Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 89748975897689778978 ... 14707>
Повідомлення Додано: Нед 07 лип, 2024 23:26

холява написав:Коля , очнись .
Сейчас идет война на выживание нации .

Вся эта гнилятина с юридической подоплекой упирается в один вопрос -защита Украины .
Те кто в ТЦК и на улицах проверяют документы оформляют и т. д. выполняют свою работу .
Они после ранений , акубаротравм .......
Самые большие поборники прав , кто ни за что на свете не желает служить .
Тысячи отговорок !
Вы считаете что кто то это должен делать за вас ?
Вы будете вести бизнес , в меру жадности помогать , донатить , но дома и спокойно ?

Первое что хочется спросить --а кто должен защищать Украину ?

Здесь как почитаешь , ну пля все тааааааакие ценные , такие справедливые подсказывающие где надо поднажать , и кому что делать .
Правда ЭТИ ВСЕ или бегают от армии или дают АХИРЕННЫЕ советы из за границы , как с надувной женщиной и сыном спрятаться и кричать -мы украинские беженцы , денег дайте .

Все наладится , даже не сомневайтесь .

Якщо йде беззаконня, і воно толерується з самого верху, то як ви важаєте, пересічні бачать різницю між бурятом і представниками силових органів?
Особисто я поки не ставлю знак рівності, але ж різниця поступова зменшується, особисто мені це не подобається.

І, це дійсно мотивує захищати державу?
Такі дії призводять до протилежного результату, коли представники влади чи військові сприймаються як загроза і вороги. В Києві вже на військові бусики чіпляють "не ТЦК", військові починають прямо говорити, що у відпустці чи по справам у формі їм не комфортно, тому що люди починають шугатися... Навіщо це так робити?
Це дійсно гуртує і мотивує???
_Mykola_

Подякував: 689 раз.
Подякували: 726 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 лип, 2024 23:29

холява написав:
  sens написав:Якщо ми з Вами не читаємо тг канали бо це ІПСО , тоді послухайте пана Реву , екс колишнього очільника соціальної політики, нещодавно розклав - ще через рік буде 5 млн пенсіонерів за межою бідності - ми далі будемо наголошувати про кордони 91-0го та пониження віку до рівня 18 років

Ну и какое это имеет отношение к защите от нападения на Украину ?

Вон ,сверху , некий патриот Коля пишет что ему все равно или буряты или кто другой .....
Вас же это не взволновало .

Я не писав про знак рівності, я писав що йдемо у цьому напрямі, і якщо так буде продовжуватися, то пересічний перестане відчувати цю різницю,
"какая разница" (с) до чого це призведе, ви знаєте.
Навіщо так робити це головне питання.
_Mykola_

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 лип, 2024 23:49

ЛАД написав:Так вас же там не было. А то бы мы бы... :)

Подивіться Хто здав південь
_Mykola_

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 лип, 2024 23:50

Hotab написав:Открыты только для пилотов укр.авиакомпаний , которые

Тобто умовний пілот-наповнювач бюджету може без питань виїхать і заїхать, а умовний математик-наповнювач- зась.
Потрібно всім наповнювачам дозволити їздити туди/назад, плюс бронь. Хто такі ці наповнювачі? Наприклад, людина за останні 5 років сплачувала податки з ЗП більше, ніж з мінімалки разів у 5-10.
Плюс дозволити студентам виїзд/заїзд. Чому умовний майбутній фізик-ядерник не може пройти практику у закордонному ВНЗ на відповідній навчальній базі?
Влада не думає наперед, живе сьогоденням.
До чого це призведе гадаю не потрібно пояснювати.
Так, мова йде про виживання країни, але нам потрібні майбутні спеціалісти, плюс наповнювачі бюджету.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 07 лип, 2024 23:57

Water

Тобто умовний пілот-наповнювач бюджету може без питань виїхать і заїхать, а умовний математик-наповнювач- зась.

Нічого не можу сказати за математиків, є у них виїзд чи ні. Можливо у якихось є.

У мене приятель працює в Укрліс (чи якось так). Не начальник, так , клерк середньої руки в обласному центрі. Бронь має. На весілля доньки через дозвіл ТЦК зробив разовий виїзд. Поїхав і повернувся. Як це працює - не знаю.

Я підтримую ідею щоб всі суттєві наповнювачі бюджету мали право виїхати і заїхати. Як і бронь.

Я б подискутував щодо ядерщиків і загалом нашої науки, але нема ні часу, ні бажання.
Якщо є бажання , розкажіть про винаходи нашої науки (в будь-якій сфері) за крайні 10 років. Може знаєте суми витрат на науку (я маю на увазі не ВУЗи, а вище) і які реальні винаходи були.
Hotab

Подякував: 403 раз.
Подякували: 2467 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Пон 08 лип, 2024 00:01

Vadim_ написав:Бачив на якомусь кацапському тг(видалив) як безпілотник знімає прильоти по аєродрому Дніпра :? Як таке можливе, його навіть вухами можна почути , а де ПВО ?

Ну мелкая пластмассовая фигня размером с аиста, металла мало, радио лучи почти не отражает. Как прикажете обнаруживать? Наши морские беспилотники могут же как-то до Крыма незамеченными доплыть и навести шухер в бухте, это работает в обе стороны. Дроны перевернули принципы ведения войны.
katso

Подякував: 117 раз.
Подякували: 245 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 лип, 2024 00:11

Hotab написав:Я б подискутував щодо ядерщиків і загалом нашої науки, але нема ні часу, ні бажання.
Якщо є бажання , розкажіть про винаходи нашої науки (в будь-якій сфері) за крайні 10 років. Може знаєте суми витрат на науку (я маю на увазі не ВУЗи, а вище) і які реальні винаходи були.

Не скажу за всю науку. Стосовно фізиків-ядерників, мова в першу чергу за мирний атом, плюс викладачі. Хтось повинен завтра працювать у Рівному, Хмельницьку, Південно-Українську, в майбутньому в Енергодарі.
Не знаю як там лісник смотався на свадьбу доньки, але практика нашим студентам в якомусь Pennsylvania State University, або Imperial College London- зась.
За яку науку може йти мова?
Якщо подивитись на москалів, ситуація зовсім протилежна, плюс всі знають, шо там атом не тільки мирний і нічого, навчаються.
Water

Подякував: 66 раз.
Подякували: 224 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 лип, 2024 01:06

Re: Напад росії і білорусі на Україну

если действительно будет жесткая зима
то в век соцсетей и массового владения английским может быть грандиозный скандал
советы запасаться водой или переехжать в какие-то села, а не в испанию или кипр
в стране типа ведущей переговоры о вступлении в ЕС
будут выглядит, мягко говоря, гротескно
fox767676

Подякував: 397 раз.
Подякували: 183 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 лип, 2024 02:19

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Будем греться в Велюрах и Новопечёрских липках
В том числе не только топя паркетом и элитной мебелью не из МДФоДСП, а и повышая иммунитет коллекционными витаминами из баров Слуг Того Народу
барабашов

Подякував: 293 раз.
Подякували: 361 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 08 лип, 2024 05:11

барабашов написав:Будем греться в Велюрах и Новопечёрских липках
В том числе не только топя паркетом и элитной мебелью не из МДФоДСП, а и повышая иммунитет коллекционными витаминами из баров Слуг Того Народу
куда смотрит ТЦК? Такие бойцы не на фронте.
<div style="width:320px; height:470px;border:0px dashed blue;display:flex;">
<ins class="ClubeHUAds" data-ad-client="428338" data-ad-tipo="1" data-ad-width="250" data-ad-height="200"> </ins>

<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="oko18_channel/10438" data-width="20%"></script>
</div>
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
  #<1 ... 89748975897689778978 ... 14707>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти