|
Олімпіади та освіта форумчан |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум Освіта в Україні та світі. Обговорюються питання освіти: куди піти вчитися на фінансові спеціальності, ліцеї, коледжі, вузи, а також обговорення тренінгів, семінарів та курсів, навчання, MBA, друга фінансова освіта.
Додано: Пон 16 гру, 2024 19:11
Успіх написав: Hotab написав:вирішив спробувати потролити «олімпійців», обравши мене як представника.
Ну дивись - я(заховуючи свою гордість), тут часто приводжу у приклад свою дружину з ДВОМА дипломами(1-червоний). І вона реально шарить в науці!(не куплені дипломи). Що вона досягнула? Зарплату 10-11Кгрн??? Це реально треба було потратити молоді роки на ДВА дипломи, щоб досягнути саме цього☝️???! То ще раз - в чім річ (феномен?) успішно Успіху(9-тикласника сільської школи) і вчительки з зарплатнею 10-11КГРН з ДВОМА дипломами?! Як так?©
В другой стране ситуация была бы, скорее всего, обратная и успешной была бы она, а не вы, "9-тикласник сільської школи". И она бы не родила вам ребёнка, а занималась карьерой лет хотя бы до 30, а потом вы сидели бы в декретном отпуске.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5339 раз.
- Подякували: 4852 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 16 гру, 2024 19:14
Успіх написав: Hotab написав:вирішив спробувати потролити «олімпійців», обравши мене як представника.
Ну дивись - я(заховуючи свою гордість), тут часто приводжу у приклад свою дружину з ДВОМА дипломами(1-червоний). І вона реально шарить в науці!(не куплені дипломи). Що вона досягнула? Зарплату 10-11Кгрн??? Це реально треба було потратити молоді роки на ДВА дипломи, щоб досягнути саме цього☝️???! То ще раз - в чім річ (феномен?) успішно Успіху(9-тикласника сільської школи) і вчительки з зарплатнею 10-11КГРН з ДВОМА дипломами?! Як так?©
На це питання вже відповідали. Якщо воно для того, щоб обговорили тебе (і ти це просиш), який ти начебто талант , то це можна. Але попереджаю, тобі це не сподобається. 
-
Hotab
-
-
- Подякував: 395 раз.
- Подякували: 2414 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Пон 16 гру, 2024 19:22
detroytred написав:.......... Я не вважаю, що повинні обирати вумних. Я вважаю, що повинні обирати ТИХ, хто дійсно буде сприяти розвитку держави та суспільства. А хто це буде -- вумні, звичайні, рижі, красиві і хоч інопланетяни, все рівно.
Не считаю ум единственным критерием отбора, но согласитесь, что "сприяти розвитку держави та суспільства" лучше получится у умных. Чи хтось вважає, що покупець дійсно свідомо БАЖАЄ їсти пальмову олію в усих продуктах... смачних, яскравих, привабливих?
Які умови йому створили, такі і бажання виникають.
У людей не возникает "бажання їсти пальмову олію в усих продуктах", но у них либо нет выбора ("їж, зо дали"), либо нет денег на покупку другого. Сейчас, например, почти нет тортов с масляным кремом - дорого.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 16 гру, 2024 19:38
Wirująświatła написав:............ про морду. мне понравилась ваша реакция. Считайте что я испугался. Но желание было.
Ваши желания соответствуют вашему уровню и методам "борьбы с системой". порадуйтесь за тех, у кого было детство, а не концлагерь. Когда дети умели дружить, а не стучали друг на друга советам дружины и парторгам. Из тех детей могли вырасти Люди с большой буквы. А ваше поколение - безвольные хомячки, поющие гимны под дудочку партии. Мои родители в т.ч.
Что могло вырасти, не знаю рабочие, учёные, космонавты, ... Но выросло то, что выросло - именно те самые хомячки, которые думают только о том, чтобы дом был полной чашей, а при первой опасности думают, как сбежать. ЛАД написав:Выигрывал. + заканчивал физфак ХНУ им. Горького (сейчас Каразина). Могу предположить, что за прошедшие 50 лет законы физики изменились
супер. вырисовывается целая когорта "участников и победителей" с характерными признаками.
Не знаю, какие "характерными признаки" вы способны углядеть, но что там с "изменением законов физики за последние 50 лет"?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 16 гру, 2024 19:40
ЛАД написав:Что могло вырасти, не знаю рабочие, учёные, космонавты, ...
а комсомол? это же залупа конская! какой был % учёных и космонавтов от общего населения?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 16 гру, 2024 19:41, всього редагувалось 1 раз.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2518 раз.
- Подякували: 3502 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 16 гру, 2024 19:41
detroytred написав:Я не вважаю, що повинні обирати вумних. Я вважаю, що повинні обирати ТИХ, хто дійсно буде сприяти розвитку держави та суспільства. А хто це буде -- вумні, звичайні, рижі, красиві і хоч інопланетяни, все рівно. Психологія тут не складна. Вибирають (да і будь що інше роблять в залежності від умов, які створюються цим виборцям). В які умови поставлять виборців, такий вибір вони і зроблять!!!!!!!!!!! Хто. Визначає. Умови (правила виборного процесу, ситуацію, об'єм інформації для виборця, вплив та силу впливу на виборця і т.д.)? Хто??? Якщо легко маніпулюють бажанням вибору товарів, то невже з іншим вибором інакше?! Чи хтось вважає, що покупець дійсно свідомо БАЖАЄ їсти пальмову олію в усих продуктах... смачних, яскравих, привабливих? Які умови йому створили, такі і бажання виникають. Ілюзія свідомого вибору. Хоча формально вибір абсолютно вільний))))))
"Краще обирати тих хто зробить ВАМ(особисто) краще" - це очевидно, надто банальна логіка з вашого боку. По-перше вибори це конкуренція. Обидві сторони можуть маніпулювати. По-друге вибори це не олія, де можна просто збрехати що вона корисна. Просто брехня на чесних виборах не проканає. Не скидайте відповідальності з виборців(з себе)! Мною маніпулюють, я не винуватий. 
