а я не розумію прикол рабства. навіть кацапи таким не займаються.
От нехоче людина йти, поштрафуйте, дайте строк увязнення, паспорт заберіть, ще шось
|
|
![]() там написано что люди рабы? та бабки сшибут и всё. Никому эта возня с тюрьмами/паспортами не нужна. Закон написан для максимального охвата аудитории для сшибания бабок. Кто не может заплатить пойдёт воевать. 10-20 показательных процессов будет, но массово нет. Готовьте 3-8куе в зависимости от жадности военкома и ваше дело снова потеряется. Контроля потерявшихся дел нет. Четких критериев брони тоже. Всё на розсуд военкома. Ковровая дорожка для коррупции. Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 21 тра, 2024 17:44, всього редагувалось 4 разів.
![]() Олександр
Держава-громадянин навпроти один одного. Дивимось обов'язки-зобов'язання обох. І хто більший ухилянт?)) Питання виявиться дискусійним)) Як держава знайде обгрунтування своїх ухилянь, так і громадян теж. Це тупік. Розгляд в такому ракурсі. От тільки нюанс. В нас держава соціальна. Людина для держави, а не навпаки. Тому - що понад усе? Офіційно і сприянтне для суспільства. Інакше тіко силою... Востаннє редагувалось detroytred в Вів 21 тра, 2024 17:43, всього редагувалось 1 раз.
![]() Узагальненя-погано закінчуються. Ви узагальнили -мігранти... А якщо я розшифрую Мігранти , з мусульманської країни , в якій останні 10 років йде війна між комуністами і фундаменталістами, без освіти , без професії, з затертими до кліше мозгами ,з бажанням жити на субсидії.. і порівняю з іншими Мігранти , з східноЄвропейської країни , християни , високопрофесійні, як мінімум у 70% вища освіта, бажаючі працювати.... І перше і друге мігранти.. Тільки який резон самодостаній Європейській країні яка сповідує християнство останні 300-700 років - давати прихисток бідним мусульманам які хочуть жити на дотації?
![]() Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 21 тра, 2024 17:52, всього редагувалось 1 раз.
![]() Труси -хрестик... Пояснюю Якщо у всьому винуваті верхи...то в моєму успіху тільки моя заслуга, адже для своїх працівників я більший верх ніж Зеленський для Дейтройта? Чи все таки , якась частина відповідальності лежить і на низах( моїх ) ? Як тільки дасть собі відповідь -ЯКА саме Частина залежить від Верхів і яка від НИЗІВ - тоді й зможете уявити будову влада/підлеглі... а поки у Вас влада винувата на БАГАТО ( спеціально не даю відсотків щоб ти мене не зміг звинуватити в тому що саме таку цифру ти ніде не називав) , а населення винне МАЛО - доти розуміння не буде. Якщо ж когось цікавить моя інтерпритація винуватості верху і низу - то я її визначаю як обєм отриманих грошей від реалізації проекту. В моєму випадку - люди отримують і витрачають в три рази менше ніж витрачаю я на себе... Таким чином - від мене залежить 25% , від людей 75%... А далі все просто Над мною -Податкова/Кабмін/Верховна Рада/Президент...То якщо вони отримують в 4 рази менше , то й відповідальність у них в 4 рази менша.... Тобто верхи( ті які дико нагорі) - 5 % Все інше - відповідальність тих хто знизу....
![]() Не так вже й все однозначно. Я роками так і не знайшов внятної відповіді на питання -- напоркуа Європа сама собі вішає на шию отой гемор з муслімами, африканцями? Всі оті байки, що не можуть відмовити і фізично оградитися (впритул до забиття дубінками тощо порушників кордону) -- це байки. Своїх жовтих жилетів, як треба, то лупенять і заливають, аж гай шумить. А по чужих і овсі міни б розставили та човни перекидали б... Навіщо ця їх політика, яка сила серед їх або їм це встромила - хз. Але це спрямований регульований процес.
|
|