Напад росії і білорусі на Україну

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
  #<1 ... 98489849985098519852 ... 14706>
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 19:43

Бетон написав:Зараз 50% повій у борделях Берліна — українки, стверджує Die Welt.

❗️ У своєму матеріалі німецька газета посилається на організацію, яка займається соціальним забезпеченням у столиці Німеччини.

💨 Die Welt пише, що деякі біженки не можуть знайти житло, тому обирають такий спосіб заробітку. Інших біженок обманули: дівчата довірилися чоловікам, які обіцяли «безкоштовне житло».

Вивчивши питання эмігації, та послухавши розповіді повернувшихся жінок, засуджувати повій не буду. Дуже тяжкі умови праці та низька оплата враховуючи вартість житла.
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 19:46

Успіх написав:
  Banderlog написав:
  Успіх написав:Але, ще не відомо чим закінчиться, якщо і завтра не знайдемо(а шанси його знайти - мізерні, так як той, що спостерігав за ним - втратив його з поля зору в далечині над посадкою... І не відомо, чи він десь в посадці, чи на полі в соняшниках... - чи ще далі

:lol: отругають тебе і ти напишеш пошуки- результату не дали. Солдат не матеріально відповідальний.
Не про то ти думаєш. Уяви собі воно так само можно пролюбити і шукати в посадках коло самого не балуйся. :wink: а це відстань не арти а 120 мінометки... і мінометчики по посадкам не бродять. :wink: думай далі.

Та мене просто "совість мучає")), що я не дотримався інструкцій/правил і проіпав дрон!
Хоч більша відповідальність завжди лягає на "другого номера", який має постійно спостерігати за дроном через екран, або так просто спостерігати його в повітрі(якщо близько) і має САМ приймати рішення "вирубати дрон", навіть якщо "перший номер"(тобто - я) не погоджується!
Особливо, коли "картинка зникла" в моїх окулярах і, відповідно, на його екрані!
А я - затупив/не вимкнув зразу, бо чув по звуку його відносно близько і намагався його тримати в повітрі і кричучи "другому номеру" - "Керуй мною/сади мене, бо картинка зникла/я нікуя не бачу!!!"(я думав з його допомогою ближче/нижче підлетіти)
А "другий номер", що мав мені крикнути "дізарм!!!"(тобто, вирубуй дрон!), чи самому підскочити до мене і вирубати його..
- почав трохи скеровувати мене(вліво/вправо...) - але не все так просто... я був високо..
і ще + вітер...
Ну і втратив мене за посадкою з поля зору... - а я аж тоді через 1-2сек. вимкнув дрон.

А те, що цілу купу дронів пройопують на вогневій і, звичайно, ніхто не буде їх шукати - це я знаю!))
А тут просто - тренування... - тому, прикро що так просто можна втратити дрон
п.с.
Сьогодні вже теж годину вдвох з напарником шукали... - результат: побачив лише двох зайців, які пострибали у посадку)))
ти не зрозумів. Дрони шукають) і на фронті.
Banderlog

Подякував: 115 раз.
Подякували: 88 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 19:57

Velz написав:
Вивчивши питання эмігації, та послухавши розповіді повернувшихся жінок, засуджувати повій не буду. Дуже тяжкі умови праці та низька оплата враховуючи вартість житла.

:lol: а що тут засуджувати?
Все просто, нормальна оплата проституції і мала конкуренція од місцевого населення. Серед біженок з арабського світу та бідних верств німецького населення шлюх мало.
Banderlog

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 20:00

<script async src="https://telegram.org/js/telegram-widget.js?22" data-telegram-post="yodanews24ua/98527" data-width="80%"></script>
Wirująświatła

Подякував: 2522 раз.
Подякували: 3503 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 20:04

Banderlog написав:
  Velz написав:

:lol: а що тут засуджувати?
Все просто, нормальна оплата проституції і мала конкуренція од місцевого населення. Серед біженок з арабського світу та бідних верств німецького населення шлюх мало.

Ви ще врахуйте, що наші жінки-найкрасивіші у світі, з моеї точки зору. Великий попит та гідна оплата праці гарантована. "шлюх"-не "шлюх" але я дивився, я можу піти в Польші стройбаном за 1,5 максимум, а в єскорті 15 обіцяють (просто на сайті перелік робот дивився і побачив). За 15 і я б пішов, так хто мене візьме.
Господар Вельзевула

Подякував: 7 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 20:27

Успіх написав:А загалом, читаю/дивлюсь на всі ваші дописи/дискусії і диву дивуюсь!

Тому - НЕМАЄ В НАС ЧАСУ НА ПОЧЕКАТИ!!!
НЕМАЄ ЧАСУ НА "КОЛИСЬ"!!!

Ви всі просто собі не уявляєте масштабу бардаку, який тягне за собою "швидкий наплив пздца"!

час упущений. Треба було закручувати гайки раніше. Зараз і сзчшників повно і відказників. Це вже не обратімо.
Banderlog

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 20:29

detroytred написав:................
Ну дійсно, клоуни, ви що тільки рефлексувати можете, а не сприймати увесь текст, думку?
...............

В этом беда сегодняшнего форума.
В основном рефлексии. Почти никто не хочет ни думать, ни понимать чужие мысли.
В результате становится просто неинтересно.
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 20:32

Banderlog написав:
  Успіх написав:А загалом, читаю/дивлюсь на всі ваші дописи/дискусії і диву дивуюсь!

Ви всі просто собі не уявляєте масштабу бардаку, який тягне за собою "швидкий наплив пздца"!

час упущений. Треба було закручувати гайки раніше. Зараз і сзчшників повно і відказників. Це вже не обратімо.

Что такое "отказник"? Он на фронте, в части, просто отказывается выполнять боевые задачи?
ЛАД
2

Подякував: 5347 раз.
Подякували: 4858 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 20:33

Banderlog написав:

Вчора подивися ф."Бег" 70-го року.
Капець...

Імхо. Наші не чухаються, бо в найгіршому випадку (да й те дуже малоймовірному) - по Дніпру.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 13 вер, 2024 20:36

Velz написав:
  Banderlog написав:

Velz написав:

Ви ще врахуйте, що наші жінки-найкрасивіші у світі, з моеї точки зору. Великий попит та гідна оплата праці гарантована. "шлюх"-не "шлюх" але я дивився, я можу піти в Польші

це з якого такого дива взято?
Коли останній раз конкурс красоти виграла Українка? І то організатори конкурсу європеоїди...
Красота це в першу чергу здоровя. Ви стверджуєте що в нас найздоровіше населення ? А потом... секс то не тільки про зовнішність а й про мозги.
Banderlog

Профіль

1
1
  #<1 ... 98489849985098519852 ... 14706>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему