|
Олімпіади та освіта форумчан |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум Освіта в Україні та світі. Обговорюються питання освіти: куди піти вчитися на фінансові спеціальності, ліцеї, коледжі, вузи, а також обговорення тренінгів, семінарів та курсів, навчання, MBA, друга фінансова освіта.
Додано: Вів 17 гру, 2024 15:23
Hotab написав:Ну а тут може і хотів би когось пощипати:  най буде Hotab написав:«Так а ви, Ірина, в 10-му класі відвідували укр.літературу, не бунтували, чи що?» 😅
Я була дуже чемна, не те що зараз А бунтувала на предметах алгебри, геометрії, пізніше нерви мені тріпала вища математика, теорія ймовірності. В душі розуміла емоції Нобеля...
-
Ірина_
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 1118 раз.
- Подякували: 2043 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 гру, 2024 15:54
Ірина_ теорія ймовірності.
Почекайте, теорія ймовірності точно у ВУЗі була, не в 11 класі? Я вже забув де вивчав. Ще памʼятаю (але це вже у ВУЗі) дівний предмет ОТПР (основи теорії прийняття рішень). Досі хотів би дізнатись, це предмет для загальної бази бакалавратного диплому, чи він є профільним в якихось професіях?
-
Hotab
-
-
- Подякував: 395 раз.
- Подякували: 2414 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Вів 17 гру, 2024 16:05
Hotab написав:Ірина_ теорія ймовірності.
Почекайте, теорія ймовірності точно у ВУЗі була, не в 11 класі? Я вже забув де вивчав. Ще памʼятаю (але це вже у ВУЗі) дівний предмет ОТПР (основи теорії прийняття рішень). Досі хотів би дізнатись, це предмет для загальної бази бакалавратного диплому, чи він є профільним в якихось професіях?
Теорвер то вже в ВУЗі. В 11 класі навіть в фізмат ліцеї в нас не було, щоправда, в ліцеї в 11 класі всі пари з математики (у нас були саме пари, по два урока підряд) ми готувалися до вступних іспитів, розвʼязували задачі для вступників
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8222 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Вів 17 гру, 2024 16:18
Hotab написав:Ірина_ теорія ймовірності.
Скоріше в ліцеях можуть викладати, в школах сумніваюся. У мене був в університеті, не профільний. Не пригадаю скільки, але точно не багато годин того пекла
-
Ірина_
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 1118 раз.
- Подякували: 2043 раз.
-
-
Профіль
-
-