Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 10441045104610471048 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Пт 04 авг, 2023 10:42

BIGor писал(а):
  akurt писал(а):Про іпотеку не знаю: я вже не буду мати можливості з мешканцями Нідерландів спілкуватися: вони зараз їдуть в потязі Пшемисль-Запоріжжя у Дніпро. А я в Польщі зараз.
Якісь там у них тимчасові справи.
Потім повертаються… Це ж тут на форумі розказують, що люди не могли за рік мати 50 авіаподорожей, а люди мають… і не тільки авіа…

50 авіаподорожей за рік - що то за люди? На мою думку, не працюючі, але з доходом не менше 5000 Євро на місяць. Напевно великі бізнесмени в Україні, бізнес яких не постраждав або дозволяє витягувати прибуток, та не потребує щоденного контролю.

Не треба так гучно заздрити. Може, люди можуть працювати віддалено - тоді взагалі не проблема. Або як вже писалося вище - по вікендах. Якщо хтось дуже любить короткі подорожі, це цілком реально
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Пт 04 авг, 2023 11:05

BIGor писал(а):
  akurt писал(а):50 авіаподорожей за рік - що то за люди? На мою думку, не працюючі, але з доходом не менше 5000 Євро на місяць. Напевно великі бізнесмени в Україні, бізнес яких не постраждав або дозволяє витягувати прибуток, та не потребує щоденного контролю.

Так, бізнесмени: жінка - колись вчителька в школі. Її чоловік - пенсіонер. Не зручно було питати, але в розмові щось пролунало, що зараз надає психологічні консультації. Може, в он-лайн.
Як вони сказали: «Ми дуже любим подорожі та мандруємо все життя».
Просто треба того хотіти.
Сказали, що є невеличка подушка безпеки, яка залишилася від колишніх часів.

Бізнесмени мандрують на авто: зараз йшов по Катовицях, то українське авто видно здалеку: нове дороге і звісно номери 2266… які ж ще можуть бути номери в українця?
Понти - понти, що може бути солодшим?
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пт 04 авг, 2023 11:17

Bolt писал(а):
  BIGor писал(а):А що паганого в доступній іпотеці? Замість того щоб скирдувати 20 років як в Україні місцеві купляють в іпотеку після пару років скирди на перший внесок.

Я не про Іпотеку писав, а про вичавлення з понаїхавших їх ресурсів.[/quote]
Пагані західні капіталісти вичавлюють за 1500-3000 Євро, замість хороших вітчизняних які вичавлюють за 400-500 Євро.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Пт 04 авг, 2023 11:19

Еміграція, заробітчанство.

Перед виходом з готеля знову зустрів вчорашнього випадкового знайомого: хлопець з Молдови.
Спитав: «Ну що, знайшов роботу в Польщі?»
- Знайшов! - Овва! Так швидко?
- Ні, не швидко, я довго шукав: робота на складі з чимось, точно не знаю з чим.
- Що будуть платити? - Точно не знаю, в контракті вказана оплата 20 PLN за годину.
- Умови роботи? - Боюся, щоби було не більше 10 годин в день, бо я вже працював по 12 - то просто каторга.
- А який статус молдованина в Польщі?
- Подав документи на «Карту побиту» - чекаю на відповідь.
- І що, просто так подав документи і буде «Карта побиту? - Ну чекаю…
Попрощалися, я побажав успіхів у важкій справі…

Ох, все те саме, що не раз писали на цій гілці:
- Треба вчити мову.
- «Що ти таке вмієш робити, за що ми тобі будемо платити гроші?»
Інакше все життя будеш працювати на складі за 20 PLN по 12 годин на день.
Последний раз редактировалось akurt Пт 04 авг, 2023 11:22, всего редактировалось 1 раз.
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пт 04 авг, 2023 11:20

BIGor писал(а):
  Bolt писал(а):
  BIGor писал(а):А що паганого в доступній іпотеці? Замість того щоб скирдувати 20 років як в Україні місцеві купляють в іпотеку після пару років скирди на перший внесок.

Я не про Іпотеку писав, а про вичавлення з понаїхавших їх ресурсів.

Пагані західні капіталісти вичавлюють за 1500-3000 Євро, замість хороших вітчизняних які вичавлюють за 400-500 Євро.

