|
Еміграція, заробітчанство |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 13 лис, 2023 22:48
akurt написав:Ой, ледве не забув: після того, як Канада втратила у Другій світовій війні 39 000 своїх хлопців - ні з ким не воює. Дурних немає.
Ми теж ні з ким не воювали.
-
finuser521
-
-
- Подякував: 23 раз.
- Подякували: 16 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 лис, 2023 17:33
У Польщі щороку проводять дослідження «Барометр професій», яке досліджує попит та пропозицію на різні професії у регіонах країни. Професії, що найбільш потрібні у Кракові:
вчителі початкової та загальної освіти, професійно-технічних предметів, педагоги спецшкіл; працівники на будівництво; адміністратори інтернет сторінок; бетонярі, спеціалісти для укладання бруківки; теслі та столярі; водії автобусів; кравці та працівники швейного виробництва; листоноші; кур’єри; механіки; медсестри, акушерки, програмісти; слюсарі; зварювальники; фахівці з розробки, впровадження та покращення цифрових продуктів і послуг; адміністратори баз даних.
Прогнозується, що у Малопольщі буде надлишок економістів. У Кракові пропозиція перевищує попит у випадку представників наступних професій:
журналісти та редактори; філософи, історики, політологи та культурологи; офісні працівники.
Усьо, почалося! 
-
Gastarbaiter
-
-
- Подякував: 701 раз.
- Подякували: 616 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 лис, 2023 18:12
Gastarbaiter написав:......... Усьо, почалося! 
Що почалося?
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5347 раз.
- Подякували: 4858 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 14 лис, 2023 18:29
Наші перестануть працювати блогерами або спеціалістами з ногтей та підуть нарешті працювати бетонярами. Дармове безпроблемне життя українців в Польщі трохи розбещує. Приятель полетів десь 6 місяців тому на дармовщинку в Польщу: двоє дітей, на кожну дитину від Уряду Mateusz Morawiecki по 500 злотих на місяць, плюс безкоштовні школа та дитсадок. І не мріяв в своєму Кременчузі ніколи. То тепер пофарбував волоссі в білий колір - як у жінки, купив і джинси полосато-стильні, щоби як спідниця у жінки, і джемпер відповідного до жінкиного одягу - ходить по Вроцлаві такий гречаний: «Ми з України! У нас статус UKR!»
-
akurt
-
-
- Подякував: 4000 раз.
- Подякували: 1444 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
Додано: Вів 14 лис, 2023 18:43
ЛАД написав: Gastarbaiter написав:......... Усьо, почалося! 
Що почалося?
Прогнозується, що у Малопольщі буде надлишок економістів
Скоро придуть молоді з палаючими очима, а мені дадуть капцем під зад.
-
Gastarbaiter
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 лис, 2023 18:46
akurt написав:Приятель полетів десь 6 місяців тому на дармовщинку в Польщу: двоє дітей, на кожну дитину від Уряду Mateusz Morawiecki по 500 злотих на місяць, плюс безкоштовні школа та дитсадок.
Тож навіть не 500 євро. Хоч і за 500 євро було б важко прожити. Живе з дітьми на вокзалі?
-
Gastarbaiter
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 лис, 2023 19:09
Gastarbaiter написав: ЛАД написав: Gastarbaiter написав:......... Усьо, почалося! 
Що почалося?
Прогнозується, що у Малопольщі буде надлишок економістів
Скоро придуть молоді з палаючими очима, а мені дадуть капцем під зад.
Тогда решитесь перебраться в Нидерланды и платить там более высокие налоги. Но не очень понимаю, зачем к вам поедут "молоді з палаючими очима", если у вас "надлишок економістів".
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 14 лис, 2023 19:29
ЛАД написав:Тогда решитесь перебраться в Нидерланды и платить там более высокие налоги. Но не очень понимаю, зачем к вам поедут "молоді з палаючими очима", если у вас "надлишок економістів".
"Придуть" в зрозумінні "придуть на ринок праці". Я не знаю, як там вони це дослідження проводили. Може подивилися на кількість студентів. До речі, на днях отримав "резидента ЄС". Тепер можна хоч до Нідерландів, хоч до Іспанії.
-
Gastarbaiter
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 14 лис, 2023 19:52
Gastarbaiter написав: ЛАД написав:Тогда решитесь перебраться в Нидерланды и платить там более высокие налоги. Но не очень понимаю, зачем к вам поедут "молоді з палаючими очима", если у вас "надлишок економістів".
"Придуть" в зрозумінні "придуть на ринок праці". Я не знаю, як там вони це дослідження проводили. Може подивилися на кількість студентів.
Не знаю, как у вас, но в Украине не торопятся брать на работу "молодих з палаючими очима" вместо работников с опытом. Скорее, поверю, что эти молодые либо поедут дальше на запад, либо будут вынуждены переквалифицироваться, либо станут безработными. До речі, на днях отримав "резидента ЄС". Тепер можна хоч до Нідерландів, хоч до Іспанії.
Поздравляю.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 14 лис, 2023 21:14
ЛАД написав:Не знаю, как у вас, но в Украине не торопятся брать на работу "молодих з палаючими очима" вместо работников с опытом. Скорее, поверю, что эти молодые либо поедут дальше на запад, либо будут вынуждены переквалифицироваться, либо станут безработными.
Всех берут. В большие компании, там где в финансах/бухгалтерии и прочих AR-AP несколько сотен человек, студенты летом на практику приходят. Обычно потом им предлагают работу уже на постоянку (если не совсем безнадежные). Рекрутеры через LinkedIn продолжают периодически предлагать вакансии. Они еще не знают о переизбытке экономистов на рынке. 
-
Gastarbaiter
-
-
-
-
Профіль
-
-
|