|
Олімпіади та освіта форумчан |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Форум Освіта в Україні та світі. Обговорюються питання освіти: куди піти вчитися на фінансові спеціальності, ліцеї, коледжі, вузи, а також обговорення тренінгів, семінарів та курсів, навчання, MBA, друга фінансова освіта.
Додано: Пон 16 гру, 2024 20:19
Vadim_ написав: ЛАД написав:УспіхАле загальна картина буде така, що заробили "те саме", або і менше!
То ще раз питання до всіх олімпіадо-фізматодипломних)) - "Як так, що ви такі ВУМНІ, але далеко вперед не втекли від 9-тикласника сільської школи???!"
Як так?©
Може таки справді відповідь у "інших якостях", а не в зазубренні 100500 наукових книжок?
Возможно, вы удивитесь, но знаю людей докторов наук (заслуживших, а не купивших это звание), которым это действительно было не нужно, хватало о дной квартиры. У них просто другие интересы.
Они её получили за счёт налогов всех граждан СССР и прибыли госпредроиятий или жили в общежитии?
По-разному. Кто-то так, как вы пишете, кому-то осталась от родителей, кто-то купил сам за заработанные деньги. В общежитиях не живут.
-
ЛАД
-
2
-
- Подякував: 5340 раз.
- Подякували: 4853 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 16 гру, 2024 20:21
detroytred написав: ЛАД написав: detroytred написав:.......... Я не вважаю, що повинні обирати вумних. Я вважаю, що повинні обирати ТИХ, хто дійсно буде сприяти розвитку держави та суспільства. А хто це буде -- вумні, звичайні, рижі, красиві і хоч інопланетяни, все рівно.
Не считаю ум единственным критерием отбора, но согласитесь, что "сприяти розвитку держави та суспільства" лучше получится у умных. Чи хтось вважає, що покупець дійсно свідомо БАЖАЄ їсти пальмову олію в усих продуктах... смачних, яскравих, привабливих?
Які умови йому створили, такі і бажання виникають.
У людей не возникает "бажання їсти пальмову олію в усих продуктах", но у них либо нет выбора ("їж, зо дали"), либо нет денег на покупку другого. Сейчас, например, почти нет тортов с масляным кремом - дорого.
А стосовно вибору влади їм хтось, наприклад, образно д.Сашка, Мицика та подібних пропонував на вибір? І чи дешево буде по-справжньому здібного і охочого кандидата у владу просунути? Чи дешевше замінників)))
Дорого. Не знаю, чи дешевше замінників. Но там выбирают не по этому критерию.
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 16 гру, 2024 20:24
Wirująświatła написав: ЛАД написав:Что могло вырасти, не знаю рабочие, учёные, космонавты, ...
а комсомол? это же залупа конская! какой был % учёных и космонавтов от общего населения?
Вы время от времени подтверждаете характеристику, которую вам когда-то дал Starikan. Специально, чтобы не забывали?
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Пон 16 гру, 2024 20:36
ЛАД написав:Но там выбирают не по этому критерию.
Так і я про це. Критерій (-ї), за яким виборець буде обирати кандидата, нав'язується йому різними методами та засобами зарання. Грубо: створюються умови, за яких виборець обере саме того. Да й ще серед запропонованих в меню. Шахрайство. Натуральне шахрайство. А виборець жертва. Саме жертва. Бо якщо інакше, то виборець мазохіст))))) На 52 млн. уж точно є 450+1 Прометей, святий тощо. Або а-ля батьки-засновники США. Не святі, але з метою побудови потужної держави та розвиненого суспільства. Але пересічний постійно обирає чомусь тричі судимих, артистів і т.д. Тому: або жертва шахрайства, або мазохіст. Іншого не придумали. І це прогрес. Бо раніше цього пересічного до гри (в напьорстки) взагалі не запрошували. Без нього ділили владу... між собою. А так --- виборець визначає!!!! Да, визначає межі... Бо, наприклад, овсім незадовільне він не обере. Маніпулювання завжди має межі. З.и. бу-га-га: коли хочуть, щоб в меню не було непотрібних (наприклад, коммі або інших прорашенських), то дивним чином))) --- їх з меню викидають. Навіть при свободах)) для вибору. Це коли грубо. А тонко: Умови створюють... щоб не було бажання хотіти прорашенських. Пальмової олії))) А було бажання проєвропейських. Оливкової))) І виборець згоден на підвищення ціни та якості...
