барабашов написав:А наш кожедубопокрышкин мог бы поучаствовать в обороне Клеещевки на уровне минус метр от снега при минус 10 допустим?
«Країні потрібен барабашов» (с) Оболонка з 20см ліпідного покрову перемагає 40 см снігового. Навіть при -10…. Навіть без спальника.
При такі достатній кількості снігу є чим натирати чималі щоки, щоб не замерзли.
Держава повинна гарантувати пожиттєве фінансове утримання в розмірі не менше $1000 на місяць за офіційним курсом Національного банку України для всіх людей які, отримали інвалідність, або інші фізичні, психологічні травми в результаті оборони України.
А ще ти мені барабашов повинен щомісяця по 1000 доларів платити, бо всі роки поки я обороняв державу.
Востаннє редагувалось Hotab в Сер 24 січ, 2024 07:46, всього редагувалось 4 разів.
Израиль предложил двухмесячное прекращение огня ......... Израильское предложение гласит, что Израиль и ХАМАС заранее договорятся о том, сколько палестинских заключенных будет освобождено Иерусалимом на каждом этапе, а затем проведут отдельные переговоры по именам этих заключенных.
Предложение также включает в себя вывод израильских войск из основных населенных пунктов сектора Газа и постепенное возвращение палестинцев на север анклава, откуда им было приказано эвакуироваться.
Предложение предусматривает, что Израиль не согласится полностью прекратить войну или освободить всех 6000 палестинских заключенных, но израильские чиновники заявили Axios, что они готовы освободить значительное число заключенных.
ХАМАС отклонил предложение Израиля о двухмесячном прекращении огня в обмен на освобождение заложников. ........ По его словам, главари ХАМАСа также отказались покинуть Газу и потребовали, чтобы Израиль полностью покинул территорию, позволив палестинцам вернуться в свои дома
yriksotnikov написав:Мені 27, я як раз представник тієї самої демографічної ями, таких як я менше за всіх))) Мій пост не буде про гуманізм, цінності та справедливість, бо це все тільки в телемарафоні. Гадаю що мобілізація в якій середній вік 40+ більше ніж виправдана і от з яких причин: 1) це відображає середній вік населення, тобто в принципі який в суспільстві чоловік такий і на фронті. 2) демографічна піраміда. якщо дуже грубо казати, якщо тих кому 40+ стане менше, то тим кому 25 не доведеться утримувати 2+ пенсіонера в майбутньому (так, дуже не гуманно), а якщо навпаки, то 40+ буде потім жебраком. "корисний" строк служби тих кому 25 до пенсіїї на 15 років більший ніж тих кому 40. Це про податки та економіку. 3) у людини 40+ вже є дитина якщо 45+, то, ймовірно, вже повнолітня. В мене немає дітей, тобто мені є що втрачати, а саме - майбутнє. Це не означає що у 40-річних немає майбутнього, просто в них хоча б було життя. 4) щодо фізики - так, скоріш за все 40+ вже не такі вправні. Однак наскільки? на 25%? добре, беріть не 500 тис., а 625. В моменті це буде дорожче, але стратегічно див. п.2. 5) кому з нас більше потрібна держава? молодь може поїхати та витратити 15 років на те, щоб кимось стати закордоном, ті хто вже щось має в Україні наврядчи на це згоден. Тобто: капітал, соціальний статус, добробут тощо тих кому 40+ чомусь мають захищати ті, хто цього ще немає, та має всі шанси зробити це у будь-якому іншому місці (з більшими шансами, від тих кого буде захищати) 6) усі історичні паралелі вже не актуальні, бо у 21 ст. найцінніший капітал - людський. Безумовно, коли в тебе немає реальних можливостей для імміграції то немає іншого виходу аніж встати на захист свого поточного місця перебування. Якшо дуже просто то раніше твоя країна була як власна квартира, то зараз радше як орендована.
ще можна всіх пенсіонерів на війну - нащо сплачувати пенсію, краще вбити одним кроком двох зайців. Шановний знання математики на рівні 3-ого класу не робить вам честі. Зараз треба шукати зброю , робити дрони , вивчати людей . Якщо в місті забрати всіх чоловіків на фронт,то вже і жінки не треба...
