freeze написав:Что я подумал, подумал, что ещё через год войны, я ласты склею и без всяких КАБов. Когда я призывался, я был спортивным хлопцем, конечно соответствующим возрасту, но с давлением космонавта и весом 80 кг. Через 20 месяцев я превратился в нечто, весящее 103 кг, с одышкой и давлением 180/110, вечно кашляющее и психически неуравновешенное, питающееся исключительно тушёнкой, макаронами, энерготониками NonStop и другими высококалорийными жидкостями. Без вариантов, мое тело, в следующем году кто-то должен заменить, а меня отправить на реабилитацию.
А я ще рік тому почав "бити на сполох", бо ще тоді відчув, що справа "пахне керосином"! І що тоді вже треба було починати підмінювати хоч по 5-7% фронтовиків щомісяця! Але і Ви тоді ще казали - та Успіх просто не був військовим, тому йому важко це все сприймати... А багато інших форумчан казали і кажуть - "ну чого скиглиш?" А це не скиглення, а твереза реальність думок!
Бо одна справа з самого початку "піднапрягтись" нам з нашого боку і отримати від Заходу все необхідне до року часу і здобути перемогу до року-півтора від початку повномасштабної... І зовсім інша справа вляпатись в отаку тягучку/трясовину! А раз так, то треба було мати ще на вчора план Б і налагодити механізм ротації і демобілізації.
=============
На рахунок енергетиків, то хочеться написати, що його тут п'ють "відрами"! Але, вони все одно займають друге місце після вогняної води
А те, що Ви набрали ваги - так в нас все аналогічно)) - я ж не просто так писав, що в нас коти вже не хочуть їсти сосисок то що вже казати про солдат
freeze написав:Что я подумал, подумал, что ещё через год войны, я ласты склею и без всяких КАБов. Когда я призывался, я был спортивным хлопцем, конечно соответствующим возрасту, но с давлением космонавта и весом 80 кг. Через 20 месяцев я превратился в нечто, весящее 103 кг, с одышкой и давлением 180/110, вечно кашляющее и психически неуравновешенное, питающееся исключительно тушёнкой, макаронами, энерготониками NonStop и другими высококалорийными жидкостями. Без вариантов, мое тело, в следующем году кто-то должен заменить, а меня отправить на реабилитацию.
А я ще рік тому почав "бити на сполох", бо ще тоді відчув, що справа "пахне керосином"! І що тоді вже треба було починати підмінювати хоч по 5-7% фронтовиків щомісяця! Але і Ви тоді ще казали - та Успіх просто не був військовим, тому йому важко це все сприймати... А багато інших форумчан казали і кажуть - "ну чого скиглиш?" А це не скиглення, а твереза реальність думок!
Бо одна справа з самого початку "піднапрягтись" нам з нашого боку і отримати від Заходу все необхідне до року часу і здобути перемогу до року-півтора від початку повномасштабної... І зовсім інша справа вляпатись в отаку тягучку/трясовину! А раз так, то треба було мати ще на вчора план Б і налагодити механізм ротації і демобілізації.
=============
На рахунок енергетиків, то хочеться написати, що його тут п'ють "відрами"! Але, вони все одно займають друге місце після вогняної води
А те, що Ви набрали ваги - так в нас все аналогічно)) - я ж не просто так писав, що в нас коти вже не хочуть їсти сосисок то що вже казати про солдат
В телемарафоні кажуть, що ви собою жертвуєте заради країни, заради перемоги, ніякої ротації не буде.
У Києві, Одесі, Запоріжжі, Дніпрі й інших містах України громадяни протестують за те, щоб у місцевих бюджетах на 2024 рік було закладено щонайбільше коштів на допомогу Силам оборони, і проти витрат на доброустрій під час війні
Начебто все вірно, але ... знову оці нюанси
Під час военного стану будь-які протести - заборонені законом
А тут, в кількох містах проводятся протести. Питання, хто дозволив, прямо порушуючи закон ?
Чи я правильно розумію, що вже можно проводити протести проти діючої влади ?
Zebra написав:В телемарафоні кажуть, що ви собою жертвуєте заради країни, заради перемоги, ніякої ротації не буде
ЖертвуваЛИ - перші місяці! Заради країни, заради перемоги! І не хотіли/не думали за демобілізацію до півроку(а вже 1,5р. минуло!!!) від початку повномасштабної! А далі - вибачте, ми - не роботи! Ми - такі ж живі люди, як і всі!
Bobua написав:а от дивно що навесні не було навіть відписки на петицію Гончаренка. і тупі відповіді від міністерств під проектом закону про “неможливість демобілізації, бо це ж треба виплатити вихідну допомогу, а у нас грошей нема...”, -- порахував, мова була ~80тис..., і можна було просто дати змогу звільнитись тим, хто підпише відмову від цієї виплати...
тобто -- є відчуття, що він таки читає (колись на початку царювання хвалився, що в інеті коменти переглядає...), але не відповів, бо то “ворожий депутат”, а ще -- не мав тоді що відповісти.
На сьогодні зірки склались інакше: 1) от допомогу прикрутять, 2) а ще Захід вимагає якогось плану, 3) і вже є система “Оберіг”, 4) і петиція якраз як треба -- від “народу” -- отже вигідно починати служити... 5) і таки ж треба щось робити, бо клінч не може тривати вічно...
По виділеному - звичайно можна було дати вибір: або відмовляєшся від виплати і звільняєшся, або ще маєш рік відслужити і тоді тобі виплатять!
А отих☝️ 5 пунктів - таки підводять війну до завершення/заморозки, або - план Б? А чи є у нас план Б? Як там Харламов співав на болотах - "у вас же єсть какой-то план?" В них - то ясно що нема!