Олімпіади та освіта форумчан

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Форум Освіта в Україні та світі. Обговорюються питання освіти: куди піти вчитися на фінансові спеціальності, ліцеї, коледжі, вузи, а також обговорення тренінгів, семінарів та курсів, навчання, MBA, друга фінансова освіта.
  #<1 ... 2526272829>
Повідомлення Додано: Пон 16 гру, 2024 19:11

Успіх написав:
  Hotab написав:вирішив спробувати потролити «олімпійців», обравши мене як представника.
Ну дивись - я(заховуючи свою гордість), тут часто приводжу у приклад свою дружину з ДВОМА дипломами(1-червоний). І вона реально шарить в науці!(не куплені дипломи).
Що вона досягнула? Зарплату 10-11Кгрн???
Це реально треба було потратити молоді роки на ДВА дипломи, щоб досягнути саме цього☝️???!

То ще раз - в чім річ (феномен?) успішно Успіху(9-тикласника сільської школи) і вчительки з зарплатнею 10-11КГРН з ДВОМА дипломами?!

Як так?©

В другой стране ситуация была бы, скорее всего, обратная и успешной была бы она, а не вы, "9-тикласник сільської школи". И она бы не родила вам ребёнка, а занималась карьерой лет хотя бы до 30, а потом вы сидели бы в декретном отпуске.
ЛАД
2

Подякував: 5339 раз.
Подякували: 4852 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 16 гру, 2024 19:14

Успіх написав:
  Hotab написав:вирішив спробувати потролити «олімпійців», обравши мене як представника.
Ну дивись - я(заховуючи свою гордість), тут часто приводжу у приклад свою дружину з ДВОМА дипломами(1-червоний). І вона реально шарить в науці!(не куплені дипломи).
Що вона досягнула? Зарплату 10-11Кгрн???
Це реально треба було потратити молоді роки на ДВА дипломи, щоб досягнути саме цього☝️???!

То ще раз - в чім річ (феномен?) успішно Успіху(9-тикласника сільської школи) і вчительки з зарплатнею 10-11КГРН з ДВОМА дипломами?!

Як так?©

На це питання вже відповідали.
Якщо воно для того, щоб обговорили тебе (і ти це просиш), який ти начебто талант , то це можна. Але попереджаю, тобі це не сподобається. :D
Hotab

Подякував: 395 раз.
Подякували: 2414 раз.

Профіль

3
3
2
Повідомлення Додано: Пон 16 гру, 2024 19:22

detroytred написав:..........
Я не вважаю, що повинні обирати вумних.
Я вважаю, що повинні обирати ТИХ, хто дійсно буде сприяти розвитку держави та суспільства.
А хто це буде -- вумні, звичайні, рижі, красиві і хоч інопланетяни, все рівно.
Не считаю ум единственным критерием отбора, но согласитесь, что "сприяти розвитку держави та суспільства" лучше получится у умных.

Чи хтось вважає, що покупець дійсно свідомо БАЖАЄ їсти пальмову олію в усих продуктах... смачних, яскравих, привабливих?

Які умови йому створили, такі і бажання виникають.

У людей не возникает "бажання їсти пальмову олію в усих продуктах", но у них либо нет выбора ("їж, зо дали"), либо нет денег на покупку другого. Сейчас, например, почти нет тортов с масляным кремом - дорого.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 16 гру, 2024 19:38

Wirująświatła написав:............
про морду. мне понравилась ваша реакция. Считайте что я испугался. Но желание было.
Ваши желания соответствуют вашему уровню и методам "борьбы с системой".

порадуйтесь за тех, у кого было детство, а не концлагерь. Когда дети умели дружить, а не стучали друг на друга советам дружины и парторгам. Из тех детей могли вырасти Люди с большой буквы. А ваше поколение - безвольные хомячки, поющие гимны под дудочку партии. Мои родители в т.ч.
Что могло вырасти, не знаю рабочие, учёные, космонавты, ... Но выросло то, что выросло - именно те самые хомячки, которые думают только о том, чтобы дом был полной чашей, а при первой опасности думают, как сбежать.

ЛАД написав:Выигрывал. + заканчивал физфак ХНУ им. Горького (сейчас Каразина). Могу предположить, что за прошедшие 50 лет законы физики изменились
супер. вырисовывается целая когорта "участников и победителей" с характерными признаками.
Не знаю, какие "характерными признаки" вы способны углядеть, но что там с "изменением законов физики за последние 50 лет"?
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 16 гру, 2024 19:40

ЛАД написав:Что могло вырасти, не знаю рабочие, учёные, космонавты, ...
а комсомол? это же залупа конская! какой был % учёных и космонавтов от общего населения?
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 16 гру, 2024 19:41, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2518 раз.
Подякували: 3502 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Пон 16 гру, 2024 19:41

detroytred написав:Я не вважаю, що повинні обирати вумних.
Я вважаю, що повинні обирати ТИХ, хто дійсно буде сприяти розвитку держави та суспільства.

Психологія тут не складна.
Вибирають (да і будь що інше роблять в залежності від умов, які створюються цим виборцям).
В які умови поставлять виборців, такий вибір вони і зроблять!!!!!!!!!!!

