|
Напад росії і білорусі на Україну |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Додано: Нед 21 лип, 2024 10:33
d44 написав: vitaliiangel написав:На данный момент достигнуть мира можно 3мя способами. 1. Сменить власть на рф 2. Разрушить военный и экономический потенциал рф 3. Отдать питуну то, что он просит. Какой из способов выберет Трамп? Имхо популизм. Не ведитесь.
популізм був коли вони вирішили що зможуть військово перемогти путіна за рахунок України, не збираючись допомогати не балачками а реально
С чего вы взяли? Имхо в планах у Запада другое, иначе нас бы принять в НАТО в 2014 и полномасштабной не было бы
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2522 раз.
- Подякували: 3503 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Нед 21 лип, 2024 10:35
trololo написав:Бузина був нацистом і пропагандистом. І мав сидіти в тюрмі.
возможно а я считаю что ,например, мустафа найем и сирожа лещенко должны сидеть в тюрьме, но вероятно просто поймают пулю, а может кувалдой на камеру
-
fox767676
-
-
- Подякував: 400 раз.
- Подякували: 177 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 лип, 2024 10:41
fox767676 написав: trololo написав:Бузина був нацистом і пропагандистом. І мав сидіти в тюрмі.
возможно а я считаю что ,например, мустафа найем и сирожа лещенко должны сидеть в тюрьме, но вероятно просто поймают пулю, а может кувалдой на камеру
Пропаганда нацизму з боку бузини і корупційні злочини це трохи інших масштаб. Сірожа може вкрав трошки грошей, я не знаю. А на совісті таких як бузина - сотні тисяч життів. В цьому я впевнений. Але в будь якому разі я проти вбивств, я за закон, суд і тюрму.
-
trololo
-
-
- Подякував: 2691 раз.
- Подякували: 1423 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 21 лип, 2024 10:43
trololo написав: ЛАД написав: olmyb написав:Із-за таких істот як Бузина росія і напала на Україну, вважаючи що таких як він тут достатньо багато.
Бузина, вроде, не агитировал за воссоединение с РФ. .
Бузина був нацистом і пропагандистом. І мав сидіти в тюрмі. Поскільки чи система в нам дуже мякенька відносно таких покидьків, хто не витримав його брехню (яка в т.ч. призвела до війни) - бузина не в тюрмі
Погоджуюсь.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 402 раз.
- Подякували: 2442 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Нед 21 лип, 2024 10:43
План трампа цікавий в плані що там нарешті є спроба про активного військового примусу москалів до миру. Але засоби явно недостатні, атакамси навіть без обмежень по РФ вплинуть але не вирішально. Треба шантажувати москалів наданням ф-35 і більш серйозних ракет
-
trololo
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 21 лип, 2024 10:44
trololo написав: fox767676 написав: trololo написав:Бузина був нацистом і пропагандистом. І мав сидіти в тюрмі.
Пропаганда нацизму з боку бузини і корупційні злочини це трохи інших масштаб. Сірожа може вкрав трошки грошей, я не знаю. А на совісті таких як бузина - сотні тисяч життів. В цьому я впевнений. Але в будь якому разі я проти вбивств, я за закон, суд і тюрму.
"нацизм" это политическое прикрытие для воровства денег когда одни и теж люди продвигают повышение моб.возраста рядовым с 40 до 60, а себе и своим подручным - пожизненное освобождение от воинской повинности, вот это и есть самый настоящий нацизм и расизм
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 лип, 2024 10:58
Нацизм це коли перші особи росії кажуть, що українців не існує, а тому носіїв культури, мови - треба вбити. Нацизм це коли першим ділом після захоплення Маріуполя починають вилучати і палити всі українські книги, зносити пам'ятники, забирати дітей на промивку, забороняти українську мову.
А корупція це корупція, і до війни відношення не має. А примусова мобілізація населення, яке під загрозою винищення - це логічно і законно. незаконно було б здатись на милість нацистам. Ви чомусь думаєте, що вас би пожаліли як "свого"? Не пожаліли би. Знищення оточенного Маріуполя вщент разом з населенням тому доказ.
-
trololo
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 21 лип, 2024 10:59
Я вот видел Бузину на рос.тв летом 2014 Он призывал к деэскалации, потому что украинцы будут сопротивляться, и будет много ненужной крови. Получил хейт от днровской фашни в студии (возможно захарченко), что он предатель , оппортунист-малорос, платит налоги в Киеве, за которые их обстреливают и т.д
А вот проамериканская соросятина слово замолвила перед партнерами, не о себе лично, а об Украине ? может рашкован пытался убедить мвф списать долги ? Или лещенко-найемы рискнули напомнить о меморандуме и что гранатометами войну с ядерной державой не выиграть ? не помню
-
fox767676
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 21 лип, 2024 11:20
fox767676 написав:Я вот видел Бузину на рос.тв летом 2014 Он призывал к деэскалации, потому что украинцы будут сопротивляться, и будет много ненужной крови. Получил хейт от днровской фашни в студии (возможно захарченко), что он предатель , оппортунист-малорос, платит налоги в Киеве, за которые их обстреливают и т.д А вот проамериканская соросятина слово замолвила перед партнерами, не о себе лично, а об Украине ? может рашкован пытался убедить мвф списать долги ? Или лещенко-найемы рискнули напомнить о меморандуме и что гранатометами войну с ядерной державой не выиграть ? не помню
Слабо верю что Бузина сам верил в то что писал. Скорее просто деньги. А вызывающий стиль у него всегда был. В 90е был помешан на теме секса. Потом пошел в Ахметовские СМИ. Там хорошо платили.
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
1
Додано: Нед 21 лип, 2024 11:24
fox767676 написав:а ви схожі на сільського дурника, який і не здогадується, що в нього той самий хозяїн що й в бузини (ахмєтов)
Вы правы. Логическая цепочка Бузина хозяин Ахметов Шмыгаль хозяин Ахметов Бузина = Шмыгаль Все кому нравится Шмыгаль за Бузину
-
UA
-
-
- Подякував: 1882 раз.
- Подякували: 2344 раз.
-
-
Профіль
-
-
1