Форум Освіта в Україні та світі. Обговорюються питання освіти: куди піти вчитися на фінансові спеціальності, ліцеї, коледжі, вузи, а також обговорення тренінгів, семінарів та курсів, навчання, MBA, друга фінансова освіта.
Тобто «не боровся». Просто закопав себе за вчора так глибоко, що тепер треба було придумати, що він борцун по життю. Я жодної якості борцуна там не знайшов. Незрілість і лінь - так. Але не борцун.[/quote]
домашне завдання важливе саме для учня, тому що коли завдання в класі "рішає" вчитаель і ще один учень біля дошки, то взагалі не ясно, чи весь клас врубілся (для цього кожний дома сам має рішити, а якщо 90% списували- хтось мав рішати, щоб решта списала, чи вам вчитель(або сам директор) рішення підгоняв
в 1987 у мене був старпом на пассажирському судні -він запропонував чек-лісти (аналогичні тим які "читає" пілот коли готовить літак(вертоліт) до зльоту чек-лісти сподобались капітану наставніку(сьогодні кажуть маріне-суперінтендант) і такі чек-листи спочатку розповсюдили на пас.флот, а потім на весь флот ММФ. Десь у 1992р один латвійський капітан переклав іх на англійський і вони появились в Vships? а в 1995 вже в публікаціях ІМО (тобто для вього світового флоту).
В кінці 90х на судах вводили PMP (plan maintenance program), там у кожного офіцера(механіка) сотні, а інколи тисячі ійтемс, звісно що механізми не міняють кожен місяць, але має бути чек або інспекшен, і коли був у мене старпом з Одеси, який за 3 години нічної вахти "закрив" 800 ітемс в PMP всі чекі/інспекшени не виходячі з мостіка, то я йому відкрито сказав, що його більше в компанії не буде(це майже те саме "домашне завдання", яке він теж не робив в школі)
візмемо що один приклад -датчикі (в пожежній системі їх на судні ро-ро до 500-550 штук), як їх перевіряє електромеханик-дзвонить на мостик і каже 3штурману(а починаю перевірку датчиків, включили vhf radio), електромеханик має тестовий балон (імітатор диму) і прилад для імітування тепла(бо датчики двох типів) пирскає з балона і по радіо питає -є сигнал(сирена) на мосту і так по всім. Ясна річ, що перевірити всі 500 -треба тиждень (якщо він такий собі досвідчений, то перевіряє рандомно 50 з 500 в різних локаціях). В машинному відділені датчиків не 500, але пару сотен (датчик води в циліндрі-не працює, то капець ДГ, або головному двигуну. На судно приїхав суперінтендант (індус) і почав перевіряти рандомно датчики в МКО, і мене теж позвав подивитись, виявилось, що (стармех, другий механик і електромех) не знають де саме ці датчики (вони їх знаходили за хвилину, це говорить про те, що місячні перевірки вони не роблять фактично, бо якби скажемо два тижні тому перевіряв, то не треба тицати навгад, вгадав/невгадав. Індус каже, вони не перевіряють фізично, бо плутаються і не зразу знаходять (мабуть теж домашне завдання списували).
у 1986р був на стажировке у Феодосії, кожного ранку після 0800 і до 1000/1030 починається "проворачивание" (артилеристи рухають стволи і башти, механіки проворачивают вали, боцман опускає/піднімає якор , на мостіку включають антени радарів і ця процедура кожного дня без вихідних 360днів на рік, для чого? щоб під час бою "патрон не заклинило", не знаю, чи залишилось "проворачивание" на військовому флоті сьогодні (мабуть як і домашне завдання)
UA написав:В Україні 95-97% населення не здатні самостійно купити - продати квартиру.
Я б теж не ризикував сам купувати. Це ж все таки суттєві гроші.
UA написав:Для чого живучи в Україні мати глибокі знання? Виключення це робота тут на закордонного замовника. айти та подібне.
Далеко не тільки, можна і на внутрішнього замовника працювати, зокрема у воєнній сфері
у 2021р купив 3 ділянки по 10 соток, заплатив ріелторам (дві по 1к і 1,1дол), тобто 3,1 дол незащо, потім мені впало на думку придбати ще одну ділянку(бо 3 були поруч один до одної, для цього потрібно знати телефон власника, дізнався подзвонив і купив. За 3 дні до оформлення (та сама ріелтор дзвонить мені а каже давайте оформляйте через нас (платіть тільки 700 дол "за зделку"), кажу, що навіть 100 дол не дам, бо я вже тепер сам ріелтер. Оформляв у того самого натаріуса, що може пійти не так? Натаріус перевірив по базам(за це він гроші бере), хоч людина яка продавала (вчитель навчальної школи) чомусь стремилась, кажу їй, що у вас гроші (как целка нові сині долари), а стрьом у мене, що все нормально у вас (чи не має обмежень, неповнолітні діти чи арешт банку, чи боржникі за податок на землю(який вони врешті сплатили).