Хто. Визначає. Умови (правила виборного процесу, ситуацію, об'єм інформації для виборця, вплив та силу впливу на виборця і т.д.)?
Хто???

Якщо легко маніпулюють бажанням вибору товарів, то невже з іншим вибором інакше?!
Чи хтось вважає, що покупець дійсно свідомо БАЖАЄ їсти пальмову олію в усих продуктах... смачних, яскравих, привабливих?

Ілюзія свідомого вибору.
Хоча формально вибір абсолютно вільний))))))

"Краще обирати тих хто зробить ВАМ(особисто) краще" - це очевидно, надто банальна логіка з вашого боку.
По-перше вибори це конкуренція. Обидві сторони можуть маніпулювати.
По-друге вибори це не олія, де можна просто збрехати що вона корисна. Просто брехня на чесних виборах не проканає.

Не скидайте відповідальності з виборців(з себе)! Мною маніпулюють, я не винуватий. :D :D
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 гру, 2024 19:41

ЛАД написав:
  detroytred написав:..........
Я не вважаю, що повинні обирати вумних.
Не считаю ум единственным критерием отбора, но согласитесь, что "сприяти розвитку держави та суспільства" лучше получится у умных.

У людей не возникает "бажання їсти пальмову олію в усих продуктах", но у них либо нет выбора ("їж, зо дали"), либо нет денег на покупку другого. Сейчас, например, почти нет тортов с масляным кремом - дорого.

А стосовно вибору влади їм хтось, наприклад, образно д.Сашка, Мицика та подібних пропонував на вибір?
І чи дешево буде по-справжньому здібного і охочого кандидата у владу просунути?
Чи дешевше замінників)))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 гру, 2024 19:50

andrijk777 написав:
  detroytred написав:Я не вважаю, що повинні обирати вумних.

Психологія тут не складна.
Вибирають (да і будь що інше роблять в залежності від умов, які створюються цим виборцям).
В які умови поставлять виборців, такий вибір вони і зроблять!!!!!!!!!!!

Хто. Визначає. Умови (правила виборного процесу, ситуацію, об'єм інформації для виборця, вплив та силу впливу на виборця і т.д.)?
Хто???

Якщо легко маніпулюють бажанням вибору товарів, то невже з іншим вибором інакше?!

Ілюзія свідомого вибору.
Хоча формально вибір абсолютно вільний))))))

"Краще обирати тих хто зробить ВАМ(особисто) краще" - це очевидно, надто банальна логіка з вашого боку.
По-перше вибори це конкуренція. Обидві сторони можуть маніпулювати.
По-друге вибори це не олія, де можна просто збрехати що вона корисна. Просто брехня на чесних виборах не проканає.

Не скидайте відповідальності з виборців(з себе)! Мною маніпулюють, я не винуватий. :D :D

По буквах прочитайте.
В мене не ваше приписане "Краще обирати тих хто зробить ВАМ(особисто) краще", а "хто дійсно буде сприяти розвитку держави та суспільства".
Тобто вже через розвиток держави і суспільства краще буде для особисто умовно мене.

Вибори -- це та ж сама олія.
Те ж саме можливість маніпулювати.
Те ж саме, що і шахрайство.
Різниця тільки у ширині рамок.

Відповідальність перекладав і буду перекладати. Бо хто організовує, керує і контролює процес, той і несе ОСНОВНУ відповідальність.
От тільки напьорсточників забороняють і карають, а інших ні.

Бо да, тут ви праві і я згоден -- ліпшого іншого не вигадали.
Але це ніяк не заперечує розподіл відповідальності.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 16 гру, 2024 19:52

Успіх
Але загальна картина буде така, що заробили "те саме", або і менше!

То ще раз питання до всіх олімпіадо-фізматодипломних)) - "Як так, що ви такі ВУМНІ, але далеко вперед не втекли від 9-тикласника сільської школи???!"

Як так?©

Може таки справді відповідь у "інших якостях", а не в зазубренні 100500 наукових книжок?
Возможно, вы удивитесь, но знаю людей докторов наук (заслуживших, а не купивших это звание), которым это действительно было не нужно, хватало одной квартиры. У них просто другие интересы.
ЛАД
2

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: Пон 16 гру, 2024 20:03

ЛАД написав:Успіх
Але загальна картина буде така, що заробили "те саме", або і менше!

То ще раз питання до всіх олімпіадо-фізматодипломних)) - "Як так, що ви такі ВУМНІ, але далеко вперед не втекли від 9-тикласника сільської школи???!"

Як так?©

Може таки справді відповідь у "інших якостях", а не в зазубренні 100500 наукових книжок?
Возможно, вы удивитесь, но знаю людей докторов наук (заслуживших, а не купивших это звание), которым это действительно было не нужно, хватало одной квартиры. У них просто другие интересы.

Они её получили за счёт налогов всех граждан СССР и прибыли госпредроиятий или жили в общежитии?
Vadim_

Подякував: 617 раз.
Подякували: 505 раз.

Профіль

#<1 ... 2526272829>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор