Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Shaman написав:не буду надто сперечатися, але є но...
по-перше, якщо це аудитори - то цілком можливо... по-друге, норм економіст в України дійде до фіндіра. в мене не має знайомих, яки б стали фіндірами за кордоном. ваші знайомі досягли середніх позицій. по-трете, потрібна мова носія для більш менш відповідальних посад, С1 не менше. четверте, економіка не надто складна спеціальність на відміну від того ж інженера - тому своїх місцевих економістів вистачає, емігранти - це вже друга черга
Не можуть усі стати фіндірами. Навіть якщо усі "норм". До того ж можна бути чудовим економістом, фізиком чи кухарем, але не мати менеджерських здібностей на достатньому рівні і не стати директором. Мова - англійська. Вчать у школі з першого класу зараз, здається? Ну а далі хто хоче - пфдтягує рівень, хто не хоче - забуває і потім бідкається, що без мови ніде не беруть. Яка ще потрібна мова фіндірові, якщо у нього підлеглі розкидані по різних крахнах світу, як у моїй компанії зараз, наприклад? Місцевих вистачає у "дорогих" країнах, можливо. Хоча шанси працевлаштуватися теж є. Але останні роки відділи фінансів з дорогих країн переміщують до більш дешевих локацій, тому це неминуче збільшує конкуренцію серед місцевих, але й призводить до браку фахівців в дешевих країнах. Проте повторюся, шанси працевлаштуватися є усюди.
ви напевне в ІТ? там дійсно англійська. а в переважній більшості компанії потрібно володіти місцевою мовою, на тих посадах, що я кажу - десь рівень С1. що у вас з польською?
а так шанси є всюди. але якщо можеш тут працювати на високій посаді зі схожою зп, як за кордоном на рядовій - чи є сенс їхати?
Shaman написав:.......... але головне, ви переходите на особистості, бо по справі сказати нема чого. й ви чудово знаєте, що ніякого відношення до КПРС я не мав, але все одно цей штамп постійно використовуєте
А я и не говорил о Вашей связи с КПСС. Написал только, что у Вас "уровень инструктора райкома КПСС".
обкому, ЛАД, обкому - що так дрібненько
Недоказанность обвинения это не оправдание в связи с отсутствием состава преступления. Я Вам посоветовал ознакомиться с вопросом о комиссии Дешена немного подробнее.
маєте якийсь аргументи - кажіть. доводити, що біле це біле - не збираюся. пустопорожніх звинувачень совку недостатньо. ви мене ким тільки не називали, але на стадії щось довести - зливалися
бо СС - це тяжке зло, які всі визнали. але дехто цим зловживає, й навішує ярлики на всіх, щоб виправдати себе. в 39 році СРСР не надто відрізнявся від Німеччині, хіба що ГУЛАГ був більшим
напад Раші на Україну кацапи намагаються виправдати тим, що борються з нацизмом. в нас нацистська країна, ЛАД? а коли корисні дурні, як ви, починаєте піддакувати - ви допомагаєте пропаганді ворога. нехай кацапи розберуться зі своїм НКВС - достойним колегою СС.
Пропаганда "Раші" Вас, похоже. интересует гораздо сильнее, чем меня. И не буду говорить, кто Вы. Нехай розберуться. Но, к сожалению, с НКВД нам тоже надо разбираться. Это была не "кацапская" организация.
так цікавить, як вони вирпавдовують свої злочини. а так назвав ворога нацистом - й роби з ним, що хочеш - така собі дебільненька логіка кацапів.
з НКВС в Україні давно розібрались. й згоден, НКВС - радянське явище
На этом разговор прекращаю и восстанавливаю Вас в чс. Можете писать жалобу и радоваться, что Ваши демагогические и просто лживые посты остаются, а мои удаляются. Хороший метод спора. Так победим!
чекаю на спочатку десяте потім двадцяте й так далі поновлення в ЧС.
