барабашов написав:Будем греться в Велюрах и Новопечёрских липках В том числе не только топя паркетом и элитной мебелью не из МДФоДСП, а и повышая иммунитет коллекционными витаминами из баров Слуг Того Народу
куда смотрит ТЦК? Такие бойцы не на фронте. <div style="width:320px; height:470px;border:0px dashed blue;display:flex;"> <ins class="ClubeHUAds" data-ad-client="428338" data-ad-tipo="1" data-ad-width="250" data-ad-height="200"> </ins>
Бетон написав:На майже 70% може зрости тариф на воду у Києві
У області вартість кубометра хочуть підняти із 35,86 до 60,8 грн. Це найбільший показник по Україні. Також подорожчання стосуються Хмельницької, Дніпропетровської та Чернівецької областей. ㅤ Ну вода, надеюсь, будет как хотя бы в Венгрии, там можно пить воду из крана, как и в большинстве стран Европы
мені водоканал регулярно рахує 5 кубів не полічильнику а по кубонормі на рило в місяць
Дюрі-бачі написав:.............. Щодо фізики, то ми стоїмо на порозі квантових комп'ютерів, а хто як не фізики-ядерники в них розберуться? Я пробував, для мене то занадто складно. А без квантових накриється вся кібербезпека, банківська справа і зв'язок, які особливо актуальні в контексті війни...
Хто не вкладає в науку зараз буде через 50 років жити як Африка зараз.
Ядерная физика достаточно дорогостоящая наука. А деньги государство если и выделяет, то это копейки. То, что писал Water: "Стосовно фізиків-ядерників, мова в першу чергу за мирний атом, плюс викладачі. Хтось повинен завтра працювать у Рівному, Хмельницьку, Південно-Українську, в майбутньому в Енергодарі", - это всё-таки не наука, а инженерное дело. Этим инженерам знать физику надо, но наукой и квантовими компьютерами они не занимаются и заниматься не будут. А толковый студент-ядерщик, кот. выпустят постажироваться на Запад, там и останется (если он действительно толковый). Я не против этого, только за. Но государству от этого пользы ноль. Разве что когда-то с гордостью заявить о достижении "украинского" учёного.
flyman написав:мені водоканал регулярно рахує 5 кубів не полічильнику а по кубонормі на рило в місяць
Це ще пів біди. В Ужгороді кожен другий місяць приписують додаткові куби по загальнобудинковому лічильнику, а надлишкові куби не списують. От і виходить, що витрачаєш щомісяця 6 кубів, а платиш 6-12-6-12...
Бетон написав:На майже 70% може зрости тариф на воду у Києві
У області вартість кубометра хочуть підняти із 35,86 до 60,8 грн. Це найбільший показник по Україні. Також подорожчання стосуються Хмельницької, Дніпропетровської та Чернівецької областей. ㅤ Ну вода, надеюсь, будет как хотя бы в Венгрии, там можно пить воду из крана, как и в большинстве стран Европы
Vadim_ написав:Бачив на якомусь кацапському тг(видалив) як безпілотник знімає прильоти по аєродрому Дніпра Як таке можливе, його навіть вухами можна почути , а де ПВО ?
Разведчиков не слышно - они слишком высоко. Для того, чтобы выдвигать такие обвинения, нужно быть знакомым с темой хотя бы на уровне курса молодого бойца.
Прошол летом 1990 года, потом оператор РЛС (высотомер)
Сибарит написав:----------------------- Vadim_ Бачив на якомусь кацапському тг(видалив) як безпілотник знімає прильоти по аєродрому Дніпра Як таке можливе, його навіть вухами можна почути , а де ПВО ? ----------------------- Разведчиков не слышно - они слишком высоко. Для того, чтобы выдвигать такие обвинения, нужно быть знакомым с темой хотя бы на уровне курса молодого бойца.
Hotab написав:У мене приятель працює в Укрліс (чи якось так). Не начальник, так , клерк середньої руки в обласному центрі. Бронь має. На весілля доньки через дозвіл ТЦК зробив разовий виїзд. Поїхав і повернувся. Як це працює - не знаю.
Ну значить заготівля деревини - критично важлива галузь для України під час військового стану. За свою сферу можу сказати, що не бачив ще жодного знайомого ІТ-шника, який був би заброньований.
Hotab написав:У мене приятель працює в Укрліс (чи якось так). Не начальник, так , клерк середньої руки в обласному центрі. Бронь має. На весілля доньки через дозвіл ТЦК зробив разовий виїзд. Поїхав і повернувся. Як це працює - не знаю.
Ну значить заготівля деревини - критично важлива галузь для України під час військового стану. За свою сферу можу сказати, що не бачив ще жодного знайомого ІТ-шника, який був би заброньований.
Є така професія - Батьківщину продавати (у вигляді деревини-сировини) а айтишників баби (з індії) нарожають
Востаннє редагувалось fox767676 в Пон 08 лип, 2024 10:15, всього редагувалось 1 раз.
Сибарит написав:Разведчиков не слышно - они слишком высоко. Для того, чтобы выдвигать такие обвинения, нужно быть знакомым с темой хотя бы на уровне курса молодого бойца.
Про какие беспилотники вам рассказывали?
Ту 141/143.
Для того что бы долететь до аєродрома от ЛБС дрон не может быть маленьким и тихим , что то типа Zala 421-09.