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 16 гру, 2024 21:05
ЛАД написав: Wirująświatła написав: ЛАД написав:Что могло вырасти, не знаю рабочие, учёные, космонавты, ...
а комсомол? это же залупа конская! какой был % учёных и космонавтов от общего населения?
Вы время от времени подтверждаете характеристику, которую вам когда-то дал Starikan. Специально, чтобы не забывали?
характеристику которую вам дал хотаб. не забыли? хотя что один, что другой мрази редкие. у вас ещё иногда проскальзывает искорка какого-то смысла. Но деградация общечеловеческих ценностей глубокая. Хоть вам и пофиг но мне интересно наблюдать как взаимосвязаны деградация с точкой зрения и манерой общения, в частности с переходами на личности. и да неужели вы думаете что ваше мнение как то на меня влияет? Да я бы сгнил уже если бы давал на себя влиять всем желающим.  если что я на вас влиять даже не собираюсь. Как и на остальных здесь.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2520 раз.
- Подякували: 3502 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 16 гру, 2024 21:42
Wirująświatła и да неужели вы думаете что ваше мнение как то на меня влияет?
Да. Несколько твоих истерик и один вербальный порыв драться тому подтверждение. Лучше любых твоих слов сейчас. О том, что ты открыл всем свою недалекую сущность перед всем форумом, попытавшись обесценить разум, знания, образование - я даже упоминать не буду. Это пожалуй твои максимальные репутационных потери в глазах сообщества. Особенно ценно, что случилось это не из желания поговорить о знаниях и науке в целом, а была попытка поязвить. Закономерным результатом (ластом по хлебалу) , который ты тут выгреб от сообщества - удовлетворен!!
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2417 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Пон 16 гру, 2024 22:15
Wirująświatła написав: ЛАД написав: Wirująświatła написав:------------------------------------------------------------ ЛАДЧто могло вырасти, не знаю рабочие, учёные, космонавты, ... ----------------------------- а комсомол? это же залупа конская! какой был % учёных и космонавтов от общего населения?
характеристику которую вам дал хотаб. не забыли? хотя что один, что другой мрази редкие. у вас ещё иногда проскальзывает искорка какого-то смысла. Но деградация общечеловеческих ценностей глубокая. Хоть вам и пофиг но мне интересно наблюдать как взаимосвязаны деградация с точкой зрения и манерой общения, в частности с переходами на личности. и да неужели вы думаете что ваше мнение как то на меня влияет? Да я бы сгнил уже если бы давал на себя влиять всем желающим.  если что я на вас влиять даже не собираюсь. Как и на остальных здесь.
Я на вас тоже. Более того, уверен, что это было бы бесполезно. А ваше "мразб" по отношению к Starikan"у ярко демонстрирует как вы "не переходите" на личности. С Hotab"ом хотя бы понятны причины - он вас всё время макает, а Starikan в ваш адрес высказался всего один раз и достаточно давно. Вы, оказывается, не только крайне обидчивый, но ещё и очень злопамятный. Нет желания съездить а США и дать ещё и ему по морде? 
-
ЛАД
-
2
-
-
-
Профіль
-
-
2
2
6
Додано: Вів 17 гру, 2024 01:45
Успіх написав:Ясно. Розходимось. Кіна не буде!©😁 Прийшов злий лісник(закреслено) - прийшла добра мавка і розігнала всіх браконьєрів😁😁😁
Перепрошую, пане Долярчику (навіть дуже  , не хочу Вас образити), але Ви нам щось недоговорюєте... Лісова пісня матеріал 10 класу 
-
Ірина_
-
- Модератор Форуму
-
- Подякував: 1121 раз.
- Подякували: 2045 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 17 гру, 2024 02:20
Ірина_ Лісова пісня матеріал 10 класу 
«Друг наспівав» Ще варіант (також не хотів його образити): «так на ютубі є знятий фільм!!»  Ну а тут може і хотів би когось пощипати: «Так а ви, Ірина, в 10-му класі відвідували укр.літературу, не бунтували, чи що?» 😅
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2417 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Вів 17 гру, 2024 15:00
Ірина_ написав: Успіх написав:Ясно. Розходимось. Кіна не буде!©😁 Прийшов злий лісник(закреслено) - прийшла добра мавка і розігнала всіх браконьєрів😁😁😁
Перепрошую, пане Долярчику (навіть дуже  , не хочу Вас образити), але Ви нам щось недоговорюєте... Лісова пісня матеріал 10 класу 
-
Успіх
-
-
- Подякував: 271 раз.
- Подякували: 1002 раз.
-
-
Профіль
-
-
4