Faceless написав:Так рил ніяк ваші ризики не зменшує, тільки витрати ростуть
Це якийсь поганий ріелтор. Нормальний має пробити по всіх реєстрах чи нема там якихось арештів, застав, родичів-інвалідів та інших неприємних сюрпризів і т.д. щоб відпрацювати свою ккомісію...
це перевіряє нотаріус, ріл -тільки переводчик (через дорогу)
UA написав:В Україні 95-97% населення не здатні самостійно купити - продати квартиру.
Я б теж не ризикував сам купувати. Це ж все таки суттєві гроші.
UA написав:Для чого живучи в Україні мати глибокі знання? Виключення це робота тут на закордонного замовника. айти та подібне.
Далеко не тільки, можна і на внутрішнього замовника працювати, зокрема у воєнній сфері
у 2021р купив 3 ділянки по 10 соток, заплатив ріелторам (дві по 1к і 1,1дол), тобто 3,1 дол незащо, потім мені впало на думку придбати ще одну ділянку(бо 3 були поруч один до одної, для цього потрібно знати телефон власника, дізнався подзвонив і купив. За 3 дні до оформлення (та сама ріелтор дзвонить мені а каже давайте оформляйте через нас (платіть тільки 700 дол "за зделку"), кажу, що навіть 100 дол не дам, бо я вже тепер сам ріелтер. Оформляв у того самого натаріуса, що може пійти не так? Натаріус перевірив по базам(за це він гроші бере), хоч людина яка продавала (вчитель навчальної школи) чомусь стремилась, кажу їй, що у вас гроші (как целка нові сині долари), а стрьом у мене, що все нормально у вас (чи не має обмежень, неповнолітні діти чи арешт банку, чи боржникі за податок на землю(який вони врешті сплатили).
Риелторы сами ничего не проверяют, все через Нотариуса, это банальный сервис, ноги, которые бегают за тебя по Нотариусам, потенциальным обьектам, делают звонки, уговаривают участников сделки и т.п. Есть такие что прям приятно работать, с скромной комиссией, хорошим сервисом, а есть такие что удушить хочется. Если есть конкретный обьект, контакт с владельцев, проверенный нотариус, то риелтор в этой сделке лишний.
Востаннє редагувалось alex_dvornichenko в Чет 12 гру, 2024 15:54, всього редагувалось 1 раз.
Faceless написав:А не кілька тисяч доларів ріелтору за те що він кілька разів приїде. Цю тему в принципі 100 разів перетерли ще на гілці нерухомості, якщо вам спокійніше заплатити мутному чуваку кілька тисяч доларів не маючи жодних гарантій що він взагалі щось перевірятиме, і відповідальності він в будь-якому разі не несе - заради бога, то ваше рішення.
а ви знаєте, деякі рієлтори поводять себе як директор у школі (надувають щоки), розмовляють на ти (з продавцем на ви), я коли таке почув, сказав, що грошей не дам і мене взагалі покупка не цікавить (директор агентству враз стала біла як стеля), ще сказав, що юридично вони не за що не відповідають(і держава їх існування не визнає): оцінку майна робить оценочна фірма(до якої я сам копії держ акту занесу, чи ви 1000дол берете за це? і ще за дзінок нотаріусу(домовитись на дату і час оформлення продажу), дав 500 задаток (воні мене якийсь "договір" в якому написано, якщо я не доплачу решту 600 дол, то мені загрожує *****), я почав реготати і сказав , що мої 1100 дол це мій добровільний дар їм (а може ви з цієти тисячи податки державі платите?)
Я так понимаю, что интервью Шарон Стоун не вызвало интереса форумчан. А напрасно. Её IQ составляет 154. Вот не уверен, что многих хотя бы приблизительно такой.
ЛАД написав:Я так понимаю, что интервью Шарон Стоун не вызвало интереса форумчан. А напрасно. Её IQ составляет 154. Вот не уверен, что многих хотя бы приблизительно такой.
ЛАД написав:Я так понимаю, что интервью Шарон Стоун не вызвало интереса форумчан. А напрасно. Её IQ составляет 154. Вот не уверен, что многих хотя бы приблизительно такой.
война опустила нас на пару ступеней пирамиды маслоу, и сузила круг интересов, что поеделать....
Однажды актрисе предложили публично пройти тест IQ, который подтвердил бы ее неординарные умственные способности - звезда от этой затеи отказалась.
Еще одним камнем преткновения стал вопрос о членстве Шэрон в организации Менса - некоммерческая структура, в которую принимают людей с IQ выше, чем у 98% населения. Актриса так же утверждала, что является членом данного сообщества.
Однако еще в 2002 году в зарубежных СМИ появилась информация о том, что Шэрон созналась - членством в Менса она похвалиться не может.