yriksotnikov написав:Мені 27, я як раз представник тієї самої демографічної ями, таких як я менше за всіх))) Мій пост не буде про гуманізм, цінності та справедливість, бо це все тільки в телемарафоні. Гадаю що мобілізація в якій середній вік 40+ більше ніж виправдана і от з яких причин: 1) це відображає середній вік населення, тобто в принципі який в суспільстві чоловік такий і на фронті. 2) демографічна піраміда. якщо дуже грубо казати, якщо тих кому 40+ стане менше, то тим кому 25 не доведеться утримувати 2+ пенсіонера в майбутньому (так, дуже не гуманно), а якщо навпаки, то 40+ буде потім жебраком. "корисний" строк служби тих кому 25 до пенсіїї на 15 років більший ніж тих кому 40. Це про податки та економіку. 3) у людини 40+ вже є дитина якщо 45+, то, ймовірно, вже повнолітня. В мене немає дітей, тобто мені є що втрачати, а саме - майбутнє. Це не означає що у 40-річних немає майбутнього, просто в них хоча б було життя. 4) щодо фізики - так, скоріш за все 40+ вже не такі вправні. Однак наскільки? на 25%? добре, беріть не 500 тис., а 625. В моменті це буде дорожче, але стратегічно див. п.2. 5) кому з нас більше потрібна держава? молодь може поїхати та витратити 15 років на те, щоб кимось стати закордоном, ті хто вже щось має в Україні наврядчи на це згоден. Тобто: капітал, соціальний статус, добробут тощо тих кому 40+ чомусь мають захищати ті, хто цього ще немає, та має всі шанси зробити це у будь-якому іншому місці (з більшими шансами, від тих кого буде захищати) 6) усі історичні паралелі вже не актуальні, бо у 21 ст. найцінніший капітал - людський. Безумовно, коли в тебе немає реальних можливостей для імміграції то немає іншого виходу аніж встати на захист свого поточного місця перебування. Якшо дуже просто то раніше твоя країна була як власна квартира, то зараз радше як орендована.
По п. 4— а почему менее вправные всего на 25% ? Я думаю что один к двум минимум. Миллион нужен. «Берите». П.6. В США в 40е человеческая жизнь тоже ничего не стоила (ровно как в ГУЛАГе) и стала цениться лишь 21м веке . Потому все исторические параллели про возраст призыва в других войнах неактуальны, ага.
Читаю періодично щоденні зведені дані про загиблих військових на війні в Ізраїлі та їхній вік. Дуже часто 19-22-25 років. Робіть висновки...
Востаннє редагувалось roberto dark в Сер 24 січ, 2024 08:38, всього редагувалось 1 раз.
M-Audio написав:По суті - так, в даній ситуації більшість держслужбовців - дармоїди. В мирний час вони були зайняті тим, що надавали населенню і підприємцям так звані "послуги", які самі ж зробили обов'язковими для придбання.
Давайте обсудим. Каких именно чиновников Вы бы отправили на фронт (ну кроме Рады конечно - тут будет полное единогласие ) - Мин.Экономики, Минздрав. Мин.ОБразования, Мин.инфраструктуры - кем жертвуем?
По перше, там є ще працюючі Ж, і не тільки придатні 1860. По друге, чи є, напр., в США МінОсвіти і т.п.? По третє, недавно заміни команди у МО і МВД і що?
Єдине більш менш справедливе рішення щодо мобілізації я бачу у принципі --- родина сама вирішує і відправляє когось. Ті, хто не мають родин, за жеребкуванням.
І повне зняття виключень. Родина - це коло батьки-діти (призовного віку). Як виключення, можна хоч і 60+++, для завдань камікадзе.
Якщо в суспільстві більшість відправить молодь, то таке рішення суспільства. Пофіг на генофонд. Якщо старперів, то теж - таке рішення суспільства. Перевага майбутньому. Оце і буде вибір і рішення самого суспільства. А не тих, хто начебто)))))) його представляє у вигляді влади.
Ті родини, де батьки і діти не спілкуються, відправляють кожна окремо від себе. Якщо тільки один чоловік у родині, то - ? Бо можна і до холостяків. Якщо декілька чоловіків, то скількох теж - ? Це вже можна продумати і прийняти оптимальне рішення.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 24 січ, 2024 09:45, всього редагувалось 1 раз.
Ну добре, кажете мають воювати 40+, але вони вже закінчуються, хто наступні?
Цікаві домисли про фізичну підготовку на 25% меншу у 40+. Тобто якщо людина в 27 без проблем пробіжить 3 км, то 40+ мають пробігти без проблем 2,25 км? Чи якщо 25 літні можуть без проблем не спати дві ночі підряд, то 40+ достатньо по 2 години сну на добу два дні підряд? Напевно вже свого батька відравили на війну?
detroytred , суспільство не хоче відправляти нікого. Це давно зрозуміло. Всі хочуть жити і бути здоровими, це природньо і зрозуміло. Загроза, яку несе рашизм, вона: 1. Колективна , а не індивідуальна. А колективна завжди не така страшна, як йти на небезпеку одному (в окоп) 2. Вона на думку деяких ще невідомо прийде чи ні, бо - хтось тішить себе надією, що «мураєв прийде замість Зеленського і все буде так само» - « моя кавалірка прийде в нагоді для оренди і офіцеру ФСБ . Може ще і більше заплатить.» - каруселити можна і в росіі - а в росії пенсії ще більші
Тому, крім примусу нема іншого шляху. І не буде. Альтернатива - втрата країни.
detroytred написав:Єдине більш менш справедливе рішення щодо мобілізації я бачу у принципі --- родина сама вирішує і відправляє когось. Ті, хто не мають родин, за жеребкуванням.
Сказав а - кажий й б 1 Цю ідею вже висував долярчик( отже якщо він з своїм інтелектом дійшов до неї на пів-року раніше - то маєш можливість щоб оцінити свій) 2 В країні 13+ млн сімей...це якщо згідно чинного Законодавства , плюс одинаки... Отже - обереться 13+ млн... Далі ділити як будемо?
ПС Як завжди спроба перекласти на когось рішення - типова поведінка совка,який так і не усвідомив що він совок.