і що з ними було далі-вони ще у вас чи впарили баригам ?
|
|
![]() А теоретично чом би й ні ? Війна де хто ховає гроші. Кілька років назад знайома розказувала в власному домі в погребі тримала біло-зелені доляри в поліетиленовому пакеті. Цвіль взялася що ні один банк не захотів прийнять. Якийсь міняла з комісією забрав. Думаю що тоді привату в термінал закинув. ![]() тільки з власного досвіду , немає вільних 2 роки , щоб усе перечитувати з 2-16 року. тут в темі про бакси всі пишуть про комісії, не вже в овдп все гарно і немає до чого причепитися ![]() вам касир видала долари.
як ви зясували що на них є пліснява ?[/quote] ви ніколи в житті не бачили як виглядає пліснява на доларах?? [/quote] пліснява буває вже й на синіх баксах?[/quote] А теоретично чом би й ні ? Війна де хто ховає гроші. Кілька років назад знайома розказувала в власному домі в погребі тримала біло-зелені доляри в поліетиленовому пакеті. Цвіль взялася що ні один банк не захотів прийнять. Якийсь міняла з комісією забрав. Думаю що тоді привату в термінал закинув.[/quote] ОБС одним терміном у мене був досвід коли президент не Франклін але справжний УАН майже хандрід долар на 7 км ринок Одеса , більше 20 років тому було . Дивився відео як роблять розчин води з білизною 1:1 , потім в розчині щіткою потроху знімають ту цвіль , і щоб не було хімичного запаху банкноту в водяному розчині промивають також , якщо залишились видимі сліди цвілі , можно в духовці потримати при температурі не вище 120 . Якщо сліди залишились і запах , то вже або інкасо або на весілля в конверт ![]()
|
|