|
Ринок нерухомості. Вільне спілкування на тему нерухомості |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Додано: Пон 07 жов, 2024 15:46
Бетон написав:почему в Лейпциге аренда ниже Киева?
можливо тому що Ляйпц - це депресивна дупа, де нема не тільки роботи, але й соціального життя? і взагалі якщо вже щось порівнювати, то однакове - вартість метра в будинках приблизно однієї якості та віку, які знаходяться в містах з однаковою кількістю населення в Україні та Німеччині і як контролька - скільки на цей метр треба і там і тут заробляти, виходячи з рівня реального середнього прибутку німця та українця і все це за умови повномасштабної війни в Україні
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2673 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 07 жов, 2024 18:19
kingkongovets написав:Бетон написав:почему в Лейпциге аренда ниже Киева?
можливо тому що Ляйпц - це депресивна дупа, де нема не тільки роботи, але й соціального життя? і взагалі якщо вже щось порівнювати, то однакове - вартість метра в будинках приблизно однієї якості та віку, які знаходяться в містах з однаковою кількістю населення в Україні та Німеччині і як контролька - скільки на цей метр треба і там і тут заробляти, виходячи з рівня реального середнього прибутку німця та українця і все це за умови повномасштабної війни в Україні
в Берліні, доречі, теж оренда 450 євро квартир вартістю до 150 тис євро. це 4% річних Київ - 10%
-
Бетон
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 263 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 07 жов, 2024 20:06
Бетон написав:в Берліні, доречі, теж оренда 450 євро квартир вартістю до 150 тис євро. це 4% річних Київ - 10%
Так 4% в Євро і 10% в гривні - це як кажуть в Одесі "дві великі різниці".
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1376 раз.
- Подякували: 1785 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Пон 07 жов, 2024 20:27
Бетон написав:Київ - 10%
ці 10% не враховують податки, які все одно доведеться сплачувати і, що головне - амортизацію наповнення не бачив ще жодної робочої формули, яка коректно це рахує, а рили вже відверто кажуть, що ремонт, якому 10+ років має лише відʼємну цінність звичайно що здати таку морально підзастарілу квартиру можна, але вже далеко не по тій ціні і не з тою рентабельністю як при першій здачі - от наприклад черчіль і його сестра в курсі що таке морально застарілий ремонт навіть в топових локаціях і жк
-
kingkongovets
-
-
- Подякував: 1316 раз.
- Подякували: 2673 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 08 жов, 2024 08:56
Шановні форумчани, пропонуємо до обговорення👇 Скільки грошей треба для початку інвестування в нерухомість за кордономЗгодні з наведеним порядком цін? На вашу думку, які ще є важливі моменти в питанні інвестування у нерухомість за кордоном?
-
Модератор
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 72 раз.
- Подякували: 434 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 жов, 2024 09:24
Инвестировать за кордон, подразумевает получение прибыли. На мой скромный взгляд Инвестировать нужно в дисконтные предложения Варшавы. Они есть. Денег нет Это первичный рынок. За 2023 год рост недвижимости Польши составил 12%. Больше только в Венгрии. По прогнозам финансовых групп, ожидается нехилый рост недвижимости Польши при снижении ипотечных процентов
-
Бетон
-
-
- Подякував: 107 раз.
- Подякували: 263 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Вів 08 жов, 2024 10:34
Є дві квартири в Києві. І в одній і в другій квартирі по 1/4. Все б нічого, є і є. Але як виявилось 10 років там проживав брат а в другій сестра. Зараз мені заблокували картки бо вони не платили жодного разу комуналку. Я не можу оплачувати їх комуналку і свою. Чи є можливість продати ці долі?
-
Djessi
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 0 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 08 жов, 2024 14:50
Djessi написав:Є дві квартири в Києві. І в одній і в другій квартирі по 1/4. Все б нічого, є і є. Але як виявилось 10 років там проживав брат а в другій сестра. Зараз мені заблокували картки бо вони не платили жодного разу комуналку. Я не можу оплачувати їх комуналку і свою. Чи є можливість продати ці долі?
Теоретично можна.Але набагато менше реальної ринкової вартості напевно буде. Цікаво чому вони вам заблокували?На вас особові рахунки по квартирам оформлені?На майбутнє можна ці особові рахунки розділити.Тобто будете сплачувати 1/4 .
-
посетитель
-
-
- Подякував: 5 раз.
- Подякували: 194 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: П'ят 11 жов, 2024 14:21
Мій друг з Цюриху на днях придбав дві однухи в новобуді в Одесі. І не те щоб дуже дешево: по 800+ баксів за метр в комфорт-класі і з таким собі локейшеном. Я б це назвав емоційною покупкою стоячи на касі. Але бачите, і таке буває.
-
airmax78
-
-
- Подякував: 979 раз.
- Подякували: 5316 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: П'ят 11 жов, 2024 14:24
airmax78 написав:Мій друг з Цюриху на днях придбав дві однухи в новобуді в Одесі. І не те щоб дуже дешево: по 800+ баксів за метр в комфорт-класі і з таким собі локейшеном. Я б це назвав емоційною покупкою стоячи на касі. Але бачите, і таке буває.
На поскоті.
-
BIGor
-
-
- Подякував: 1376 раз.
- Подякували: 1785 раз.
-
-
Профіль
-
-