Еміграція, заробітчанство

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 12981299130013011302 ... 2921>
Повідомлення Додано: Суб 30 вер, 2023 18:50

Gastarbaiter написав:
  Shaman написав:не буду надто сперечатися, але є но...

по-перше, якщо це аудитори - то цілком можливо...
по-друге, норм економіст в України дійде до фіндіра. в мене не має знайомих, яки б стали фіндірами за кордоном. ваші знайомі досягли середніх позицій.
по-трете, потрібна мова носія для більш менш відповідальних посад, С1 не менше.
четверте, економіка не надто складна спеціальність на відміну від того ж інженера - тому своїх місцевих економістів вистачає, емігранти - це вже друга черга :D

Не можуть усі стати фіндірами. Навіть якщо усі "норм". До того ж можна бути чудовим економістом, фізиком чи кухарем, але не мати менеджерських здібностей на достатньому рівні і не стати директором.
Мова - англійська. Вчать у школі з першого класу зараз, здається? Ну а далі хто хоче - пфдтягує рівень, хто не хоче - забуває і потім бідкається, що без мови ніде не беруть. Яка ще потрібна мова фіндірові, якщо у нього підлеглі розкидані по різних крахнах світу, як у моїй компанії зараз, наприклад?
Місцевих вистачає у "дорогих" країнах, можливо. Хоча шанси працевлаштуватися теж є. Але останні роки відділи фінансів з дорогих країн переміщують до більш дешевих локацій, тому це неминуче збільшує конкуренцію серед місцевих, але й призводить до браку фахівців в дешевих країнах. Проте повторюся, шанси працевлаштуватися є усюди.

ви напевне в ІТ? там дійсно англійська. а в переважній більшості компанії потрібно володіти місцевою мовою, на тих посадах, що я кажу - десь рівень С1. що у вас з польською? ;)

а так шанси є всюди. але якщо можеш тут працювати на високій посаді зі схожою зп, як за кордоном на рядовій - чи є сенс їхати? ;)
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1642 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 30 вер, 2023 19:05

ЛАД написав:
  Shaman написав:..........
але головне, ви переходите на особистості, бо по справі сказати нема чого. й ви чудово знаєте, що ніякого відношення до КПРС я не мав, але все одно цей штамп постійно використовуєте :lol:

А я и не говорил о Вашей связи с КПСС. Написал только, что у Вас "уровень инструктора райкома КПСС".

обкому, ЛАД, обкому - що так дрібненько :D
Недоказанность обвинения это не оправдание в связи с отсутствием состава преступления. Я Вам посоветовал ознакомиться с вопросом о комиссии Дешена немного подробнее.

маєте якийсь аргументи - кажіть. доводити, що біле це біле - не збираюся.
пустопорожніх звинувачень совку недостатньо. ви мене ким тільки не називали, але на стадії щось довести - зливалися

бо СС - це тяжке зло, які всі визнали. але дехто цим зловживає, й навішує ярлики на всіх, щоб виправдати себе. в 39 році СРСР не надто відрізнявся від Німеччині, хіба що ГУЛАГ був більшим
напад Раші на Україну кацапи намагаються виправдати тим, що борються з нацизмом. в нас нацистська країна, ЛАД? а коли корисні дурні, як ви, починаєте піддакувати - ви допомагаєте пропаганді ворога. нехай кацапи розберуться зі своїм НКВС - достойним колегою СС.

Пропаганда "Раші" Вас, похоже. интересует гораздо сильнее, чем меня. И не буду говорить, кто Вы.
Нехай розберуться. Но, к сожалению, с НКВД нам тоже надо разбираться. Это была не "кацапская" организация.

так цікавить, як вони вирпавдовують свої злочини. а так назвав ворога нацистом - й роби з ним, що хочеш - така собі дебільненька логіка кацапів.

з НКВС в Україні давно розібрались. й згоден, НКВС - радянське явище
На этом разговор прекращаю и восстанавливаю Вас в чс. Можете писать жалобу и радоваться, что Ваши демагогические и просто лживые посты остаются, а мои удаляются. Хороший метод спора. Так победим!

чекаю на спочатку десяте потім двадцяте й так далі поновлення в ЧС. :D

я ж не винен, що ви пишете дурню, яку видаляють. я вже вам казав - навіщо тицяти скаргу - як там "дурь каждого должна быть видна" :lol:
Shaman

Подякував: 775 раз.
Подякували: 1642 раз.

Профіль

1
3
5
Повідомлення Додано: Суб 30 вер, 2023 19:07

cherchiltank написав:
  drevlyanin написав:
  beee написав:Я смотрю, война калечит психику всем без исключения. Появился феномен "а ты там был?" - разделение людей на сорт.
Почему Максим не имеет права на выражение мысли о войне?
Нет аргументов - нужно обязательно стать кацапом - тупо быковать

Мислей? Це такий тролінг чи ви серьйозно?

Ну дійсно - виражати думки про війну повинні ті хто війни не бачив і сидить у Відні)

Лицом к лицу лица не увидать,
Большое видится на расстоянии". :wink:
Ну, это, знаете ли, как ещё сказать,
Неплохо бы иметь к тому желание!
Лицом к лицу, вестимо, нелегко,
Особенно когда ты ниже ростом!
Другое дело, если далеко,
Тогда всё ясно, и тогда всё просто
!
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 30 вер, 2023 19:20

Re: Еміграція, заробітчанство

у нас тут такое было вчера...
В общем, для тех, кто "чувствует чужое горе как свое собственное" (Жванецкий)
rjkz

Подякував: 8662 раз.
Подякували: 5479 раз.

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Суб 30 вер, 2023 19:30

akurt написав:Еміграція, заробітчанство

News from Norway

Норвегія - цікава, але дорога країна.
З перших чисел жовтня почне позбавлятися від росіян, які "понаїхали" туди на авто...

А нашим якось не дуже медом намазано. Щойно говорив з нашими біженцями:

- після первинного проживання в наметах переселили в гуртожиток.
- гуртожиток - це маленька кімната на 1 родину. В одній кімнаті: мама+4 (четверо) дітей.
- на дитину платять допомогу 200 євро.
Але:
- вже дуже холодно - всі вже ходять в куртках;
- ні сонця, ні голубого неба;
- село селом - піти зовсім немає куди;
- на все село 2 магазини;
- все неймовірно дорого.
- діти цілодобово сидять біля вікна та дивляться в далечину...
Можливо, виглядують батька: він звичайний моряк і десь зараз його судно ходить біля теплої країни з таким красивим іменем: Конго.
Люди казали, що там тепло... А ще люди казали, що там багато багато красивих мавп...

В данном случае возникает 2 вопроса
1. Почему именно Норвегия, где холодно, дорого, и "село селом". Может они все свободно владеют норвежским?
2. Почему отец, а моряк это вполне не плохо оплачиваемая профессия даже в Украине, не может содержать горемык к далекой Норвегии?
И если второй вопрос скорей риторический, то с первым вопросом (а он должен быть ПЕРВЫМ "Куда?"при мысли беженства, эмиграции или заробитчанства) совсем не понятно.
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Суб 30 вер, 2023 19:37

rjkz написав:
  beee написав:Я смотрю, война калечит психику всем без исключения. Появился феномен "а ты там был?" - разделение людей на сорт.
Почему Максим не имеет права на выражение мысли о войне?
Нет аргументов - нужно обязательно стать кацапом - тупо быковать

Если это в мой огород, отвечу.
Он не мысли о войне транслирует, а поливает тех, кто от нее уехал/сбежал.
При этом, само собой нормально воспринимается, что сам именно это-же и сделал.
А так, все нормально, свобода слова. Как его так и моя и Ваша и Бигора и Слономага и остальных.
Ах, да! О свободе слова. Это-же именно он периодически требует закрыть эту ветку.
Можно и дальше пойти - запретить Интернет. В КНДР вроде как так и сделали..
Такой себе Ким Эйр Макс.

И себе-же вдогонку, сегодня был включен телек на украинских новостях, там что-то собираются делать с телегой, чтобы ограничить "пропоганду"?
А почему бы сразу ютуб-фейсбук-инстаграмм-Х не запретить?
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Суб 30 вер, 2023 19:40

rjkz написав:у нас тут такое было вчера...

:shock: Співчуваю. Але одразу промайнула цинічна думка-скільки "гарненьких та майже нових" авто з відео опиниться невдовзі в Україні.
drevlyanin

Подякував: 514 раз.
Подякували: 519 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 30 вер, 2023 19:43

drevlyanin написав:

:shock: Співчуваю. Але одразу промайнула цинічна думка-скільки "гарненьких та майже нових" авто з відео опиниться невдовзі в Україні.

Перефразируя избитую фразу
"Там где я вижу проблему, Вы видите возможности"
:)
rjkz

Профіль

10
5
7
Повідомлення Додано: Суб 30 вер, 2023 19:50

Re: Еміграція, заробітчанство

Выглядит очень страшно, но меня, циника, поразили 2 вещи:
1. Автобус заливает, но никому и в голову не приходит забраться ногами на сиденье.
2. Амазоновский фургон доставки остановить ничто не может.

Ну и к старой беседе о строительстве. Сегодня в Киеве:
Зображення
Это в процессе строительства.
Сибарит
Форумчанин року

Подякував: 6470 раз.
Подякували: 21617 раз.

Профіль

132
82
38
2
Повідомлення Додано: Суб 30 вер, 2023 20:40

ЛАД написав:akurt
Для Норвегии 200 евро на еду для ребёнка, по-моему, ничто.
А взрослому сколько дают не знаете?
Дети в школу не ходят?

Ця родина отримала безкоштовно гуртожиток і ще на всіх отримують 800 євро.
Мову НЕ знають і не вчать.
Я знаю, що є програма інтеграції на 2 роки і там платять гроші непогані тим, хто вчить норвезьку мову, але це мабуть інший випадок.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1452 раз.

Профіль

5
  #<1 ... 12981299130013011302 ... 2921>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Бетон і 1 гість