sens написав:........... Підрахунок буде дещо інший - на останній день будуть новини про листи зі штрафами і в застосунку оновити дані забажають майже всі хто в Україні за весь час не отримував повістки і жахається штрафів і іншого примусу з боку держави
Посмотрим, как будет в последний день, но підрахунок буде той самий. В последний день все желающие обновить данные не успеют при всём желании - пропускная способность системы ограничена.
Ви це точно знаєте і є докази чи це лише власне припущення та власна необгрунтована думка?
sergey_stasyuk555 написав:що будуть далі робити з мільйонами ухилянтів зелені мабуть ще не придумали )
побачимо, очікую, що з вересня почне виконавча рахунки блокувати, забирати гроші із зарплат... Але звісно не всім одночасно, а потроху, як ТЦК будуть подавати. ТЦК теж не на всіх одночасно штраф накладуть, а будуть повістки слати і наскладувати штраф поступово, думаю з темпом десятки тисяч штрафів в день на всю Україну (тобто десь по 100 штрафів в день в кожному з 178 ТЦК). Не даремно ж в законі визначили, що в них є цілий рік, щоб оштрафувати
Як вийде , мабуть є надія на 100% оновлення даних. Мені особисто не прийнятна вичерпна відповідь Орбану в Києві.
whois2010 1)сколько то годиков ветерану на ягуаре? В плане - не служил ли он сержантом ещё при Язове? 2)он внешне и по фактуре больше на Конана-Варвара/Разрушителя похож или на министра обороны нынешнего и спикера, ну в плане боец-адский_мускулохуец или если упадёт со стула, то денщик только подымет? 3)Ягуар бронированный или нет? Живёт в башне-смерти с охраной робокопами или как всегда, в элитном ЖК рядом с главными налоговиками, ОБЭПовцами, начальниками облкомунхозов, автодоров и т.д.? Ну жрёт как положено, далеко не борщ вершмишелью в тцкашной столовой 4)Часики модные швейцарские "турбийон при скелетоне" ещё не прикупил наш боец на оф.зарплатку в 50тыс.грн?
Может быть, Я попал в значительно более адекватное место, но в изложении очень чувствуется журналистская склонность делать из мухи слона. Умение организовать свой быт не менее важно в армии, чем умение стрелять.
Тобто завезені ,,на навчання,, в учбовий центр майбутні захисники повинні окрім дров і розгрузки піддонів за власні кошти ,,организовать свой быт,,? Зробить ремонт, позбивать-покрасить цвілі, подерті стіни у казармах? В нас точно будується сучасна армія по кращим зразкам? Я у 90-х пам'ятаю свою строкову як топили у казармі буржуйки і спав під шинелкою і отою синьою військовою ковдрою щоб не захворіти. Щось міняється?
Не зрозуміло чому в статті такий упор на саме військових: *Потрібно все робити для того, щоб наші військові могли воювати, тримати цей фронт і відпочинок. І як, наприклад має військовий, який приїхав додому на тих декілька днів, тому що багато днів відпочивати військовим не дають, на декілька днів приїхав додому і, наприклад хтось взяв, приватизував сходову клітинку і закрив вхід. І питання як попасти в такому випадку додому, куди військовому звертатись в такому випадку і не тільки військовому, цивільним людям, умовно коли ви приходите і не можете попасти до себе у квартиру, бо площа є приватизованою», - Михайло Третяк, волонтер, громадський діяч*
Я выбачаюсь , а хто за язик тягнув ? Навіщо було повністью писати про свої коордінати ? Він що перевіряв ? Раз перевіряв на нем відповідальность . В нас таке теж було .....
Дали координаты ,два пни за парканом та і все ......
Я являюсь президентом и гарантом Конституции. И если мы говорим о каких-то изменениях относительно наших территорий — это изменения Конституции и это преступление.И поэтому если нам предлагают «немецкую модель» или еще какую-нибудь, «корейскую» и т.д., в любом случае надо понимать, что нам предлагают, кто нам предлагает, для чего это делается. А после этого понять мнение всех нас. Не только мое, а прежде всего общества, народа Украины», — сказал глава государства, отвечая на вопрос о возможности вступления Украины в НАТО без части территорий.
"Якщо більшість вважатиме, що ми програли, і Зеленський у цьому винен - він не піде (висуватися на виборах). А якщо більшість вирішить, що "ще нормально з війною все закінчилося, могло бути гірше, нормально вирулили" - тоді так, піде", - розповідає джерело в оточенні глави держави.
За словами іншого співрозмовника, Зеленський мріяв: закінчити війну впевненою, безперечною перемогою - і на цій хвилі піти з політики. Але, звісно, за нинішніх умов абсолютна перемога України неможлива без появи якогось "чорного лебедя" глобального масштабу. А це дуже хиткі фундаменти для будь-яких політичних розрахунків
........... і іще .......... а у вас що особиста нема ? .......... викликали ............ зробили заяву .....хто запитував , куди прилітіло після запитання