|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Пон 27 тра, 2024 11:20
Mimohod написав:Партнеров устраивает даже то, что мы сейчас заняты друг другом
вы невнимательны. Ключевое слово истощение. Критично истощившись мы не сможем далее "быть заняты друг другом". Ранее были расчёты (в т.ч. и у Запада) что росия быстро истощится и война закончится. На этом строилась вся наша пропаганда сколько мы сожгли их танков/самолетов, типа вот вот им нечем будет воевать. И ракеты закончатся. Сейчас педалируют другую ложь, мобилизуем всех и ух как полетим аж до мацквы. А главное скромно умалчивается, сколько нам дают и сколько нам надо ресурсов на 2024-2026 и далее, с учетом ежедневных разрушений и расходов бюджета растущих в геометрической прогрессии.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 27 тра, 2024 16:35, всього редагувалось 3 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 27 тра, 2024 11:23
vitaliiangel написав: Mimohod написав:Партнеров устраивает даже то, что мы сейчас заняты друг другом
вы невнимательны. Ключевое слово истощение. Критично истощившись мы не сможем далее "быть заняты друг другом".
Критично истощившись мы перестанем быть угрозой. Одной пешкой на доске меньше.
-
Mimohod
-
-
- Подякував: 448 раз.
- Подякували: 44 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 27 тра, 2024 11:25
detroytred написав:Я не знаю, як ще вам поснити свою думку --- партнери практично повністю контролюють результат. Їх влаштовує такий результат за таку ціну.
але ж якщо сильно захопитись цим повільним дозуванням, можна проспати момент коли баланс буде втрачено безповоротно і навіть поставка запізнілих 1000 хаймерсів / 100 патріотів уже не поверне ситуацію назад
-
Letusrock
-
-
- Подякував: 16 раз.
- Подякували: 14 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 27 тра, 2024 11:26
Mimohod написав: vitaliiangel написав: Mimohod написав:Партнеров устраивает даже то, что мы сейчас заняты друг другом
вы невнимательны. Ключевое слово истощение. Критично истощившись мы не сможем далее "быть заняты друг другом".
Критично истощившись мы перестанем быть угрозой
для Запада?
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 27 тра, 2024 11:29
Letusrock написав: detroytred написав:Я не знаю, як ще вам поснити свою думку --- партнери практично повністю контролюють результат. Їх влаштовує такий результат за таку ціну.
але ж якщо сильно захопитись цим повільним дозуванням, можна проспати момент коли баланс буде втрачено безповоротно і навіть поставка запізнілих 1000 хаймерсів / 100 патріотів уже не поверне ситуацію назад
я не считаю детроида дураком, но и не могу ему этого объяснить. Критически истощившись мы потребуем в десятки раз больше помощи, чем просим сейчас. Потому что каждый день разрушается экономика. Никакого оптимального сценария для Запада не происходит. В один день станет вопрос либо увеличивать кратно помощь либо прекратить её полностью. Оптимально чтобы этот вопрос никогда не ставал.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 27 тра, 2024 11:32, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 27 тра, 2024 11:32
Игорь Алексеевич написав: vitaliiangel написав:да да я читал что Бахмут станет для русни могилой после которой они уже не в состоянии будут наступать, а только обороняться.
А до Бахмута был - Мариуполь. И где сейчас его защитники. Про них уже начали забывать после Бахмута. Сейчас забудут защитников Бахмута и переключатся на защитников Харькова. А кто хочет с дивана кричать - биться лопатами до последнего чел, то поднимите попу и сходите на кладбище. Там каждый день по несколько раз с 10.00 и до 16.00 играет гимн Украины с трёх разовым выстрелом и плачь родных и близких с проклятием в сторону пуйла и ЗЕ.
А ще РПВ нізя, бо ж "рфія посилиться і знову нападе". Як бачимо, і без РПВ вони нормально посилюються, на відміну від нас.
-
Schmit
-
-
- Подякував: 82 раз.
- Подякували: 278 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 27 тра, 2024 11:33
❗️Застосунок від Міноборони «Резерв+» не має жодної юридичної сили, а носить виключно інформаційний характер.
Про це йдеться у розділі додатку «Питання і відповіді». Сам додаток не може використовуватися у випадках, коли військовозобов'язаний має представити відповідний документ. ㅤ Табличка экслель)
-
Бетон
-
-
- Подякував: 189 раз.
- Подякували: 389 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
Додано: Пон 27 тра, 2024 11:36
detroytred написав:Віталій У вас своє бачення, що партнерам вигідніше, в мене своє. Тільки моє співпадає з їх діями і можливими цілями. А ваше -- що діють вони від безвиходдя, без цілі, з надією на диво? Так?
нет. мое видение что к геометрическому росту помощи Запад не готов. Поэтому к нам перестали ездить 1е лица, нам почти официально отказало НАТО, Байден не едет в Швейцарию. Цель: прекращение помощи или её сильное сокращение. Лучше если это совпадёт с перемирием. А если не совпадёт ну ок, тогда война до полного истощения одной или обоих сторон. все остальные возможные сценарии противоречат реальности и как минимум не оптимальны.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 27 тра, 2024 11:39, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 27 тра, 2024 11:46
Letusrock написав: detroytred написав:Я не знаю, як ще вам поснити свою думку --- партнери практично повністю контролюють результат. Їх влаштовує такий результат за таку ціну.
Так повторюсь -- гра партнерів безпрограшна. В них чітко: допомога-результат. Скільки дали, такий результат отримали. (навіть на порядки більший. З плечем. За рахунок героїзму та натхнення українців).
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 27 тра, 2024 11:49
vitaliiangel написав:я не считаю детроида дураком, но и не могу ему этого объяснить. Критически истощившись мы потребуем в десятки раз больше помощи, чем просим сейчас. Потому что каждый день разрушается экономика.
))) А хто нам тоді її дасть?))) На нашу вимогу))) З нами розрахунок одразу. Біля каси. Точніше ми розраховуємо одразу, не відходячи від каси. Навпаки! Це Україна вже! напрацювала на сотні мільярдів вперед. Робота є, а гроші - потім (на відновлення))) - це так зветься. Щоб одразу не платить. А чому одразу не дати? Щоб Україна їх не на майбутнє відновлення тримала, а снаряди закупила. Гроші на які чехи і досі збирають))) Ну і навіть просто на рахунку ці гроші б гріли душу... Були б гарантією для отих, кому по 15 млн.
Востаннє редагувалось detroytred в Пон 27 тра, 2024 11:54, всього редагувалось 1 раз.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
|