|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Суб 02 гру, 2023 23:00
candle645 написав: Hotab написав:candle645 , Забули про четвертий сорт - кадрові військові, яким платники податків 20+ років авансом платили за те, щоб ті при необхідності їх захищали, а як дійшло до справи - так здриснули на заробітки в африку, та щей дозволяють звідти вякати що хтось недостатньо платить податків.
Ні, я про них памʼятаю. Вони з 14 до 23 року захищали. Авансів не памʼятаю . Якось не розжирів.
Тобто 20+ років поки такі як я вас утримували та надали можливість отримати професію, досвід та накопичення які зараз дозволили вам "порішати питання" з виїздом за кордон та стати успішним афроарбайтером ви авансом не вважаєте? Чомусь я навіть не здивований... До смерті вам ніхто не обіцяв вас захищати. Ви особисто коли? На відміну від вітальона, я буду вас , як захисника, утримувати податками. Будете мене захищати?
Так мене захищали всього 2 тижні (а не з 14 до 23 року як ви тут брешете), а з 7 березня 2022 самому доводиться захищати, в т.ч. лайно 4-го сорту та будівельників. Та й утримувалка у вас явно не відросла, якось вже писав що мій час вартує $30 за перші 35 годин на тиждень, та $50+ за решту. А за 7-10% від цієї суми - не вам розказувати кого мені захищати та про утримування податками.
на думку хотаба, що в тилу з тебе користі нема, і ти злісний неплатник податків, тобто третій сорт людей на цивілці
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2849 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Суб 02 гру, 2023 23:14
Оці докори безглузді. На цьому форумі фактично всі нормальні громадяни України. Якщо б все суспільство було тільки з таких, то мабуть усі утопічні проекти збулися б.
В суспільстві повно набагато більш злістних порушників та пофігістів... І ніхто їх не намагається перевиховати та совістити. Так навіщо місцевій форумній нормальній спільноті отак чубитися?
Бо хочеться саме почубитися? Так знайди поруч крадія бюджету, злодія, наркомана, корупціонера, порушника ПДР і т.д. і чуби його. Покращуй суспільство.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 гру, 2023 23:15
flyman , на думку хотаба, що в тилу з тебе користі нема, і ти злісний неплатник податків, тобто третій сорт людей на цивілці
На думку Хотаба, якщо гомосапінс з двома бубінцями між ніг не сплачує в бюджет + донати на ЗСУ щомісяця хоча б 5–10 тисяч гривень, то треба збирати рюкзак в ЗСУ. Я сплачую на порядок більше. А ти, ще несортова муха? Скільки, щоб тебе посортувати… Так знайди поруч крадія бюджету, злодія, наркомана, корупціонера, порушника ПДР і т.д. і чуби його.
Всі тут є)) Тут присутні всі)) Несплата - це також крадіжка з бюджету. Якщо що)
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2434 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Суб 02 гру, 2023 23:33
Хотаб Вище я уточнив: "В суспільстві повно набагато більш злістних порушників та пофігістів...".
Тобто цілком нормальні тут усі громадяни. Якщо є бажання комусь докоряти, намагатися перевиховати, присовістити, то починати треба не з них. Тобто навіщо їх відштовхувати від себе? Такими образами...
Як аналогія -- 27% відштовхнули від себе непідходящих під їх високий стандарт ... і хтось отримав цілих 73%. Он Прохожий постійно тролить 1969-го. Мабуть для того, щоб в лікаря і нормального громадянина збільшувалося бажання потім повернутися? Щоб на одного лікаря, нормального гр. в суспільстві було менше... Ще й відносно залишившогося якогось наркоші.
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 02 гру, 2023 23:49, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Суб 02 гру, 2023 23:48
detroytred написав:Хотаб Вище я уточнив: "В суспільстві повно набагато більш злістних порушників та пофігістів...". Тобто цілком нормальні тут усі громадяни. Якщо є бажання комусь докоряти, намагатися перевиховати, присовістити, то починати треба не з них. Тобто навіщо їх відштовхувати від себе? Такими образами...
Ті, хто в суспільстві, ми з ними спілкуємось в суспільстві. Я згадував свого нууу хай не друга, бо друг це щось мабуть більше… приятеля, який в айті отримує не все в світлу. Я так само йому сказав, що для очистки совісті принаймні донать тоді. Він це робить. Щоправда не довіряє притулі, то його справа. Кажу «донать кому довіряєш, нема значення». Більшість людей дійсно мають совість. І їм треба нагадувати, що вона у них є. Тоді вони діють по совісті. Звичайно є і упороті. Вони придумають тисячу відмазок… І що його в дитинстві держслужбовець скривдив, і що він недоотримав доходи під час блекаутів… І що червона риба зараз така дорога.. Або і просто з такими думками «війна колись закінчиться, і краще я в кінці війни буду з 20см пачкою доларів, а не 15 см.. тому не буду ні податки, ні допомогу ЗСУ… « Ваша полиці «а є такі, що ще більше не платять (крадуть) - це позиція не дорослої людини. Це дитяче показування пальцем. Наявність таких людей не звільняє нікого від допомоги воюючій державі.
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 02 гру, 2023 23:57, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Суб 02 гру, 2023 23:54
yama написав:100% у нас повно людей з військовим вішкілом , хто служив , хто зараз служить в нацгвардії в казармі у місті на заході України валяє дурня , ніт треба доколупуватися до тих хто автомат збирає і розбирає годину , бо затвор заклинив , а виявилось треба його ногою
Ні, Яма, це трішки не так працює. У тебе вже 2 роки було навчитись збирати автомат. Навчитись бігати , носити важке. Збігати пузо (якщо є). Я тобі скажу більше: рівень підготовки більшості контрактників ЗСУ стану 24.02.22 пересічним ямою досягається за 2 тижні. Так, трішки було з бойовим досвідом. Але більшість так само служила на пʼятій лінії і ніякого реального досвіду не мала. В пілоти тебе не будуть готувати, не переймайся. Більше того, я в тобі бачу потенціал! Так, як ти мужньо показав себе в АТБ перед продавчинями під час ковід, , як потужно ти залишив продукти на касі, твердо проявив свою позицію…. Я впевнений, з тебе буде відмінний воїн!
Востаннє редагувалось Hotab в Суб 02 гру, 2023 23:59, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Суб 02 гру, 2023 23:58
Хотаб В мене дві складових. Перша (якщо є бажання пиняти порушників, то починати треба з більш злістних. Таке пиняння ще й дасть багато користі) переходить в другу -- відштовхування від себе оцих менших порушників дає виключно тільки негатив.
Бо 20% (двадцяти відсоткам) ідейних-активним позаріз НЕОБХІДНІ оці середнячки. Без них ну ніяк... В демократії.
Або як коммі -- нахиляйте та примусово ведіть-тягніть у світле майбутнє, до своїх стандартів. Недостойних... Але демократія-то завадить. І що робити?
Востаннє редагувалось detroytred в Нед 03 гру, 2023 00:15, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 гру, 2023 00:02
yama написав:ніт треба доколупуватися до тих хто автомат збирає і розбирає годину , бо затвор заклинив , а виявилось треба його ногою …
Какие-то гнилые отмазки, я за неделю научу разбирать-собирать АК за 15 сек.
-
freeze
-
4
- Форумчанин року
-
- Подякував: 4794 раз.
- Подякували: 7757 раз.
-
-
Профіль
-
-
9
23
5
1
Додано: Нед 03 гру, 2023 00:42
freeze написав:yama написав:ніт треба доколупуватися до тих хто автомат збирає і розбирає годину , бо затвор заклинив , а виявилось треба його ногою …
Какие-то гнилые отмазки, я за неделю научу разбирать-собирать АК за 15 сек.
Любого? С дефектами координации, с трясущимися руками, с дальнозоркостью кто не может стержень в ручку без очков вставить?
-
katso
-
-
- Подякував: 117 раз.
- Подякували: 245 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 03 гру, 2023 00:51
flyman написав: freeze написав:yama написав:ніт треба доколупуватися до тих хто автомат збирає і розбирає годину , бо затвор заклинив , а виявилось треба його ногою …
Какие-то гнилые отмазки, я за неделю научу разбирать-собирать АК за 15 сек. katso , Любого? С дефектами координации, с трясущимися руками, с дальнозоркостью кто не может стержень в ручку без очков вставить?
Так, майже любого. У кого трясеться рука, той буде вантажити , відмінно носити і мити снаряд, копати траншею. Вже разів з 50 пояснював і долярчик, і Фріз, що потрібні не лише снайпери «Орліний глаз» з твердою рукою. Навпаки, на одного штурмовика - 10 тих, хто забезпечує йому роботу.
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 03 гру, 2023 06:12, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
-
-
Профіль
-
-
3