Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 20462047204820492050 ... 3434>
Сообщение Добавлено: Пт 12 апр, 2024 20:58

rjkz писал(а):Ну и вычеркни из методички "Омерика фсЁ, долару кирдык".

Вы так не шутите, сейчас Солнце соединилось с Меркурием. Меркурий это лжец. Солнце это энергия, могут быть проблемы у Danık с коммуникацией с работодателем.

Пока народ рассуждает об ужасах экономической деятельности, опробовал что такое полностью автономное компьютеризированное управление, которое ввел Маск для автомобилей Тесла.
У меня двоякое ощущение:
- с одной стороны абсолютно удивительно, что автомобиль реально едет сам после того, как выставляешь на навигаторе конечную точку, это удивительно, но экране появляются даже силуэты пешеходов. Сам автомобиль делает U-turn, сам не только притормаживает, но и разгоняется, сам меняет полосы движения. Немного страшно было, когда справа «мержится» другой автомобиль. Тут мои нервы не выдержали: нажимал слегка на тормоз, режим отключался. Автомобиль сам заехал в подземный паркинг, сам показал свободные места и сам начал парковаться, сдавая назад. Тут у меня которой раз нервы не выдержали, так как подозрительно близко было слева со стороны водителя до чужого авто.
- с другой стороны я к сожалению не пью вообще, а так подумал, что если кто то пьян и хочет вернуться домой, сидя у себя на заднем сидении, то наверное получится.
Еще подумал, что пока люди форума рассуждает о том, что лучше: жить сегодня свободно и дышать полной грудью, или «немного подождать», лет эдак 40-50, то другие народы не ждут и идут впереди …
Я сегодня поверил Маску, что через несколько лет всем вокруг будет руководить искусственный разум…
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Пт 12 апр, 2024 21:13

Re: Еміграція, заробітчанство

akurt писал(а):через несколько лет всем вокруг будет руководить искусственный разум…

А коли знаєш як надурити цей ШІ...
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 987 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пт 12 апр, 2024 21:16

rjkz писал(а):...
Ну и вычеркни из методички "Омерика фсЁ, долару кирдык".

яка все? у США винайшли вічний двигун - скільки доларів не друкуй, а інфляції немає :D

там на табло держборгу є місце для п'ятнадцатого знаку, чи знову доведеться переобладнувати? й там ще вказано величину борг на одну людину - більше 100 куо, коли станете громадянином, це до вас теж буде відноситися :lol:
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Пт 12 апр, 2024 21:21

akurt писал(а):...
Еще подумал, что пока люди форума рассуждает о том, что лучше: жить сегодня свободно и дышать полной грудью, или «немного подождать», лет эдак 40-50, то другие народы не ждут и идут впереди …

ви так радієте за американців, які все купують в кредит, але про себе завжди кажете - ніколи в житті. якесь протиріччя :oops:
Я сегодня поверил Маску, что через несколько лет всем вокруг будет руководить искусственный разум…

тоді ще брати Вачовскі теж повірили й зняли фільм, як воно буде :lol:
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Пт 12 апр, 2024 21:23

Дюрі-бачі писал(а):
  akurt писал(а):через несколько лет всем вокруг будет руководить искусственный разум…

А коли знаєш як надурити цей ШІ...

тоді треба відразу думати, що сказати дядям з поліції, які прийдуть з постановою від ШІ, наскільки треба ввести дубинку для корекції поведінки шахрая :lol:
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Пт 12 апр, 2024 22:56

Shaman писал(а):ви так радієте за американців, які все купують в кредит, але про себе завжди кажете - ніколи в житті. якесь протиріччя :oops:

Такі цікаві речі вас хвилюють: чи купують мешканці планети Марс щось в кредит…
Дуже актуально…
Сьогодні, гуляючи в парку неподалік від міста San Jose (CA) говорив телефоном з нашою - колись - людиною - він із Одеси. В нас була чисто ділова розмова, а в цій розмові пан Steave спитав, звідки в Україні я саме. Я сказав, що світ є тісним: саме з з Одеси інший мій приятель саме зараз готує документи на початок роботи в Німеччині.
При цьому я тому Стіву сказав, що прямо американський підхід до справи: людина переїжджає туди, де є робота, а не туди, де є незаселена спальня у трикімнатній хрушовці батьків.
- Да, мабуть правильно, сказав пан Steave. Та додав: мабуть в Україні ще років 5 чи 10 буде складна ситуація.
- Та мабуть більше, ніж 5-10…

Ну а когось дуже хвилює питання, чи беруть мешканці планети Венера паливо для зірколіта в кредит…

P.S..Ваша остання фраза щодо мене є досить вільною інтерпретацією моїх слів.
Я ніколи саме так не говорив. Якщо і говорив, то зовсім про інше, про те, що особисто я ніколи не брав кредитів ні на автівки, ні на нерухомість.
Але це ж зовсім не про те.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Сб 13 апр, 2024 11:22

akurt писал(а):
  Shaman писал(а):ви так радієте за американців, які все купують в кредит, але про себе завжди кажете - ніколи в житті. якесь протиріччя :oops:

Такі цікаві речі вас хвилюють: чи купують мешканці планети Марс щось в кредит…
Дуже актуально…
...
P.S..Ваша остання фраза щодо мене є досить вільною інтерпретацією моїх слів.
Я ніколи саме так не говорив. Якщо і говорив, то зовсім про інше, про те, що особисто я ніколи не брав кредитів ні на автівки, ні на нерухомість.
Але це ж зовсім не про те.

оце ви знову вигадали про мене, що мене хвилює, що хтось купує щось в кредит - такого не було...

а з приводу кредитів, саме так кредити ви не брали, але автівки купували. нерухомість гадаю теж. тоді ще раз інше запитання, яке ви свого часу "не побачили". як це вам вдалося у такій бідній країні, як Україна? :D може не все так погано, є можливості - вам вже вдалося. поділіться секретом успіху ;)
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Сб 13 апр, 2024 11:45

Re: Еміграція, заробітчанство

Shaman писал(а):може не все так погано, є можливості - вам вже вдалося. поділіться секретом успіху

Простий рецепт успіху життя в Україні винесено в заголовок теми: заробітчанство. В Закарпатті до війни ним користувалось близько 60% населення, після війни, думаю, скористуються 95%.
Дюрі-бачі

С нами с: 29.07.22
Благодарил (а): 987 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 13 апр, 2024 12:01

Дюрі-бачі писал(а):
  Shaman писал(а):може не все так погано, є можливості - вам вже вдалося. поділіться секретом успіху

Простий рецепт успіху життя в Україні винесено в заголовок теми: заробітчанство. В Закарпатті до війни ним користувалось близько 60% населення, після війни, думаю, скористуються 95%.

Думаєте сигарети всього 5% будуть контрабасити?!
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 13 апр, 2024 12:06

Дюрі-бачі писал(а):

готовий забитися, що переважна більшість форумчан, яка думає, де вкласти кошти, заробітчанством не займалася - було багато інших можливостей ;)
Shaman

2
4
5
  #<1 ... 20462047204820492050 ... 3434>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама