Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 66416642664366446645 ... 14608>
Повідомлення Додано: Нед 04 лют, 2024 20:51

_hunter написав:
  sens написав:Посилення мобілізації: адвокатка вказала на "неприємну зміну" в новому законі

За словами Христини Очкур, консульські послуги за кордоном, включно із заміною закордонного паспорта, для військовозобов'язаних будуть можливі тільки за пред'явленням військово-облікового документа.
\\\

так это еще в "прошлый раз" обсудили: ну подадутся все, у кого паспорта закончились а местные посвидкы по каким-то причинам не появились, на беженство (а не на временную защиту) -- и что изменится? :shock:

Одразу всіх не зачепить питання,ми ж бачимо що і в країні пішли по спортзалам,ходять по вулицях,зупиняють транспорт. Треба шукати вихід.
sens

Подякував: 34 раз.
Подякували: 950 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Нед 04 лют, 2024 20:54

vitaliiangel написав:
  Banderlog написав:а з якої радості має бути інакше? І це ще замєтьте чисто по справедливості.
Не забувайте про чисто лічну не приязнь.
Зовсім може бути, що той самий гопнік який сидів з сємками і пивком на лавочці і одбирав з друзяками у вас шапку ,щоб погратись в тузіка, коли ви йшли зі скрипоючкою з музикальної школи.(нє потом понятно Ви добре вчились, купили мерса, накачали мишцу в дорогом спортзалі, а він робив грузщиком, й спився на пальоній водці.... )
і тут раз ...тємнота, блокпост. Ви в дорогом мерседесі і Ваш друг дєтства, Васілій з автоматом
тогда смотри шире. Почему бизнесмены косят бабки, а ты воюешь? Почему чиновники пилят бюджеты, а ты воюешь? Справедливости нет и никогда не было. До кое кого это дошло только теперь, а я это знаю с 2000 года. Хотите чтобы все м25-60 как один стояли в очереди добровольцами. Сделайте справедливость, чтобы у каждого было ощущение что он защищает своё, а не достаток чиновников.

Не надо мені про єдінорогів какающих толерантною веселкою . Це я мав би мав міняти систему? За ідєйного тримаєте? А ви значить будете стоять над схваткою? Поза цією вознею? Й нічо нікому не должни?
я то можу смотрєть ширє , можу не смотрєть. Смотря по настроєнію. Ми з вами хоть якось дотичні. Пересікаємось матріцами свідомості.
Но тут люди пропонують прям з тюрем в війська набирати... :lol: а засоби впливу в командира які на зека з зброєю? Розстріл на місці? )
не буде жорстких правил буде військове свавілля.
І не треба мене питати чим ми відрізняємось від москалів? Як же європейські цінності? Ми не можем жити по старим правилам. Тому що ідейних забрали, потім забрали послушних... їх більше нема.
забрали чемно, не доставляючи Вам дискомфорту... а далі вже так не працює.
Далі буде примусова мобілізація. І в ваших ж інтересах щоб вона була по правилам.
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 04 лют, 2024 20:57

_hunter написав:
  sens написав:Посилення мобілізації: адвокатка вказала на "неприємну зміну" в новому законі

За словами Христини Очкур, консульські послуги за кордоном, включно із заміною закордонного паспорта, для військовозобов'язаних будуть можливі тільки за пред'явленням військово-облікового документа.
\\\

так это еще в "прошлый раз" обсудили: ну подадутся все, у кого паспорта закончились а местные посвидкы по каким-то причинам не появились, на беженство (а не на временную защиту) -- и что изменится? :shock:

Беженство - это определенная хрень. Год нельзя работать, жить с сирийцами в хостеле, туда наведываются соц.работники что бы спросить не жмёт ли мерс под окнами. Ходить на курсы языка и 5 лет не иметь права на выезд в свою страну. В Германии, привязка вообще к области проживания. Иначе отказ сразу получить можно и?
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 лют, 2024 20:57

sens написав:
  холява написав:katso

Коли тобі на блок-посту у ВІЙСКОВИЙ ЧАС кажуть вийти з авто , надати документи і получити повістку , ЗОБОВ,ЯЗАН зробити те що вимагають .
А от вже в ТЦК , чи десь іще ,ЖГІ що забажаеш .
І дякуй Господу що тобі запрошення до лоба не прибили цвяхами між очей .

Це вам не на стравусі гасать разом з ВФЯ .

В залежності від авто, якщо легкова ,то достатньо показати документи,їх у руки не просять надавати,ось щодо повістки,ніде немає такої правової норми. Хіба що самі запросите військового вам надати . У мене постійно коли зупиняють військовий чи ні, потім просять показати. Доречі в Одесі вже є приклад як заохочують від мера міста - одноразове заохочення в розмірі 20 тисяч гривень.

Я гадаю що деякі законодавці про це знають .
Маю надію , що відповідні закони приймуть з урахуванням , що деякі мають вади з зором , фізичні вади та таке інше .
Але захищати Україну треба !
холява
2
Форумчанин року

Подякував: 4142 раз.
Подякували: 4538 раз.

Профіль

5
22
1
Повідомлення Додано: Нед 04 лют, 2024 21:00

Banderlog написав:Далі буде примусова мобілізація. І в ваших ж інтересах щоб вона була по правилам.
представьте себе что вы идёте к стоматологу которого поймали на улице и заставили лечить зубы. Какой будет результат. С насильно призванными такой же. Насильный призыв немотивированных масс - одно из худших решений.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Нед 04 лют, 2024 21:04

sens написав:
  _hunter написав:

\\\

Одразу всіх не зачепить питання,ми ж бачимо що і в країні пішли по спортзалам,ходять по вулицях,зупиняють транспорт. Треба шукати вихід.

Так я ровно про это же самое. Что имеем в осадке: невнятные "вербальные интервенции" -- расчитанные на _что_? -- типа оставшимся показать "вот как мы Этих! -- э-ге-гей!"? :roll:
_hunter

Подякував: 15 раз.
Подякували: 488 раз.

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 04 лют, 2024 21:06

stm написав:
  _hunter написав:

\\\

Беженство - это определенная хрень. Год нельзя работать, жить с сирийцами в хостеле, \\\

Эх... то ли дело в окопах где-то под Авдеевкой... -- там и работать можно и сирийцев нет :lol:
_hunter

Профіль

2
Повідомлення Додано: Нед 04 лют, 2024 21:23

vitaliiangel написав:
  Banderlog написав:Далі буде примусова мобілізація. І в ваших ж інтересах щоб вона була по правилам.
представьте себе что вы идёте к стоматологу которого поймали на улице и заставили лечить зубы. Какой будет результат. С насильно призванными такой же. Насильный призыв немотивированных масс - одно из худших решений.

Мотівіруйте! Я при чом?
Покишо грошова мотивація стала гірша і стане ще гірша бо партнери гроші зажали. а єдині новини перестають працювати.
Тут не про "стоматолога", "стоматологів" вистачає. треба копача траншей й винощика трупів .
Справитесь? :lol:
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 89 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 04 лют, 2024 21:27

_hunter написав:Эх... то ли дело в окопах где-то под Авдеевкой... -- там и работать можно и сирийцев нет :lol:

Будучи человеком увлечённым, но не последовательным он знал много бесполезных, но интересных вещей.
Беженство по конвенции в первой стране границу которой вы пересекли. Другие страны депортируют в место первого пересечения. Авиасообщения у нас нет.
stm

Подякував: 73 раз.
Подякували: 680 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 04 лют, 2024 21:29

Banderlog написав:
  vitaliiangel написав:

Мотівіруйте! Я при чом?
Покишо грошова мотивація стала гірша і стане ще гірша бо партнери гроші зажали. а ...

... официально позволить от бусиков откупаться -- и направить вырученные гроші на фронт -- за рейтинг страшно :lol:
_hunter

Профіль

2
  #<1 ... 66416642664366446645 ... 14608>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість