[Fin501] написав: Человечище составил и постоянно обновляет супер-таблицу, здоровья ему и всех благ, а также ПЛЮС от каждого из нас за полезный инструмент,
однако, как говорил Горбачев М.С.(из анекдота): "Если вы хотите качественно, да еще и бесплатно, то вам нужно в правительство."(с)
ФГВФО - Универсал - карта моно - куда угодно СЕП/p2p
Я ж не кртикую роботу автора, навпаки, часто користуюся результатом його роботи, але в даній ситуації, нажаль, ця таблиця не відповідає в повній мірі на моє питання. Це точно не вина автора.
До теми, ГЛ УкрГаза кажуть, що їх пакет Економ, на який зараховують виплати, дозволяє виводити СЕПом без комісії, анлім
Добрий вечір! Можливо, підкажете, як бути. Сьогодні отримував виплату з ФГВФО і нарахування відсотків, на мій погляд, не співпадають з нарахуванням фонду. Де можна прояснити цю ситуацію?
stasr написав:Добрий вечір! Можливо, підкажете, як бути. Сьогодні отримував виплату з ФГВФО і нарахування відсотків, на мій погляд, не співпадають з нарахуванням фонду. Де можна прояснити цю ситуацію?
Проте, я б спершу радив звернутися до калькулятора та порахувати ще раз, врахувавши те, що відсотки починають нараховуватися з наступного після відкриття депозиту дня та до дня, що передував дню відкликання ліцензії. Якщо депозит був у валюті, то врахувати курс офіційний курс НБУ. Якщо мова про картковий рахунок, то врахувати регламенти зарахування коштів, зокрема, якщо поповнювали через р2р.
Приїхав у короткочасну відпустку ( ЗСУ ) і дізнався про сюрприз з вкладом в цьому банку(. Підкажіть чи є різниця де можна забрати депоконверт на 2707 доларів? Як я зрозумів наприклад видають в приматі лише гривнями і по грабіжницькому курсу(... Можливо є якісь цікавіші варіанти).