Schmit написав:......... а там і серйозна відповідальність за все накоєне, за від'ємну підготовку до війни, за про**бані території... .........
Простите... Нет, в этот раз без всяких "простите". "про**бані території" - так может писать, только полный идиот. В 2014-15 не было "про**баних територій"? Да, их было намного меньше, ну так и не было такого явного вмешательства росс. армии. В сегодняшней ситуации при нападении на на явно значительно более сильной страны и армии то, что "про**баних територій" относительно немного (17%, если не ошибаюсь, вместе с теми, которых ""про**бали" в 2014-15) можно считать чудом. Этим чудом мы обязаны мужеству нашей армии и поддержке "партнёров" (пусть и недостаточной). И какой-то Schmit, сидя на диване, будет рассказывать о "про**баних територіях"! Что же вы не пошли защищать эти "про**бані території"? В этом тоже "зеля" виноват? Будем за это судить его, а не вас?
а хто пролюбив, Порошенко, чи ваш любімчик, який знав але готувався отріцатєльно?
ЛАД написав:............ Не буду в 100-й раз по кругу разбирать ваши домыслы про "розмінований Чонгар" и "відсутності на момент вторгнення достатньої кількості ракет".
Нічого ви аргументовано не розбирали і розібрати не зможете.
Попугай не сможет понять объяснения. Он может только повторять заученные слова.
ЛАД написав:И для такого "палкого патріота", как вы, естественно не "виправляти помилки" (если даже они были, а они были все 30 лет, а не только последние 2 года), а просто срать на страну. "Хай гине, а я с дивана подивлюсь. Зате зможу повторювати про помилку у 2019".
Повторююсь, вас більшість. Якщо більшість не усвідомлює скоєних помилок, то ми приречені, усі зусилля меншості марні.[/quote] Ну да. Проще всего лежать на диване и обвинять всех окружающих в своих бедах и проблемах.
flysoulfly написав:пуйлу треба вся(ну майже вся) Україна
Так, але не як насильство через окупацію, а як покірний сателіт. Тому цієї зими ми ще побачимо "звернення до народу України" у вигляді ракетних обстрілів енергетики. Я думаю що трое діб тотального блекаута, разморожені батареї та каналізація зламають самих впертих
Letusrock написав:змінитись в 2025 в позитивному сенсі,
1 можливо буде більше стрільна, що дасть змогу стабілізувати лбз 2 знизиться рівень незламності громадсько думки, що дасть змогу більш спокійно сприйняти невтішні результати війни
Letusrock написав:весна-осінь 2022- погоджуюсь. Тоді це частково надихало чи допомогало. Але ч
не погоджусь гадаю якщо б цілі були більш помірковані та адекватні то можливо західні друзі були менше перелякані можливою ядерною ескалаціею і дали б більше ресурсів для деокупації Півдня (повністю Херсоншини та Запоріжжя) а так пригальмували на самому старті
забоялись союзники що здуру підемо на штурм Москви?))
Letusrock написав:весна-осінь 2022- погоджуюсь. Тоді це частково надихало чи допомогало. Але ч
не погоджусь гадаю якщо б цілі були більш помірковані та адекватні то можливо західні друзі були менше перелякані можливою ядерною ескалаціею і дали б більше ресурсів для деокупації Півдня (повністю Херсоншини та Запоріжжя) а так пригальмували на самому старті
забоялись союзники що здуру підемо на штурм Москви?))
гадаю що за свіжодеокуповані Мелітополь з Бердянськом ядерка не прилетіла б а за Севастополь не впевнений
Востаннє редагувалось fox767676 в П'ят 13 вер, 2024 14:16, всього редагувалось 2 разів.
flysoulfly написав:пуйлу треба вся(ну майже вся) Україна. Поки його війська наступають хоч десь - ніяких його реально конструктивних пропозицій про перемовини/припинення_вогню - не буде. НІЯКИХ НЕ БУДЕ. Можете скринити.
й мінімум до березня 2025 взагалі нічого не зміниться кардинально.
й саме від бажання/небажання ЗЕлених перемовлятись - припинення війни не залежить - на 100%.
Так в 2023 не вони, а ми наступали, і пуйло був не проти РПВ. Чого тоді Найвеличніший казав (і нічого не робив) про справедлиаий мир, а не просто мир? Бо в нього було десять пунктів. До бразильсько-китайського мирного плану приєдналось більше країн, ніж до нашого. Чому Зеленський не може приєднатись до нього, хіба нам не потрібні Китай і Індія в союзниках? Бо в нього є десять пунктів. Ну не може Нарцис наступити на горло власній пісні, і зробити не те, що хочеться, а те, що треба для країни. Не міг рити окопи замість доріг, коли було треба, не міг погодитись на РПВ замість війни до кордонів. Не може Нарцис вього зробити, навіть в режимі підсрачників! А тепер залишилось відкочуватись за Дніпро, бо все треба робити вчасно. Бачили очі 73% що купували - тепер їжте.
flyman написав:............. а хто пролюбив, Порошенко, чи ваш любімчик, який знав але готувався отріцатєльно?
Вы умнее Schmit, но недалеко ушли от него по другим параметрам. Зеленский не мой "любимчик" и вы это прекрасно знаете по политветке еще с 2019. Я голосовал за него, т.к. меня не устаивал "армовир", особенно 2-я и 3-я часть лозунга. Кроме того я надеялся, что у него хватит мужества сопротивляться "рівню незламності громадської думки" и добиться мира с РФ. Но, к сожалению, он фактически продолжил политику Порошенко. Может быть, откладывал изменения на потом, но этого мы уже не узнаем. Результат есть.
flysoulfly написав:пуйлу треба вся(ну майже вся) Україна. Поки його війська наступають хоч десь - ніяких його реально конструктивних пропозицій про перемовини/припинення_вогню - не буде. НІЯКИХ НЕ БУДЕ. Можете скринити.
й мінімум до березня 2025 взагалі нічого не зміниться кардинально.
й саме від бажання/небажання ЗЕлених перемовлятись - припинення війни не залежить - на 100%.
Так в 2023 не вони, а ми наступали
Не столько наступали, сколько пытались наступать. Наступали во 2 полугодии 2022.
і пуйло був не проти РПВ.
Це коли?
До бразильсько-китайського мирного плану приєдналось більше країн, ніж до нашого. Чому Зеленський не може приєднатись до нього, хіба нам не потрібні Китай і Індія в союзниках?
Вы что-то знаете о бразильско-китайском мирном плане? Расскажите, пожалуйста, в чём он заключается, а то я никакой конкретики не видел. Только общие слова.
Вот такое чудо меня подрезало часа два назад по дороге на работу на набережной Номер свежий, был киевский , им же остался, хозяин с Днепра По мнению хатабов он ухылянт, инвалид или удачливый бизнесмен с бронью который донатит на дроны триллионы(амфетаминами сразу наверно) По моей ссылке вроде и бесплатно можно увидеть 12 фото сундука Честно говоря заинтересовало и заставило выложить ссылку только то, что я первый раз увидел Брабус в 464м кузове