Саме цікаве, що це за великим рахунком те з саме, як поділ на з якого боку розбивати яйце. Тільки вдосконалена версія.
Це вдалося, вдається і буде вдаватися впроваджувати. Будь де... Було б лише бажання та ресурси для реалізації. В можновладців. І підставляй що хош -- хоч бік яйця, хоч сорт, хоч традиційні цінності, хоч колір шкіри, хоч воював не воював. Ланцюг бескінечний)) І що саме підставляють неважливо...
Незабаром буде модним світовий тренд -- як ото в *Дівергенті*. Тільки неофіційно... Але це діє. І хоча б має об'єктивні підстави.
stm написав:У меня есть клиент, мы его прозвали "3 секундочки", дотошный жуть, имени так никто и не помнит, а кликуха прилипла не менее, чем унылый к Детройту )
Коли нема об'єктивних підстав-заперечень, то приходиться вигадувати суб'єктивні - аля дотошный, унылый. Тобто будувати на вигадках.
До речі, ухилянти - а чого ви думаєте, що "нас багато - всіх не пересаджують/в'язниці не витримають"? Чого думаєте, що вас будуть саджати? А якщо буде все простіше - вас просто повезуть на виправні роботи на другу лінію оборони/облаштовувати її Все буде добре! Все буде ТЦК!
Казав сліпий, поживемо побачимо. Українець ще той хвахівець у виживанні. Не радуйтесь і не рийте яму іншим. Може ви раніше будете рити окоп для піхоти на нулі. Чим шановне панство з форуму заїде до вас. Чи ви командира з потрохами купили і вас не пошлють?
Усвідомлення ситуації на фронті, співвідношення арт/авіа ударів 1/10 увігнало в песимізм навіть завжди оптимістичного діда Славка - прозріває. А послухали б Соскіна рік назад, то...
stm написав:Что бы стартовал холодильник надо, а потом не надо и по планам отключения: вы расстроены, что в пятницу официально ДТЕК по Киеву дал свет до 19:00, т.е. весь рабочий день, и испортил планы не работать? ))) 18:56 отключили, у меня всё по графику, второй день подряд ))) Николай, а вы с вольтомером замеряете 24/7? У меня есть клиент, мы его прозвали "3 секундочки", дотошный жуть, имени так никто и не помнит, а кликуха прилипла не менее, чем унылый к Детройту )
У Вас явно немає технічних знань, да і шкільний курс фізики десь загубився. "Вольтомером" - це епічно Про логування на різних пристроях, хоча б навіть з простого регулятора для теплої підлоги, напевно не чули.
І, так по енергонезалежності, вистачить мінімум на три доби роботи, тому це не показник, але графіки зі стелі, не дозволяють планувати деякі процеси та івенти.
Цікавий у Вас підхід до праці, працюєте на процес, а не на результат? Навіщо міряти інших по собі?
alex lem написав:Може ви раніше будете рити окоп для піхоти на нулі. Чим шановне панство з форуму заїде до вас. Чи ви командира з потрохами купили і вас не пошлють?
1. Все в руках Божих! 2. Прикинусь "дурачком" - тут же на форумі мені стільки років це гарно вдається
_Mykola_ написав:Крім холодильника, ще є освітлення, гаджети, розетка на всякі невідкладні випадки.
Все це можливо вирішити по-іншому
Освітлення - гарний фонарь Гаджети - зарядна станція
Напевно, у кожного свій рівень побутового комфорту, мені простіше виділити на щиті критичних споживачів, та заживити іх через І-0-ІІ перемикач, щоб сім'я була зі штатним світлом, а те що можна жизьковольтним заживити, вже локально, якщо є потреба, чи непевний час на наступне включення електрики.
alex lem написав:Може ви раніше будете рити окоп для піхоти на нулі. Чим шановне панство з форуму заїде до вас. Чи ви командира з потрохами купили і вас не пошлють?
1. Все в руках Божих! 2. Прикинусь "дурачком" - тут же на форумі мені стільки років це гарно вдається
Так Ви мені так і не відповіли, чи на інший профіль на копачів відсилають простих, чи і піджачників з марсіанського космофлоту також?
Востаннє редагувалось _Mykola_ в П'ят 17 тра, 2024 20:03, всього редагувалось 1 раз.
Поддерживаю! Военный эксперт экстра класса. Даже генералы, включая Залужного и Сырского, как эксперты ему и в подметки не годятся:
alex lem написав:vitaliiangel цього товстомордого витірана постійно пхають у новостну гілку. А чого він зараз не воює? Тільки повчає, лізе ікспердом усюди втелевізор, ютуб? Погуглив. Демобілізований по здоров'ю. На 5 недільну експедицію в Антарктику в нього здоров'я є. А воювати не годен.
Он даже в своем антарктическом центре, директором которого считается, уже больше года не появляется - переезды с одного ТВ на другое, интервью, как "военного эксперта", не оставляют ему времени. Но зарплату на карточку, как его директор, получает регулярно.