги тут не помогут Нет войска - нет тыла. Вот такое вот взаимодействие
Успіх написав:.і все таки будівельник колись в тилу нарветься на пі#дюліну від фронтовиків
Я не змучуюсь повторювати На фронті 1 млн фронтовиків і тільки один успіх, який думає що за тиловика Будівельника - сотня-друга фронтовиків не заступиться.
Успіх написав: ... ГО Принцип й інші небайждужі люди за це прям вперлись (за що я їм дуже і дуже вдячний), проблема набула серйозного розголосу, суспільство почало тиснути на законодавчу гілку влади. І депутати нарешті внесли зміни в статут внутрішньої служби. І тепер якщо ВЛК написала потребуєш відпустки — то зразу ж з лікарні їдеш додому проводиш там відпустку."
До чого це☝️ я виділив? Може я тому тут і пишу, щоб "суспільство почало тиснути..."
Ні... Приклад поганий.
Не повинні такі прості питання вирішуватись на сусп.рівні.
Тут я бачу злочинну недбалість тисяч і тисяч лікарів та штабістів. Перші -- відправляли недолікованих солдатів кудись “по закону”. Замість писати тисячі рапортів про мерзенність ситуації, і задовбувати свою частину міністерства. Другі -- хихотіли десь по штабах, які ж вони “молодці” ганяти пораних на милицях, замість написати тисячі рапортів, що не має бути такого паскудства...
І якби сусп.рівень справді працював -- вся та шобла, яка вчиняла злочини про людяності, не вдозвілившись навіть рапортиком прикритись -- всі мали би у наш час йти на передову.
А у нашому загальному випадку (19-20міс у війську), сусп.рівень не допоможе. Бо їм це нецікаво. Петиції про демобілізацію (а їх десятки навіть і досі активних) набирають лічені тис.голосів.
У цьому випадку якраз дуже згодились би вже натреновані попередніми покараннями штабісти і лікарі, які би писали рапорти про наявні проблеми. Писали на автоматі. Писали в ел.формі з цифр.ел.підписом. А вже влада і, може й суспільство, мали би бачити зі статистики реєстру таких рапортів, статистики СЗЧ, і ще якоїсь... -- що проблема ж таки росте. Що таки ж треба щось робити, трясця...