Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 507508509510511 ... 3433>
Сообщение Добавлено: Ср 29 мар, 2023 07:46

BIGor писал(а):
  Bolt писал(а):Чувака торкануло:

Я думаю є два типа людей: одні пасіонарії яким все одно, другі - люди які завжди прагнуть кращого (вони скоріше всього і роблять революції). Автор - з другого типу людей, молодець що підняв одне місце і робить те що вважає за потрібним.

Цілком поділяю його думки. У Львові, з роботою завжди була дупа.Сам років 10 тому робив в держ конторі де за 400$ перекидував декілька папірців в день, а траплялося і в місяць, притому мав купу вільного часу. В той час, як у приватників за ті самі гроші народ іпошив по чорному. Він тут згадав, що працював на металопрофілі за 500 грн в 2008 році, на той час в мене на ЛАЗі, ЗП була 1300 грн(інженер, теж згрубша особливо не напрягався)
Чому звернув увагу, на це. Живу за містом, тут поруч є виробник металопрофілю. Ну і син сусіда вирішив туди влаштуватись. Відробив пів року, звільнився бо заробив за цей час декілька тисяч😳. Так, випиває. Ім там поробили такі штрафи-декілька тисяч. Каже там люди за зпкосячений матеріал мають по 100 тис заборгованість перед фірмою. На місці власника, я би таких повиганяв нафіг але він того не робить , одже можна зробити висновок, що користуючись невіглаством працівників, він змушує працювати їх задурно. В будь-якому випадку не дивлячись на всі штрафи, якщо людина відробила всі зміни їй мусять заплатити мінімалку, але навіть тої немає.
Як би і не отримував оренду, що приблизно дорівнює двом середнім ЗП, за відрахуванням податків, я би давно вже би звідси втік, бо в Україні, навіть після перемоги, нічого хорошого не буде. М-менталітет.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Ср 29 мар, 2023 07:58

Re: Еміграція, заробітчанство

BIGor писал(а):

Я думаю є два типа людей: одні пасіонарії яким все одно, другі - люди які завжди прагнуть кращого (вони скоріше всього і роблять революції). Автор - з другого типу людей, молодець що підняв одне місце і робить те що вважає за потрібним.
Ви явно переплутали терміни. Пасіонарії не від слова пасивні
Faceless
Модератор

С нами с: 24.01.12
Благодарил (а): 1511 раз.

4
9
3
Сообщение Добавлено: Ср 29 мар, 2023 08:00

Re: Еміграція, заробітчанство

Bolt писал(а):
  BIGor писал(а):

Цілком поділяю його думки. У Львові, з роботою завжди була дупа.Сам років 10 тому робив в держ конторі де за 400$ перекидував декілька папірців в день, а траплялося і в місяць, притому мав купу вільного часу. В той час, як у приватників за ті самі гроші народ іпошив по чорному. Він тут згадав, що працював на металопрофілі за 500 грн в 2008 році, на той час в мене на ЛАЗі, ЗП була 1300 грн(інженер, теж згрубша особливо не напрягався)
Чому звернув увагу, на це. Живу за містом, тут поруч є виробник металопрофілю. Ну і син сусіда вирішив туди влаштуватись. Відробив пів року, звільнився бо заробив за цей час декілька тисяч. Так, випиває. Ім там поробили такі штрафи-декілька тисяч. Каже там люди за зпкосячений матеріал мають по 100 тис заборгованість перед фірмою. На місці власника, я би таких повиганяв нафіг але він того не робить , одже можна зробити висновок, що користуючись невіглаством працівників, він змушує працювати їх задурно. В будь-якому випадку не дивлячись на всі штрафи, якщо людина відробила всі зміни їй мусять заплатити мінімалку, але навіть тої немає.
Як би і не отримував оренду, що приблизно дорівнює двом середнім ЗП, за відрахуванням податків, я би давно вже би звідси втік, бо в Україні, навіть після перемоги, нічого хорошого не буде. М-менталітет.

У вас психологічна травма від роботи в держустановах, і проектуєте свій драматичний досвід то на весь Львів, то на всю Україну. Повірте, світ трохи ширший, і у вас хибні уявлення навіть про Україну
Faceless
Модератор

4
9
3
Сообщение Добавлено: Ср 29 мар, 2023 08:29

akurt писал(а):Не обов'язково звертатися до консульства України для оформлення довіреності.
Є інша процедура:
- Довіреність оформляється у нотаріуса країни перебування.
- Проставляється апостиль країни оформлення довіреності.
- Переклад довіреності обов'язково виконується в Україні, а не в країні оформлення довіреності.

теоретик це добре
але якщо практично, но нотаріусів там по пальцях можна перерахувати
пробитись до них - це теж черга
а вартість таких послуг вас ддуууууууже здивує)))
ви неньку після цього довго будете згадувати
Олежан

С нами с: 01.12.20
Благодарил (а): 26 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 29 мар, 2023 08:30

Хомякоид писал(а):
  Олежан писал(а):сделать доверку в консульстве это от месяца до бесконечности
словить окно - большая удача
стоимость доверки $1к +/-
и что потом с суммой делать? кто ее вывозить будет? каким образом?

Я в 2021 делал во Франкфурте.
90 евро и до часа времени.

в 2021 роцу.
зараз в британії - 2500 фунтів, черга на 3 місяці
найдешевше - литва 800 ойро, черга біля місяця

за 90 ойро там ніхто навіть слухавку не візьме
Олежан

С нами с: 01.12.20
Благодарил (а): 26 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 29 мар, 2023 08:57

Олежан писал(а):
  Хомякоид писал(а):

в 2021 роцу.

Ріспект в Британії? Цікаво, Трібека - Польща, Ейрмакс - Відень, Біі- Польща. Всі растішки по закордонам :mrgreen: Так би мовити, не словами - а ділом!
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Ср 29 мар, 2023 08:58

Bolt писал(а):бо в Україні, навіть після перемоги, нічого хорошого не буде. М-менталітет.

Менталітет- то є ми. Ми його створюємо.
Wisznia2021

С нами с: 24.01.22
Благодарил (а): 1 раз.

Сообщение Добавлено: Ср 29 мар, 2023 09:03

BIGor масштабы бегства впечатляют
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Ср 29 мар, 2023 09:06

Какая проблема приехать во Львов и сделать доверку здесь?
Wirująświatła

С нами с: 06.04.16
Благодарил (а): 2538 раз.

2
3
Сообщение Добавлено: Ср 29 мар, 2023 09:24

Re: Коли розпочнеться обвал нереальних цін на житло у Києві?

BIGor писал(а):
  Олежан писал(а):
  Хомякоид писал(а):

в 2021 роцу.

Ріспект в Британії? Цікаво, Трібека - Польща, Ейрмакс - Відень, Біі- Польща. Всі растішки по закордонам :mrgreen: Так би мовити, не словами - а ділом!
Бігор теж не в Україні
Faceless
Модератор

4
9
3
  #<1 ... 507508509510511 ... 3433>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 1
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама