budivelnik написав:Тому Є фронт Фронт це - 100 000 на нулі+200 000 в другій лінії на ротації + 2 000 000 тих хто платить податки в розмірі2-3*середній по Україні - ці всі категорії однакові
Далі ТИЛ 700 000 в ЗСУ на територіях де відсутні бойові дії + 5 000 000 тих хто платить податки в середньому по Україні розмірі
Сплата податків -обов'язок, незалежно від того, війна чи ні. Заробляти більше -природне бажання людини, а вже відповідно заробітку платяться й податки. Мені звісно приємно, що по вашій градації я теж в першій групі (2-3 середніх суми податків по країні, навіть якщо чисто по прямих податках), але це не можна прирівняти до роботи на фронті з щоденною безпосередньо загрозою життю, 24/7, без обіду й вихідних і по суті без відпусток. В мене б язик не повернувся сказати "однаково". Але це і не градації на сорти. Ніхто адекватний не скаже, що тил - другий сорт.
ЛАД написав:Харьков обстреляли около 19 часов. Я слышал 6 прилётов. Было очень громко.
одразу в наступному пості виправдовувати пуйла ось так:
ЛАД написав:.. как вы помните, заключили так называемое "Стамбульское коммюнике". И в конце апреля мы были очень близки к тому, чтобы завершить войну каким-то мирным урегулированием... Путин через неделю после 24 февраля прошлого года понял, что совершил ошибку, и постарался сделать все возможное для заключения соглашения с Украиной и Стамбульского коммюнике. Это было его личное решение принять текст этого коммюнике, которое было совершенно далеким от первоначального предложения России, ультимативного предложения России . .. Это очень важно помнить", - заявил Чалый на дебатах в Geneva Centre for Security Policy.
Таке враження, що ракети на Харків наводить ЛАД.
Есть объективные факты, которые не зависят от наших взглядов и желаний. ..Возможно, Чалый, скажем мягко, исказил картину.
До чого тут Чалий (чи Чаус)? Це ж ви (а не він) сюди притягнули ті "факти", які вам здаються об'єктивними і водночас ви пишете "Возможно, Чалый, исказил картину". Краще розкажіть, з якою метою ви несете пропаганду, що пуйло хоче миру? Триваючі ракетні обстріли мирних об'єктів, викрадення тисяч дітей, зерна, обладнання та інші різні злочини - це від бажання миру?
budivelnik написав:Тому Є фронт Фронт це - 100 000 на нулі+200 000 в другій лінії на ротації + 2 000 000 тих хто платить податки в розмірі2-3*середній по Україні - ці всі категорії однакові
Далі ТИЛ 700 000 в ЗСУ на територіях де відсутні бойові дії + 5 000 000 тих хто платить податки в середньому по Україні розмірі
Сплата податків -обов'язок, незалежно від того, війна чи ні. Заробляти більше -природне бажання людини, а вже відповідно заробітку платяться й податки. Мені звісно приємно, що по вашій градації я теж в першій групі (2-3 середніх суми податків по країні, навіть якщо чисто по прямих податках), але це не можна прирівняти до роботи на фронті з щоденною безпосередньо загрозою життю, 24/7, без обіду й вихідних і по суті без відпусток. В мене б язик не повернувся сказати "однаково". Але це і не градації на сорти. Ніхто адекватний не скаже, що тил - другий сорт.
Тим не менш, на цьому форумі часто звучать думки, що всі, хто в тилу - ух(у)илянти
Успіх написав:Прохожий, а от серйозно - чому не скажеш свою причину, чому ти не йдеш підміняти мене?
УСПИХ , заканчивай допросы устраивать . Расслабься , позвони детворе , жене , теще . Поздравь сослуживцев . Новогодний вечер , а тут прямо больше заняться нечем . То же и других касается .
Bobua написав:Це ж скільки так втекло....і від повернення вкладеного в них з держбюджету...
Что-что? Можно пример как вкладывалось в кого то из бюджета? Или это вы про держслужбовцив?
Помнится как при ВФЯ , при расстаможке , имея все документы и "белый контракт " назначали дополнительную плату просто так . Без законов ,без совести , у кого были соответствующие суммы .
Где же вы были ?Почему вас не было тогда ? Почему государство тратило деньги на их обучение , а многие из них ДРЫСНУЛИ с Украины ?
Hotab написав:Успіх, за вас всіх хто на всіх лінія оборони. Хай цей рік принесе вам дім і сімʼю поряд. Я вже не витримав…
Приєднуюсь, я теж не чекаю півночі Не знаю, як викласти фото, тому просто зазначу, що цього разу вживаю "St-REMY Extra old XO". Сподіваюся, що 2024 принесе нам Перемогу.