я ж не винен, що ви пишете дурню, яку видаляють. я вже вам казав - навіщо тицяти скаргу - як там "дурь каждого должна быть видна"
beee написав:Я смотрю, война калечит психику всем без исключения. Появился феномен "а ты там был?" - разделение людей на сорт. Почему Максим не имеет права на выражение мысли о войне? Нет аргументов - нужно обязательно стать кацапом - тупо быковать
Мислей? Це такий тролінг чи ви серьйозно?
Ну дійсно - виражати думки про війну повинні ті хто війни не бачив і сидить у Відні)
Лицом к лицу лица не увидать, Большое видится на расстоянии". Ну, это, знаете ли, как ещё сказать, Неплохо бы иметь к тому желание! Лицом к лицу, вестимо, нелегко, Особенно когда ты ниже ростом! Другое дело, если далеко, Тогда всё ясно, и тогда всё просто!
Норвегія - цікава, але дорога країна. З перших чисел жовтня почне позбавлятися від росіян, які "понаїхали" туди на авто...
А нашим якось не дуже медом намазано. Щойно говорив з нашими біженцями:
- після первинного проживання в наметах переселили в гуртожиток. - гуртожиток - це маленька кімната на 1 родину. В одній кімнаті: мама+4 (четверо) дітей. - на дитину платять допомогу 200 євро. Але: - вже дуже холодно - всі вже ходять в куртках; - ні сонця, ні голубого неба; - село селом - піти зовсім немає куди; - на все село 2 магазини; - все неймовірно дорого. - діти цілодобово сидять біля вікна та дивляться в далечину... Можливо, виглядують батька: він звичайний моряк і десь зараз його судно ходить біля теплої країни з таким красивим іменем: Конго. Люди казали, що там тепло... А ще люди казали, що там багато багато красивих мавп...
В данном случае возникает 2 вопроса 1. Почему именно Норвегия, где холодно, дорого, и "село селом". Может они все свободно владеют норвежским? 2. Почему отец, а моряк это вполне не плохо оплачиваемая профессия даже в Украине, не может содержать горемык к далекой Норвегии? И если второй вопрос скорей риторический, то с первым вопросом (а он должен быть ПЕРВЫМ "Куда?"при мысли беженства, эмиграции или заробитчанства) совсем не понятно.
beee написав:Я смотрю, война калечит психику всем без исключения. Появился феномен "а ты там был?" - разделение людей на сорт. Почему Максим не имеет права на выражение мысли о войне? Нет аргументов - нужно обязательно стать кацапом - тупо быковать
Если это в мой огород, отвечу. Он не мысли о войне транслирует, а поливает тех, кто от нее уехал/сбежал. При этом, само собой нормально воспринимается, что сам именно это-же и сделал. А так, все нормально, свобода слова. Как его так и моя и Ваша и Бигора и Слономага и остальных. Ах, да! О свободе слова. Это-же именно он периодически требует закрыть эту ветку. Можно и дальше пойти - запретить Интернет. В КНДР вроде как так и сделали.. Такой себе Ким Эйр Макс.
И себе-же вдогонку, сегодня был включен телек на украинских новостях, там что-то собираются делать с телегой, чтобы ограничить "пропоганду"? А почему бы сразу ютуб-фейсбук-инстаграмм-Х не запретить?
Выглядит очень страшно, но меня, циника, поразили 2 вещи: 1. Автобус заливает, но никому и в голову не приходит забраться ногами на сиденье. 2. Амазоновский фургон доставки остановить ничто не может.
Ну и к старой беседе о строительстве. Сегодня в Киеве: Это в процессе строительства.
ЛАД написав:akurt Для Норвегии 200 евро на еду для ребёнка, по-моему, ничто. А взрослому сколько дают не знаете? Дети в школу не ходят?
Ця родина отримала безкоштовно гуртожиток і ще на всіх отримують 800 євро. Мову НЕ знають і не вчать. Я знаю, що є програма інтеграції на 2 роки і там платять гроші непогані тим, хто вчить норвезьку мову, але це мабуть інший випадок.