Еміграція, заробітчанство

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 574575576577578 ... 3433>
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 13:50

BIGor писал(а):
  Shaman писал(а):в переважній більшості компаній якщо ти добре працюєш, то тобі платять відповідно.

Насправді це так не працює. До речі, укр-работодавцям дуже вигідні такі байки, молодняк ведеться...

Тут, трохи в іншому контексті, але про це згадується :
https://youtu.be/IHVjQwZkoQc
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 13:55

Bolt писал(а):
  BIGor писал(а):
  Shaman писал(а):в переважній більшості компаній якщо ти добре працюєш, то тобі платять відповідно.

Насправді це так не працює. До речі, укр-работодавцям дуже вигідні такі байки, молодняк ведеться...

Я згадую, був такий персонаж "Кінь", в "Скотному Дворі" Джоржа Оруелла. Варто в українській школі в програму вносити такі твори.
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 13:58

adeges писал(а):Якщо потолок 700, то мабуть треба змінювати професію. Але ж це про те. Це про те, що коли маєш інші джерела доходу та активи, наприклад спадщину, то нема потреби працювати і заробляти.

Так і є, тому наприклад я кинув стару професію і почав з нуля. До речі, в новій професії потолок старої став отримувати менше ніж за рік. Тому не в людях діло, а в роботодавцях.
BIGor

2
2
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 14:10

BIGor писал(а):
  Shaman писал(а):але є ще ефект - чим менше знають, тим більше вважають, що мають право на велику зп.

по-перше, що значить стеля 700 дол? може для рядового працівника й так, але становись керівником й так далі. в більшості професій - верхній рівень десь 1-1,5-2 куе. потім як полковник-генерал. ви ж в аудиті Big4 працювали - там що, не було таких зп?

це до війни, зараз інша ситуація.

Зніміть рожеві окуляри. У будь-якої людини є ресурс - після якого на свалку. Людина в укро-аудиті за рік вигорає, а тепер представте шлях до керівництва, на яке претендують таких же 50 чоловік і ще 20-ток кумів, сватів і братів? Дуже видно що Ви взагалі не володієте інформацією про цю сферу. Ця сфера для мене вийшла безперспективна, тому я вирішив краще працювати за більші в рази гроші в ІТ.

щось ви надто слабенькі - за рік вигоріли. я років 5 протримався, правда не в аудиті :D

те що претендують 50 чоловік - вірю. 20 - кумів ті інше - це ви нафантазували, самі таке не бачили? чиї родичі - партнерів-іноземців? чи може треба визнати, що ваші колеги просто виявились більш професійними? ;)

не хочу вас засмучувати, але так ви у ІТ теж можете кар'єру не збудувати.
senior, яких я знаю, вони теж не по 8 годин працюють 8)
Shaman

С нами с: 29.09.19
Благодарил (а): 846 раз.

2
4
5
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 14:15

Bolt писал(а):
  BIGor писал(а):

Bolt - відео у вашому дусі, але *** повна.

знаєте, чому я не беру 40річних на рядові посади? бо мені потрібні сильні специ, навіть без досвіду. а якщо людина через 20 років досі претендує на рядову посаду, то зазвичай це ознака слабкого спеціаліста.

але сильних без досвіду зараз на ринку праці майже немає - їх усіх забирають ІТ та аудити ще зі старших курсів...
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 15:00

Еміграція, заробітчанство

Shaman писал(а):
  Bolt писал(а):
  BIGor писал(а):

знаєте, чому я не беру 40річних на рядові посади? бо мені потрібні сильні специ, навіть без досвіду. а якщо людина через 20 років досі претендує на рядову посаду, то зазвичай це ознака слабкого спеціаліста.

але сильних без досвіду зараз на ринку праці майже немає - їх усіх забирають ІТ та аудити ще зі старших курсів...[/quote]
Якщо ви зауважили там не йшлося про сильних спеців. Коли я прихожу влаштовуватись на роботу, я бачу, що працедавець збирається мене найо, а поацедавнць бачить, що я бачу... і відповідно від гріха подалі не бере мене на роботу.
ХНу і ейджизм, звісно, ніхто не відміняв.
Последний раз редактировалось Bolt Сб 15 апр, 2023 15:13, всего редактировалось 1 раз.
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 15:36

Bolt писал(а):
  Shaman писал(а):
  Bolt писал(а):Тут, трохи в іншому контексті, але про це згадується :

але сильних без досвіду зараз на ринку праці майже немає - їх усіх забирають ІТ та аудити ще зі старших курсів...

Якщо ви зауважили там не йшлося про сильних спеців. Коли я прихожу влаштовуватись на роботу, я бачу, що працедавець збирається мене найо, а поацедавнць бачить, що я бачу... і відповідно від гріха подалі не бере мене на роботу.
ХНу і ейджизм, звісно, ніхто не відміняв.

я вже питав - а таке було? ви приходите влаштовуватись на роботу, бачите, що працедавець чекає від вас роботи, й готовий за це платити...

а ось що далі? - ви та ну нах... чи він бачить, що ви його збираєтесь найо, а ви бачите, що він це бачить... :D
Shaman

2
4
5
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 15:51

Щоб далеко не ходити, на останню співбесіду ходив в цю контору
,https://www.work.ua/jobs/2929314/
ще в жовтні місяці. Сидять два пацана, навряд чи більше тридцатника. Під час співбесіди весь час переглядатись, перемигувались.(Якщо, щось таку дичь, як пишу тут на форумі на співбесіди не говорив😎) Попитали, що вмію, чи робив по спеціальності і тп. Сказали, що задзвонять. За час, що минув, то оголошення з'являлось вже рази три. Тобто, мабуть когось беруть, потім звільняють.
Пи. Си.Мабуть побачили, що я не занадто амбітний, ініціативний, клієнтоорієнтований та інша ХРна лабуда.
Bolt

1
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 17:05

Shaman писал(а):
  BIGor писал(а):
  Shaman писал(а):але є ще ефект - чим менше знають, тим більше вважають, що мають право на велику зп.

по-перше, що значить стеля 700 дол? може для рядового працівника й так, але становись керівником й так далі. в більшості професій - верхній рівень десь 1-1,5-2 куе. потім як полковник-генерал. ви ж в аудиті Big4 працювали - там що, не було таких зп?

це до війни, зараз інша ситуація.

Зніміть рожеві окуляри. У будь-якої людини є ресурс - після якого на свалку. Людина в укро-аудиті за рік вигорає, а тепер представте шлях до керівництва, на яке претендують таких же 50 чоловік і ще 20-ток кумів, сватів і братів? Дуже видно що Ви взагалі не володієте інформацією про цю сферу. Ця сфера для мене вийшла безперспективна, тому я вирішив краще працювати за більші в рази гроші в ІТ.

щось ви надто слабенькі - за рік вигоріли. я років 5 протримався, правда не в аудиті :D

те що претендують 50 чоловік - вірю. 20 - кумів ті інше - це ви нафантазували, самі таке не бачили? чиї родичі - партнерів-іноземців? чи може треба визнати, що ваші колеги просто виявились більш професійними? ;)

не хочу вас засмучувати, але так ви у ІТ теж можете кар'єру не збудувати.
senior, яких я знаю, вони теж не по 8 годин працюють 8)

Якусь ***** пишете, про аудит нічого не знаєте, напевно щось вигадуєте, але вже оцінюєте мене як спеціаліста.
Про ІТ - так тут треба часто працювати більше 8 годин (або дозакрити таски - таке теж буває, або навчання в позаробочий час, це і англ. і програмування ітд), але за це в рази більше платять, а відповідальності в рази менше.
BIGor

2
2
Сообщение Добавлено: Сб 15 апр, 2023 17:32

Shaman писал(а):знаєте, чому я не беру 40річних на рядові посади? бо мені потрібні сильні специ, ..

Є такий бородатий анекдот.

Звільняється на пенсію офіцер (прапорщик). Приходить працевлаштовуватися в приватну організацію. Його беруть на робітничу посаду.
В перший день отримує завдання викосити газон біля офісу. Він взяв інструмент, сів в тіні, іі так і сидить до обіду. Керівник питає:
- А чому газон не кошений???
- Так людей же не дали! 😄
Hotab
Форумчанин року

С нами с: 15.02.09
Благодарил (а): 396 раз.

7
8
6
  #<1 ... 574575576577578 ... 3433>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор
Топ
ответов
Топ
пользователей
реклама
Реклама