Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
Faceless Щоб відкрити такий депозит що треба зробити в додатку? Захожу в додатку відкрити кредит або депозит, вибираю депозит, там 3 вида і строк різний, не тільки 3 місяця,вибираю і мені пише що немає рахунків. У мене є тільки карта Хамелеон, з неї не вийде оформити валютний депозит?
mogicanin1986 написав:Faceless Щоб відкрити такий депозит що треба зробити в додатку? Захожу в додатку відкрити кредит або депозит, вибираю депозит, там 3 вида і строк різний, не тільки 3 місяця,вибираю і мені пише що немає рахунків. У мене є тільки карта Хамелеон, з неї не вийде оформити валютний депозит?
Оновити спершу, оновлення вийшло тільки сьогодні. Потім відкрити депозит - Прибутковий, строк 3міс і більше, і вуаля, там буде курс і ліміт показано Гривня має бути на картковому рахунку (поточні не підтягує), Хамон має підійти Але треба ще мати валютну картку, вона використовується як транзитна і потім на неї депо виплачується
mustbe, хорошо бы ещё в документе указывать какой из множества курсов банка используется в "Обмен - по курсу банка". Потому, что колонка "курс обмена" в таких случаях обычно уже не актуальна. Вот для Альфы используется курс онлайнового обмена (37.40 на сегодня), который отличается от курса по картам (37.30) и в отделении (41.20). А в Райфе на сейчас 37.40 для онлайна и 37.52 для карт и не пойми какой из них 37.45 из таблицы
moveton написав:mustbe, хорошо бы ещё в документе указывать какой из множества курсов банка используется в "Обмен - по курсу банка". Потому, что колонка "курс обмена" в таких случаях обычно уже не актуальна. Вот для Альфы используется курс онлайнового обмена (37.40 на сегодня), который отличается от курса по картам (37.30) и в отделении (41.20). А в Райфе на сейчас 37.40 для онлайна и 37.52 для карт и не пойми какой из них 37.45 из таблицы
Используется онлайн-курс. На сейчас в Райфе - 37.45