-
andrijk777
-
-
- Подякував: 190 раз.
- Подякували: 286 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 гру, 2024 19:41
ЛАД написав: detroytred написав:.......... Я не вважаю, що повинні обирати вумних. Я вважаю, що повинні обирати ТИХ, хто дійсно буде сприяти розвитку держави та суспільства. А хто це буде -- вумні, звичайні, рижі, красиві і хоч інопланетяни, все рівно.
Не считаю ум единственным критерием отбора, но согласитесь, что "сприяти розвитку держави та суспільства" лучше получится у умных. Чи хтось вважає, що покупець дійсно свідомо БАЖАЄ їсти пальмову олію в усих продуктах... смачних, яскравих, привабливих?
Які умови йому створили, такі і бажання виникають.
У людей не возникает "бажання їсти пальмову олію в усих продуктах", но у них либо нет выбора ("їж, зо дали"), либо нет денег на покупку другого. Сейчас, например, почти нет тортов с масляным кремом - дорого.
А стосовно вибору влади їм хтось, наприклад, образно д.Сашка, Мицика та подібних пропонував на вибір? І чи дешево буде по-справжньому здібного і охочого кандидата у владу просунути? Чи дешевше замінників)))
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 гру, 2024 19:50
andrijk777 написав: detroytred написав:Я не вважаю, що повинні обирати вумних. Я вважаю, що повинні обирати ТИХ, хто дійсно буде сприяти розвитку держави та суспільства. А хто це буде -- вумні, звичайні, рижі, красиві і хоч інопланетяни, все рівно. Психологія тут не складна. Вибирають (да і будь що інше роблять в залежності від умов, які створюються цим виборцям). В які умови поставлять виборців, такий вибір вони і зроблять!!!!!!!!!!! Хто. Визначає. Умови (правила виборного процесу, ситуацію, об'єм інформації для виборця, вплив та силу впливу на виборця і т.д.)? Хто??? Якщо легко маніпулюють бажанням вибору товарів, то невже з іншим вибором інакше?! Чи хтось вважає, що покупець дійсно свідомо БАЖАЄ їсти пальмову олію в усих продуктах... смачних, яскравих, привабливих? Які умови йому створили, такі і бажання виникають. Ілюзія свідомого вибору. Хоча формально вибір абсолютно вільний))))))
"Краще обирати тих хто зробить ВАМ(особисто) краще" - це очевидно, надто банальна логіка з вашого боку. По-перше вибори це конкуренція. Обидві сторони можуть маніпулювати. По-друге вибори це не олія, де можна просто збрехати що вона корисна. Просто брехня на чесних виборах не проканає. Не скидайте відповідальності з виборців(з себе)! Мною маніпулюють, я не винуватий. 
По буквах прочитайте. В мене не ваше приписане "Краще обирати тих хто зробить ВАМ(особисто) краще", а "хто дійсно буде сприяти розвитку держави та суспільства". Тобто вже через розвиток держави і суспільства краще буде для особисто умовно мене. Вибори -- це та ж сама олія. Те ж саме можливість маніпулювати. Те ж саме, що і шахрайство. Різниця тільки у ширині рамок. Відповідальність перекладав і буду перекладати. Бо хто організовує, керує і контролює процес, той і несе ОСНОВНУ відповідальність. От тільки напьорсточників забороняють і карають, а інших ні. Бо да, тут ви праві і я згоден -- ліпшого іншого не вигадали. Але це ніяк не заперечує розподіл відповідальності.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 гру, 2024 19:52
УспіхАле загальна картина буде така, що заробили "те саме", або і менше!
То ще раз питання до всіх олімпіадо-фізматодипломних)) - "Як так, що ви такі ВУМНІ, але далеко вперед не втекли від 9-тикласника сільської школи???!"
Як так?©
Може таки справді відповідь у "інших якостях", а не в зазубренні 100500 наукових книжок?
Возможно, вы удивитесь, но знаю людей докторов наук (заслуживших, а не купивших это звание), которым это действительно было не нужно, хватало одной квартиры. У них просто другие интересы.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 16 гру, 2024 20:03
ЛАД написав:УспіхАле загальна картина буде така, що заробили "те саме", або і менше!
То ще раз питання до всіх олімпіадо-фізматодипломних)) - "Як так, що ви такі ВУМНІ, але далеко вперед не втекли від 9-тикласника сільської школи???!"
Як так?©
Може таки справді відповідь у "інших якостях", а не в зазубренні 100500 наукових книжок?
Возможно, вы удивитесь, но знаю людей докторов наук (заслуживших, а не купивших это звание), которым это действительно было не нужно, хватало о дной квартиры. У них просто другие интересы.
Они её получили за счёт налогов всех граждан СССР и прибыли госпредроиятий или жили в общежитии?
-
Vadim_
-
-
- Подякував: 617 раз.
- Подякували: 505 раз.
-
-
Профіль
-
-
|