Бетон написав:На майже 70% може зрости тариф на воду у Києві
У області вартість кубометра хочуть підняти із 35,86 до 60,8 грн. Це найбільший показник по Україні. Також подорожчання стосуються Хмельницької, Дніпропетровської та Чернівецької областей. ㅤ Ну вода, надеюсь, будет как хотя бы в Венгрии, там можно пить воду из крана, как и в большинстве стран Европы
мені водоканал регулярно рахує 5 кубів не полічильнику а по кубонормі на рило в місяць
Дюрі-бачі написав:.............. Щодо фізики, то ми стоїмо на порозі квантових комп'ютерів, а хто як не фізики-ядерники в них розберуться? Я пробував, для мене то занадто складно. А без квантових накриється вся кібербезпека, банківська справа і зв'язок, які особливо актуальні в контексті війни...
Хто не вкладає в науку зараз буде через 50 років жити як Африка зараз.
Ядерная физика достаточно дорогостоящая наука. А деньги государство если и выделяет, то это копейки. То, что писал Water: "Стосовно фізиків-ядерників, мова в першу чергу за мирний атом, плюс викладачі. Хтось повинен завтра працювать у Рівному, Хмельницьку, Південно-Українську, в майбутньому в Енергодарі", - это всё-таки не наука, а инженерное дело. Этим инженерам знать физику надо, но наукой и квантовими компьютерами они не занимаются и заниматься не будут. А толковый студент-ядерщик, кот. выпустят постажироваться на Запад, там и останется (если он действительно толковый). Я не против этого, только за. Но государству от этого пользы ноль. Разве что когда-то с гордостью заявить о достижении "украинского" учёного.
flyman написав:мені водоканал регулярно рахує 5 кубів не полічильнику а по кубонормі на рило в місяць
Це ще пів біди. В Ужгороді кожен другий місяць приписують додаткові куби по загальнобудинковому лічильнику, а надлишкові куби не списують. От і виходить, що витрачаєш щомісяця 6 кубів, а платиш 6-12-6-12...
Бетон написав:На майже 70% може зрости тариф на воду у Києві
У області вартість кубометра хочуть підняти із 35,86 до 60,8 грн. Це найбільший показник по Україні. Також подорожчання стосуються Хмельницької, Дніпропетровської та Чернівецької областей. ㅤ Ну вода, надеюсь, будет как хотя бы в Венгрии, там можно пить воду из крана, как и в большинстве стран Европы
Vadim_ написав:Бачив на якомусь кацапському тг(видалив) як безпілотник знімає прильоти по аєродрому Дніпра Як таке можливе, його навіть вухами можна почути , а де ПВО ?
Разведчиков не слышно - они слишком высоко. Для того, чтобы выдвигать такие обвинения, нужно быть знакомым с темой хотя бы на уровне курса молодого бойца.
Прошол летом 1990 года, потом оператор РЛС (высотомер)
Сибарит написав:----------------------- Vadim_ Бачив на якомусь кацапському тг(видалив) як безпілотник знімає прильоти по аєродрому Дніпра Як таке можливе, його навіть вухами можна почути , а де ПВО ? ----------------------- Разведчиков не слышно - они слишком высоко. Для того, чтобы выдвигать такие обвинения, нужно быть знакомым с темой хотя бы на уровне курса молодого бойца.
Hotab написав:У мене приятель працює в Укрліс (чи якось так). Не начальник, так , клерк середньої руки в обласному центрі. Бронь має. На весілля доньки через дозвіл ТЦК зробив разовий виїзд. Поїхав і повернувся. Як це працює - не знаю.
Ну значить заготівля деревини - критично важлива галузь для України під час військового стану. За свою сферу можу сказати, що не бачив ще жодного знайомого ІТ-шника, який був би заброньований.
Hotab написав:У мене приятель працює в Укрліс (чи якось так). Не начальник, так , клерк середньої руки в обласному центрі. Бронь має. На весілля доньки через дозвіл ТЦК зробив разовий виїзд. Поїхав і повернувся. Як це працює - не знаю.
Ну значить заготівля деревини - критично важлива галузь для України під час військового стану. За свою сферу можу сказати, що не бачив ще жодного знайомого ІТ-шника, який був би заброньований.
Є така професія - Батьківщину продавати (у вигляді деревини-сировини) а айтишників баби (з індії) нарожають
Востаннє редагувалось fox767676 в Пон 08 лип, 2024 09:15, всього редагувалось 1 раз.
Сибарит написав:Разведчиков не слышно - они слишком высоко. Для того, чтобы выдвигать такие обвинения, нужно быть знакомым с темой хотя бы на уровне курса молодого бойца.
Про какие беспилотники вам рассказывали?
Ту 141/143.
Для того что бы долететь до аєродрома от ЛБС дрон не может быть маленьким и тихим , что то типа Zala 421-09.
Є така професія - Батьківщину продавати (у вигляді деревини-сировини) а айтишників баби (з індії) нарожають
Не нужно делать культ из Айти. Эта отрасль очень важна для валютной выручки, но не только она. Не знаю насколько важна деревозаготовка сейчас (может лес надо для линий отпоры, блиндажей, хз) , но у государства много структур, без которых скелет государства существовать не может (законодательная и исполнительная власть, правоохранительная и судебная система и т.д) «Мясо и мышцы» этого государства , к которым я отнесу и АйТи, и ту часть авиации которая успешно косит валюту за границей - очень важны. Но без скелета не будет ничего.
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 08 лип, 2024 09:38, всього редагувалось 1 раз.