Ті хто тут істерять про відсутність укріплень не бажають сісти за руль трактора ?
Ворожі дрони постійно літають і в межах зони від Харкова до кордону, і по самому Харкову відбуваються прильоти ворожих дронів ударних, були випадки, коли техніка, трактори були пошкоджені, були випадки, коли водії трактора загинули, від удару Ланцета, наприклад. https://nv.ua/ukr/ukraine/events/yak-bu ... 19527.html
Успіх написав:Що вам потрібно для того, щоб вже завтра ви захотіли піти в ЗСУ добровольцем?
Коротко і по суті - щоб молодший за мене на 10 років професійний військовий якого я і такі я наразі забезпечують пенсієй і все життя забезпечували зарплатой, халявною їжою, халявним одягом, халявною квартирою пішов захищати країну яка його до цього все життя професійно готувала. Тобто не я маю воювати а професійний військовий якого цьому вчили. От коли ВСІ отакі військові підуть на війну і після цього не буде вистачати людей, тоді справедливо настане наша черга 59-и річних. Як ти думаєш долярчику це справедливо коли військовий дупою давить диван, а ти воюєш і вішає тобі локшину на вуха, що йому воювати не дозволяє єдіноначаліє і кастовість у віську? Га? Ти напевне зараз під впливом пепсі, то прочитай це повідомлення завтра на тверезу голову. Ок?
Востаннє редагувалось Василь-Рівне в Нед 19 тра, 2024 21:39, всього редагувалось 1 раз.
я теж не знаю.) То питання до практикуючих юристів. І не факт що через якийсь час практика не буде іншою. В мене вольовим рішенням командира сзчшників назад не приймають. Може цим і порушують закон... Но даж і тут не до кінця йдуть. якщо просить командир підрозділу за підлеглого... короч як і кругом бардак і дорулювання вручну.[/quote] https://focus.ua/uk/voennye-novosti/647 ... zi-sluzhbi. 407-ма стаття КК таки працює.Тцк-шнику який не являвся дві неділі на службу в Чернівецькій області впаяли три роки. Запросився на фронт, а суддя - ,,Ніт, на цугундер,,.
Працівник ТЦК отримав 3 роки тюрми за те, що хотів воювати на фронті, а не роздавати повістки 🤯
Чоловік мав статус обмежено придатного, служив у ТЦК, однак одного разу на службу не з’явився. У матеріалах справи йдеться, що він сидів удома два тижні.
На суді чоловік визнав свою провину та розкаявся. За його словами, він бажав служити на передовій, а не в ТЦК, а тому попросив його суворо не карати і дати можливість воювати на фронті.
Суддя зважив на пом’якшувальні обставини, зокрема на участь у захисті України та прагнення вирушити на фронт. А втім, на його думку, «виправлення обвинуваченого неможливе без ізоляції від суспільства», тож йому призначили покарання у вигляді 3 років позбавлення волі.
Успіх написав:Що вам потрібно для того, щоб вже завтра ви захотіли піти в ЗСУ добровольцем?
Коротко і по суті - щоб молодший за мене на 10 років професійний військовий якого я і такі я наразі забезпечують пенсієй і все життя забезпечували зарплатой, халявною їжою, халявним одягом, халявною квартирою пішов захищати країну яка його до цього все життя професійно готувала. Тобто не я маю воювати а професійний військовий якого цьому вчили. От коли ВСІ отакі військові підуть на війну і після цього не буде вистачати людей, тоді справедливо настане наша черга 59-и річних. Як ти думаєш долярчику це справедливо коли військовий дупою давить диван, а ти воюєш і вішає тобі локшину на вуха, що йому воювати не дозволяє єдіноначаліє і кастовість у віську? Га? Ти напевне зараз під впливом пепсі, то прочитай це повідомлення завтра на тверезу голову. Ок?
В України була 200 тис професійна армія до повномасштабного вторгнення. Ти припускаєш що кадрові військові безсмертні ? Скільки загинуло скільки отримали поранення скільки зникли без вісті ? ЛінІя фронту тисячу км і ніяких професійних військових (У лавах Збройних сил України до початку повномасштабної війни з росією було близько 261 тисяч осіб, з урахуванням цивільних. ). Поділись рецептом де узяти скільки професійних військових ? Де брали військових під час другої світової ?
Працівник ТЦК отримав 3 роки тюрми за те, що хотів воювати на фронті, а не роздавати повістки 🤯
Чоловік мав статус обмежено придатного, служив у ТЦК, однак одного разу на службу не з’явився. У матеріалах справи йдеться, що він сидів удома два тижні.
На суді чоловік визнав свою провину та розкаявся. За його словами, він бажав служити на передовій, а не в ТЦК, а тому попросив його суворо не карати і дати можливість воювати на фронті.
Суддя зважив на пом’якшувальні обставини, зокрема на участь у захисті України та прагнення вирушити на фронт. А втім, на його думку, «виправлення обвинуваченого неможливе без ізоляції від суспільства», тож йому призначили покарання у вигляді 3 років позбавлення волі.
Україна таємно перекинула додаткові бригади на Харківщину, що діяли на випередження, — Sky News
Наступ на Харківщину: Україна атакувала війська РФ перед вторгненням Командир артилерійського підрозділу 57-ї бригади, 26-річний Олександр із позивним "Чорний", розповів, що його гармати навіть вели вогонь по російських військах за день до вторгнення. За його словами, росіяни "нахабно" скупчувалися на своєму боці кордону.
"Ми били по танках на кордоні… це вже була справжня війна", – розповідає він.
Командир іншого артилерійського підрозділу також підтвердив, що бригаду завчасно перекинули для зміцнення оборони на цьому напрямку. Раніше ці війська тримали оборону поблизу Куп'янська.
alex lem написав:407-ма стаття КК таки працює.Тцк-шнику який не являвся дві неділі на службу в Чернівецькій області впаяли три роки. Запросився на фронт, а суддя - ,,Ніт, на цугундер,,.
это говорит что системы больше нет, каждый рулит на своём месте как считает нужным. Раскиданные вдоль дороги зубы дракона ровно то же самое. Скоро стрелять в ухылянтов будут. А почему нет, кто мешает?
Ukrainian написав:Ті хто тут істерять про відсутність укріплень не бажають сісти за руль трактора ?
Ворожі дрони постійно літають і в межах зони від Харкова до кордону, і по самому Харкову відбуваються прильоти ворожих дронів ударних, були випадки, коли техніка, трактори були пошкоджені, були випадки, коли водії трактора загинули, від удару Ланцета, наприклад. https://nv.ua/ukr/ukraine/events/yak-bu ... 19527.html
Я там був майже все літо, тому не розказуй казки. Все там можна було накопати. До нас там взагалі не було ніяких укріплень до самого Харкова, а це вже більше півроку з визволення пройшло. Це виключно провина відповідальних за напрямки, на нашому напрямку відповідальна була 125 бригада ТРО.