Невже ти так легко і примітивно зливаєшся?
Тоді я твою відповідь розумію як - "хоч що мені давайте, хоч всі гроші світу... хоч будь що давайте, а я ні за яких умов і ні при яких обставинах не піду в ЗСУ!"
Так?
Правильно?
|
|
![]() 2-3 буде недостатньо, але пропишу по суті. -діяльність командування згідно принципу "живі люди - найдорожчий актив"; -особиста крим.відповідальність командирів, по ланцюжку - аж до самого верху, за зриви в роботі (і під зривом має бути не втрата оборонного рубежу, а наявність двохсотих при очевидних варіантах, як би цього можна було уникнути); -т.зв. "робота над помилками" - згідно стандартів НАТО, після виконання бойового завдання командири разом з виконавцями проводять аналіз, що пішло не так, і як це можна покращити у майбутньому. Армія і війна ніколи не гарантуватиме виживання. Але вона повинна гарантувати те, що ти йдеш виконувати завдання, продумане згідно принципів НАТО, і де ймовірність загибелі зменшується завдяки позитивному відбору найкращих командирів (а негативні не просто кудись переводяться, а повинен бути розроблений мех-зм пониження у званнях + кримінальна відповідальність з конфіскацією майна для тилових пуз в погонах за неадекватні завдання). Немає зброї? Утримуєм рубежі або відходим, зберігаєм життя. Є зброя? Продумуємо тактику утримання позиції. Є зброя і люди? Будується багаторівнева стратегія контрнаступу. -безжалісне випалювання всіх проявів корупції. Вищенаведені зміни неможливо зробити за один день - це має бути системна робота по винищенню "українських гнид"© (за Петлюрою), а тому буквальною відповіддю на ваше питання буде - "нічого". Нічого не змусить адекватних людей захотіти вже завтра піти добровольцем в ЗСУ. Хіба що в найефективніші формування типу 3 ошбр, 43 Трясила, Азов і так далі. Але таких адекватних військових формувань не так і багато, насправді. Потрібно шукати і знаходити. ![]()
55хв., Щелін про наротівне оружиє: "янелох,явсєгдапраф..." ![]() Було уже ?
Успішне полювання на Чорноморський флот РФ: Сили оборони знищили тральщик "Ковровець" ![]()
Так Вовчанськ. Поправив. Ефективно боротись з бомбами не можна ніяк. Тільки знищувати носії кацапів, якщо Україна отримає Ф-16 з сучасним радаром та ракети повітря-повітря великого радіусу діі. ![]() Так у вас все правильно було. Я мав на увазі, що зтирати можуть не те що райцентр Вовчанськ, а величезне місто Харків. На це вказав Терехов. І приклад навів про зтирання Алеппо.
![]() Безумна безугла вже наїхала на Сирського..бо він поставив не тих генералів не туди....
Я так розумію вона також вирішила просто порозважатись як один тутешній воєнпенс.... А чого б і ні? Просто вирішила внести нервозність у керівництво ЗСУ... так само і воєнпенс.. він же не думає про те що він НАЙГІРШИЙ серед тут присутніх. Він шукає КОГОСЬ і провокує срач всюди ..тільки щоб довести що він не найгірший. Прапор в руки бузуглим воєнпенсам...
![]()
Мар"яна - це шавка Єрмака ... А тут WP нещодавно викатило неприглядну статью для Єрмака Ось шавки Єрмака і загавкали ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|