ой щас опят удалят, но напишу, не важно сколько евро, важно из чего состоит твоя жизнь
nekefer

С нами с: 24.10.14
Благодарил (а): 65 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 04 авг, 2023 11:22

akurt писал(а):
  BIGor писал(а):
  akurt писал(а):50 авіаподорожей за рік - що то за люди? На мою думку, не працюючі, але з доходом не менше 5000 Євро на місяць. Напевно великі бізнесмени в Україні, бізнес яких не постраждав або дозволяє витягувати прибуток, та не потребує щоденного контролю.

Так, бізнесмени: жінка - колись вчителька в школі. Її чоловік - пенсіонер. Не зручно було питати, але в розмові щось пролунало, що зараз надає психологічні консультації. Може, в он-лайн.
Як вони сказали: «Ми дуже любим подорожі та мандруємо все життя».
Просто треба того хотіти.
Сказали, що є невеличка подушка безпеки, яка залишилася від колишніх часів.

Дуже виглядає на казки про 50 перельотів Європою пенсіонерів.
BIGor

2
2
Сообщение Добавлено: Пт 04 авг, 2023 11:29

nekefer писал(а):
  BIGor писал(а):
  Bolt писал(а):Я не про Іпотеку писав, а про вичавлення з понаїхавших їх ресурсів.

ой щас опят удалят, но напишу, не важно сколько евро, важно из чего состоит твоя жизнь

Це якась філософія. А вважаю інакше - найважливіше - це скільки Євро.
BIGor

2
2
Сообщение Добавлено: Пт 04 авг, 2023 11:31

nekefer писал(а):

типо все что я писал ранее это плохо?)
ипотека это не плохо, это новая современная форма принуждения к труду, до 20 века ипотека была не нужна, достаточно было рабства и в принципе нищеты бОльшей части населения, что вынуждало их вкалывать
сейчас нищеты нет, сейчас нужен более изощренный механизм принуждения к труду, поэтому ипотека постоянно! становится якобы более доступной, но на самом деле является просто формой насилия над естественной природой приматов - ничегонеделанием
"доступная ипотека" совершенно не означает доступное жилье, молодежь в Европе живет предпочитает жить на аренде

Наявність або відсутність іпотеки взагалі не дають гарантію про якісь доступність.
А от наявність іпотеки дає можливість купити свою квартиру для сімї в 25 років, а не після 40.
BIGor

2
2
Сообщение Добавлено: Пт 04 авг, 2023 11:36

nekerer пише: «ипотека это не плохо, это новая современная форма принуждения к труду, до 20 века ипотека была не нужна, достаточно было рабства и в принципе нищеты бОльшей части населения, что вынуждало их вкалывать».

Я думаю, що перебільшує. Не іпотека є формою примусу до праці.

Це питання вивчали філософи ще з давніх часів.
І головним там є питання співвідношення труда/праці/роботи - та свободи.
Пізніше зʼявилося поняття «Easy money».
Ось це саме цікаве і можливо є ключем для розуміння того, хто є хто та що є чим.
Можна працювати 12 годин на складі і заробити 12*20= 240 злотих, зайти в “Zabka” та купити щось поїсти (банку паштету за 3, пачку сиру за 6, рибну консерву за 9 та банку пива за 4,50. За рогом вулиці купити бананів по 4,50, помідорів по 8. Шмат шинки за 40..50 злотих кіло.)
Теоретично життя вдалося.

Але можна щось помудрувати і придумати щось таке, за що тобі відразу дадуть 240 000 злотих, або куплять патент на твій винахід.
Це змінює якість/наповнення роботи та суттєво змінює співвідношення робота/свобода.

Ось це - ключ для визначення вектора свого розвитку або розвитку дітей.

А іпотека просто допомагає поліпшити якість свого життя. Його ж не так і багато.
Кожна дитина мріє стати швидко дорослою. А стала дорослою - мріє стати дитиною.
Тому і існує в США вектор такий: «Основного в житті треба досягнути до 30 років».
Вектор переміщення/швидкості/прискорення - є!
akurt

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пт 04 авг, 2023 11:53

BIGor писал(а):Це якась філософія. А вважаю інакше - найважливіше - це скільки Євро.

минимальная зарплата в Гондурасе при несельскохозяйственной работе в крупной компании 15000 гондурасских лемпир, примерно 23000 грн, в 3,5 раза выше, чем минималка в Украине, безвиз :!: чтото не слышал я о желающих туда эмигрировать
https://www.trabajo.gob.hn/tabla-de-sal ... educativo/
nekefer

С нами с: 24.10.14
Благодарил (а): 65 раз.

#<1 ... 10441045104610471048 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама