Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 91019102910391049105 ... 14514>
Повідомлення Додано: Чет 18 лип, 2024 20:33

Виходить, що так треба/так має бути!)))

vitaliiangel написав:
  Hennady написав:Питається, для чого тоді був кіпіш з оновленням, якщо дані все одно є в інших реєстрах?
глоток свежего воздуха в океане дури. Обновлением власть таргетировала людей на согласных и ухылянтов. Видимо по бусифицированных есть много претензий со стороны командиров. А кто сам обновил считай доброволец и служить согласен. Вчера призвали моего друга, с несколькими хроническими болячками, с которыми он мог выполнять только работу без физ.нагрузок. Он шёл на ВЛК с 100% уверенностью, что его не возьмут. Сам он химик с красным дипломом. Записали в арту. Химики в армии не нужны.

Ласкаво просимо до нашого столу! :D

Якщо йому пощастить, то спочатку буде піднімати не важкіше за рацію))) (ну крім броника і калаша( :D
А вже згодом - поїде ї па шити за інженерні війська, яких "скоротили/розформували", бо 80-90% перевели в піхоту!🤦🏻

Тож наповнюють зараз інженерні війська Марсу - збірна з усіх 👀 і звичайно, майже всі "непридатні у мирний час і обмежено придатні у військовий час"
Всі з своїми хронічними і не хронічними болячками🤦🏻

Слава Марсу! :lol:
Якби треба було створити справді потужну армію - я би брав приклад з Марсу! :lol: :mrgreen:
Успіх

Подякував: 273 раз.
Подякували: 1007 раз.

Профіль

4
8
1
5
Повідомлення Додано: Чет 18 лип, 2024 20:35

flyman написав:
  detroytred написав:"Якщо громадянське суспільство вважає цей законопроєкт зрадою, у нього є право і можливість надати свої аргументи представникам посольств і міжнародних організацій. Але я впевнений, що все буде гарно доопрацьовано до другого читання, як це вже було багато разів в подібних ситуаціях", — заявив Арахамія.
https://zn.ua/ukr/anticorruption/arakha ... tsiju.html

це ж виконання вимог вступу в ЄС в боротьбу з корупцією

Я до того, що владі треба притримуватися одних пояснень, однієї поведінки.
Тобто тоді до всіх вимог партнерів підходити отак.

Ну і не волати про самостійність, а пояснювати чому її зменшення вигідно або і овсі необхідно. Що це ціна.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 лип, 2024 20:59

Що шановні
Наслухались воєнпенсів і парторгів...
І що отримали?
Замість того щоб 200 000 багатих заплатили тим хто може воювати
Тепер Ви всі будете платити +4 грн з літра газованої води і +10% до вартості пального і так далі і тому подібне....
А всього то що треба було зробити -це послухати Будівельника і спробувати ЙОГО зрозуміти...

Я ж Вас казав
Перше - справедливість це слово яким різні неедоумки пробують вами керувати
Друге - жити треба не ефектно а ефективно..
А в ефективному світі папуга маючи яскравий окрас і вміючий повторювати ролзумні фрази з книжок - все одно дурний папуга..
А той хто вміє приймати ефективні рішення - завжди зверху..

Такми чином повторю те що вже писав
Багатих - 5-10% від загальної кількості..
Так от
Багаті тепер сплатять всього 5-10% від необхідних 140млрд і в армію підуть згідно тієї ж квоти 5% призивників з багатих+95% призивників з бідних...
А якби тутешні не слухали реуголкінів про відповідальність можновладців, а слухали простих ларьочників...дивишся і влада б підтягнулась і дала можливість багатим платити...
а тепер 95% заплатять бідні..
Це Вам яскраво продемонструє що таке вміння розуміти причини і наслідки своїх вподобань.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 18 лип, 2024 21:10

budivelnik написав:

А якби тутешні не слухали реуголкінів про відповідальність можновладців, а слухали простих ларьочників...дивишся і влада б підтягнулась і дала можливість багатим платити...
а тепер 95% заплатять бідні..
Це Вам яскраво продемонструє що таке вміння розуміти причини і наслідки своїх вподобань.

всі платять і всі воюють. В нас рівність. Багатий ти чи бідний, дурний чи розумний...у всіх 1 голос. :lol: ваша важливість для держави тільки у вас в голові. :wink:
Banderlog

Подякував: 114 раз.
Подякували: 90 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 18 лип, 2024 21:21

Re: Напад росії і білорусі на Україну

Banderlog написав:всі платять і всі воюють

всі воюють - це про громадянську
в першу чергу душу відведуть на попах мпц
fox767676

Подякував: 408 раз.
Подякували: 176 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 лип, 2024 21:50

fox767676 написав:

:lol: повірте друже на слово що якщо почнеться релігійна війна то виграє її мпц :lol: тому, що активних віруючих в інших релігіях мало. Маловато релігійного фанатізму в київському патріархаті і монахів мало і богомольних бабок. Я навіть не буду про те що єдиного київського патріархату нема, томос це не про то) вони типу хотіли обєднати українські православні церкви а вийшов ще один розкол.
Banderlog

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 18 лип, 2024 21:54

Banderlog написав:
  fox767676 написав:

:lol: повірте друже на слово що якщо почнеться релігійна війна то виграє її мпц :lol: тому, що активних віруючих в інших релігіях мало. Маловато релігійного фанатізму в київському патріархаті і монахів мало і богомольних бабок. Я навіть не буду про те що єдиного київського патріархату нема, томос це не про то) вони типу хотіли обєднати українські православні церкви а вийшов ще один розкол.

:D
повіртте я не міжконфесійний конфлікт мав на увазі. ну точно не між християнами )) пцу трохи легше тому що їх менше, не так дратують
fox767676

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 18 лип, 2024 22:08

fox767676 написав:

повіртте я не міжконфесійний конфлікт мав на увазі. ну точно не між християнами )) пцу трохи легше тому що їх менше, не так дратують
а що ви мали на увазі ? Гоніння на віру?
Поворот до неоязичництва? Зара язичництво пропагується) вікінги, вальхалла, наколки з рунами)
Banderlog

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Чет 18 лип, 2024 22:16

Banderlog написав:повірте друже на слово що якщо почнеться релігійна війна то виграє її мпц
потому что русские в душе рабы, поэтому любой лидер их объединяет. Хоть Сталин хоть питун. Рабу нужен хозяин который скажет что ему делать. Настоящие фанатики бабушки мпц. Они ездят в паломнические туры и таскают за собой детей, заставляют их присутствовать на службе и делать вид что молятся. В гкц я такого безумия не встречал. Хотя нет, было, пешком шли с Тернополя в Зарваницю. 60км!!!
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Чет 18 лип, 2024 22:21, всього редагувалось 2 разів.
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3504 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 18 лип, 2024 22:20

Banderlog написав:
  fox767676 написав:

а що ви мали на увазі ? Гоніння на віру?
Поворот до неоязичництва? Зара язичництво пропагується) вікінги, вальхалла, наколки з рунами)

ні-ні-ні, повернення до історичного матеріалізму, може подекуди з остервенінням з вкрапленням богоборчества.
Ви дивились "Кніга Ілая"2009р?
Ось там після всесвітньої війни біблії цілеспрямовано поспалювали
fox767676

Профіль

#<1 ... 91019102910391049105 ... 14514>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему