Ukrainian Українське громадянство пан має? На військовому обліку перебуває?
Чи більше цікавлять дистанційні форми заробляння грошей в Україні?
|
|
![]() Ukrainian Мова про тебе, хоча чого це раптом пан тикає? Зрозумів що на облік ти не став, та і сумніваюсь, що щось реальне корисне для України робиш чи робив, а булькати з канадського котла профіту нема.
В мене якраз всі обов'язки виконуються і добровільно взяті на себе також. Ну а ще пам'ятаючи ранніші дописи на кшалт: то взагалі цікава позиція вимальовується. ![]()
Помилявся. Думав що здоровий глузд переможе і кацап не полізе. Що далі ? ![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуДалі щоб мати моральне право когось тут повчати, то потрібно самому щось реальне робити для України, як мінімум донатити, ну і військовий обов'язок поширюється на всіх. Це також стосується і тих, хто виїхав до війни цілком легально. І роль абстрактного відстороненого спостерігача тут недоречна. ![]()
День-два-три пожити і досить. П`ять, якщо дощ. Зібрав наплічник і потопав далі... ![]() Більше не треба. Бо там парадигма застаріла десь так на століття. “Не поймуть” якщо переважно лежати у гамаку, читати, їсти півтора десятка видів сирів, і пити нектар. Та й нема у бідних сільських крамничках всіх тих видів сирів... ![]() Головна причина війни -- бо ми і досі живемо із застарілою на цілі століття і вже недійсною концепцією “корисності працьовитості”. Земля подвійно не витримує надспоживацтва (див. “день екологічного боргу”), праці для людей дедалі меншає (вже і бур`яни на полях наземні дрони висмикують), але люди чомусь не здатні вгамуватись і жити в своє задоволення. От і маємо оце от все... ![]() Війна може і непоганий варіант каналізації надмірної активності, але ж не у такій бридкій формі. Випалили б широчезну смугу розмежування, викопали б глибочезні бункери з відео і дистанційною зброєю, і всі кому надто нудто і важко наповнити життя сенсом, і хочеться хоч спробувати мармурову яловиччину -- велкам. Пострілюйте. Коли писали про Макрона і його війська у нас -- я от саме так одразу уявив. Але самі французи 1500км фронту не потягнуть. Правильно було би поділити фронт на шматків зо 30 і подарувати назавжди Західним країнам, Штатам, Японії, Півд.Кореї, Австралії, Новій Зеландії... І довічно вільний, безвізовий і безмитний проїзд. ![]() Придумайте ще якусь мотивацію, бо якщо домівка арендована, а сім'я вже давно десь за кордоном або й ще не створена, то яка мотивація має бути у такого пересічного? Кого/що він повинен захищати, чужі сім'ї та домівки?, спостерігаючи, як власники десятків домівок, землі, "заводів/параходів"... самі свою власність захищати не поспішають, а прагнуть якось так би чужими руками і до кордонів 91. Що ще захищати? мову, віру...? Такої мотивації влада за роки незалежності пересічному не створила (хто спробував - досі ходять облиті фекаліями) і для більшості "а какая разніца..." і "томос-термос". Зараз на жаль від слуг лише одна демотивація. Востаннє редагувалось Schmit в Суб 09 бер, 2024 09:23, всього редагувалось 3 разів.
![]() Re: Напад росії і білорусі на УкраїнуВ комендантский час спокойно можно добраться куда нужно, от 2х до 3,5 тысяч грн. Даже через перекрытые мосты. За всю свою жизнь в Украине я ещё не видел такой коррупции.
![]() Re: Напад росії і білорусі на Українуhttps://t.me/truexanewsua/88223 ![]() на то и форум чтобы установить истину. Слишком сюжет отличается от того что я привык видеть. Сбивают тцкашника машиной, а он вскакивает как резиновый мячик, бьют топором, но ни одной царапины. у нас предвыборные речи как считалочка в дет.саду. Все говорят, но никто этого не делает.
|
|