Психологія та саморозвиток

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
  #<1 ... 765766767768769 ... 771>
Повідомлення Додано: П'ят 10 жов, 2025 01:41

UA написав:С кем не поговоришь из Украины депресняк и апатия.
у меня нет ни того ни другого. С саморегуляцией у народа беда. Чем война глобально отличается от ДТП, ВИЧ или онкологии? Ни у кого же не было апатии от того, сколько людей умирает от онкологии или в дтп? СМИ делают своё дело.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в П'ят 10 жов, 2025 01:47, всього редагувалось 1 раз.
Wirująświatła

Подякував: 2523 раз.
Подякували: 3508 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: П'ят 10 жов, 2025 01:47

Hotab написав:Ніяка мобілізація не здавалась би справедливою для того, кого мобілізують . Жити хочуть всі. І завжди буде хтось , на кого можна було б показати пальцем «а чому його не забрали, а мене вже беруть». Навіть при найчесніший мобілізації вищали б «хай спочатку он він». В принципі що і робить від страху абирвалг. Він же не справедливість шукає, йому страшно що його можуть схопити і вже зараз він зарані показує пальцем «он його забирайте поперед мене».
Завжди ще модна пошукати несправедливість (при навіть найчесніший мобілізації), що один штурмовик, другий артилерист, а третій взагалі в ППО Львова. Було б бажання шукати несправедливість

Нацисти євреїв в газові камери коли заводили казали то в душ...дезінфекція...
не робили завчасної паніки.
Зеленський підписав закон в якому чітко прописав хто якого сорту. Хто буде жити, а хто сдохне. абирвалг себе в сорті якій залишили жити не знайшов, тому і така реакція.

Ближче до діла. Син Сталіна воював. Сини генералів ссср та Німеччини воювали.
Хто з української "еліти" воює? Жоден. Взагалі ніхто. Чого ти від простих хлопців хочешь? Накуй їм це все треба?

Нікуя ти не шариш
Дивись як населення найобувати треба
https://www.youtube.com/shorts/VZ60JIS2ANg
UA

Подякував: 1884 раз.
Подякували: 2357 раз.

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: П'ят 10 жов, 2025 01:52

flyman написав:
  fox767676 написав:
  rjkz написав:Невже це український вова таки напав першим й тоді Україна - країна-агресор?
Україна начеб-то робить все щоб просто вижити.

Український вова поліз туди де його духу взагалі не повинно було бути
а потім спасував перед футбольною шпаною, яка не те що будки собачої не збудувала, клей по підвалах нюхала до того як її у герої нації призначили
помилка за помилкою, перфоманси у овальному кабінеті, хамські випади по всіх векторах замість дипломатії
якщо ви такий лояльний до українського істеблішменту - чому втекли, чому не захищаєте праву справу ?

ті що повтікали за кордоном мовчали би в тряпку, а не розказували які вони патріотичні герої і якби вони вжуххххх,

Якщоб я був патріотичним героєм, то повернувся-б на початку війни й пішов до ЗСУ.
Я цього не зробив. Тож я не є патріотичний герой.
Але хто такий цей "патріотичний герой"?
Коли ми їхали, до нас приїджали наші друзі. Всі в вишиванках (з натяком?).
На наше питання, що в них діти й буде велика війна, то треба щось робити.
Вони відповідали, що вони патріоти й будуть захищати країну.
Така позиція вартувала-б поваги, але...
Але виявилося, що зі всіх наших друзів тількі один так зробив.
Інші ховаються по своїх хатах, жінкі виходять за всім що треба купити.
А вони не висовують носа.
Хтось має 3-х дітей й це дає їм можливість законно пересуватися містом.
Хтось був дуже рішучій в 2014-2021, навіть накупив собі камуфляж, окуляри, рукавички, ножі, біноклі й таке інше. З прапором України на домі, в машині.
Але коли їх місто захопили загарбники, він не пішов навіть в ТРО, а сидів в погребі з консервацією, потім вибрався до Києва, а коли стало кінцево зрозуміло, що в його містечко ворог більше не повернеться, повернувся до свого будинку, до погребу з консервацією, мангалу ...й прапору на будинку. То він є той "патріотичний герой"?
В Україні зараз дуже важки часи, а в важки часи в усіх негараздах звинувачують владу. Заслуговує вона того чи ні.
rjkz

Подякував: 8733 раз.
Подякували: 5511 раз.

Профіль

10
6
7
Повідомлення Додано: П'ят 10 жов, 2025 01:58

fox767676 написав:
  The_Rebel написав:fox767676 Все ж слово "втік" можна застосувати хіба до тих, хто виїхав вже після закриття кордону. Бо інакше можна дійти ще до емігрантів 90х, які вже більшість життя прожили за кордоном. Або навіть до емігрантів початку 20-го століття та їх нащадків

2021 рік, якщо не помиляюсь
тоді вже інформаційний шорох пішов
мабуть в чомусь мудра людина з протюнгованою інтуіціею
мені десь за 2 тижні стало зрозуміло що лиха не уникнути, але сімейні обставини ніяк не сприяли евакуаціїї

але повернемось до головного антагоніста
це що не психічні вади - прогинатися під dregs of society, і навпаки, talk back cильним світу цього, з усіх боків, від яких залежить існування України?
І команду такуж підібрав
І навіть наче правильні речі аргументувати тим що "мені 42 я не лох", а не що "легітимний всенародно обраний президент з мандатом на те що я зараз роблю"?
Це щонайменш психологічна незрілість.

Ви помиляєтесь.
Все вірно, я втік від війни, але...ще до ковіду я став резидентом США.
Тож ви помилилися лише в часі. Значно помилилися.
rjkz

Подякував: 8733 раз.
Подякували: 5511 раз.

Профіль

10
6
7
Повідомлення Додано: П'ят 10 жов, 2025 02:00

UA

Ближче до діла. Син Сталіна воював. Сини генералів ссср та Німеччини воювали

А мільйони все одно мали бронь. Включно з апаратчиками, які просто не такі публічні.
І це тоді, коли був дефіцит на фронті і дійсно вигрібали під чисту всіх, хто не був найнеобхідніший в тилу.
А в ситуації, коли в Україні мужиків 10+ мільйонів, а фронту треба 1-2 , то бронювання важливих для економіки і оборони просто необхідне: Інша справа, що туди по заліпушним паперам мають потрапляти одиниці і з ними мають боротися . А не те що у нас. Проте… в корумпованій країні, де всі , і ти включно, звикли вирішувати питання в обхід законів, чому з мобілізацією мало б бути інакше? Тобто до війни корупція і можливість рішити питання влаштовували, а тут раптом «ой»??
Hotab

Подякував: 395 раз.
Подякували: 2510 раз.

Профіль

4
4
4
Повідомлення Додано: П'ят 10 жов, 2025 02:10

Hotab написав:UA

Ближче до діла. Син Сталіна воював. Сини генералів ссср та Німеччини воювали

А мільйони все одно мали бронь. Включно з апаратчиками, які просто не такі публічні.
І це тоді, коли був дефіцит на фронті і дійсно вигрібали під чисту всіх, хто не був найнеобхідніший в тилу.
А в ситуації, коли в Україні мужиків 10+ мільйонів, а фронту треба 1-2 , то бронювання важливих для економіки і оборони просто необхідне: Інша справа, що туди по заліпушним паперам мають потрапляти одиниці і з ними мають боротися . А не те що у нас. Проте… в корумпованій країні, де всі , і ти включно, звикли вирішувати питання в обхід законів, чому з мобілізацією мало б бути інакше? Тобто до війни корупція і можливість рішити питання влаштовували, а тут раптом «ой»??

Ти студентів 30 - 50 років поясни.
Відсрочки поясни. Батьків загиблих доглядати не треба?
Бронь в Макдональдсі та страхових компаніях поясни.
Закон про посилення мобілізації від початку робився щоб населення демотивувати.
Версія що Зе влада зовсім тупа не приймаю.
UA

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: П'ят 10 жов, 2025 02:26

rjkz написав:Якщоб я був патріотичним героєм, то повернувся-б на початку війни й пішов до ЗСУ.
Я цього не зробив. Тож я не є патріотичний герой.
Але хто такий цей "патріотичний герой"?
Коли ми їхали, до нас приїджали наші друзі. Всі в вишиванках (з натяком?).
На наше питання, що в них діти й буде велика війна, то треба щось робити.
Вони відповідали, що вони патріоти й будуть захищати країну.
Така позиція вартувала-б поваги, але...
Але виявилося, що зі всіх наших друзів тількі один так зробив.
Інші ховаються по своїх хатах, жінкі виходять за всім що треба купити.
А вони не висовують носа.
Хтось має 3-х дітей й це дає їм можливість законно пересуватися містом.
Хтось був дуже рішучій в 2014-2021, навіть накупив собі камуфляж, окуляри, рукавички, ножі, біноклі й таке інше. З прапором України на домі, в машині.
Але коли їх місто захопили загарбники, він не пішов навіть в ТРО, а сидів в погребі з консервацією, потім вибрався до Києва, а коли стало кінцево зрозуміло, що в його містечко ворог більше не повернеться, повернувся до свого будинку, до погребу з консервацією, мангалу ...й прапору на будинку. То він є той "патріотичний герой"?
В Україні зараз дуже важки часи, а в важки часи в усіх негараздах звинувачують владу. Заслуговує вона того чи ні.

Патріотизм та хист до вбивств це різне.
Серед добровольців на початку війни шараварних патріотів не було. Вони всі на ЗУ втікли. Коли на Оболонь прорвалася ДРГ, місцеві хлопці камінням с заду по голові вбивали озброєних москалів.
UA

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: П'ят 10 жов, 2025 02:29

UA
Есть закон, а есть его реализация.
Hotab вам всё правильно написал.
Сталин лично не проводил мобилизацию. И не указывал пофамильно, кого призвать, а кого забронироваьб.
Точно так же этим не занимался и Зеленский.
В стране победившей коррупции очень сложно (невозможно?) провести мобилизацию иначе. Даже при самом идеальном законе.
И вряд ли хоть в какой-то стране все мужчины захотят пойти добровольцами на фронт. И даже не большинство. И даже по призыву, если можно уклониться.
И не забывайте, в СССР, тем более, во времена Сталина, существовала жёсткая система прописки. И проживание без прописки было чуть ли не уголовным преступлением (а, может, и было). Зарегистрироваться нужно было даже при кратковременном приезде. Это сильно облегчало работу военкоматов.

И да, вышиванка не признак патриотизма. В Крыму на день вышиванки тоже надевали очень многие.

Ти студентів 30 - 50 років поясни.
В законе предусмотрено бронирование студентов. В общем-то, понятное решение. Законодатели должны были предусмотреть, что этим воспользуются все, кому не лень? Как? Оговорить возраст студентов?
Так у нас нет запрета учиться в любом возрасте. Был бы повод для обвинений в сегрегации по возрасту. Вы написали бы об этом одним из первых.

Патріотизм та хист до вбивств це різне.
Серед добровольців на початку війни шараварних патріотів не було. Вони всі на ЗУ втікли. Коли на Оболонь прорвалася ДРГ, місцеві хлопці камінням с заду по голові вбивали озброєних москалів.
Вы сейчас сами поняли, что написали?
Не знаю, как и что было в Киеве, но вы хотите сказать, что у "місцевих хлопців", которые "камінням с заду по голові вбивали озброєних москалів", был "хист до вбивств"?
Хотя сомневаюсь в распространённости таких случаев. Убить камнем можно с небольшого расстояния. А ДРГ вооружены не камнями.
Востаннє редагувалось ЛАД в П'ят 10 жов, 2025 02:44, всього редагувалось 1 раз.
ЛАД
2

Подякував: 5362 раз.
Подякували: 4863 раз.

Профіль

2
2
6
Повідомлення Додано: П'ят 10 жов, 2025 02:42

ЛАД написав:В стране победившей коррупции очень сложно (невозможно?) провести мобилизацию иначе.

Раз нельзя, то зачем оттягивать конец?
Или можно иначе, убрав коррупцию?
Правда времени что то менять уже нет.
Два года назад нужно было принимать правильные решения...
Это не концерт Квартала, тут вырезать и переснять сценку не получится.
UA

Профіль

1
1
1
Повідомлення Додано: П'ят 10 жов, 2025 02:49

UA написав:
  ЛАД написав:В стране победившей коррупции очень сложно (невозможно?) провести мобилизацию иначе.

Раз нельзя, то зачем оттягивать конец?
Или можно иначе, убрав коррупцию?
Правда времени что то менять уже нет.
Два года назад нужно было принимать правильные решения...
Это не концерт Квартала, тут вырезать и переснять сценку не получится.

Как "убрать коррупцию" во время войны, если это не удалось сделать за 30 предыдущих лет? Чудес не бывает.
Какие решения вы считаете "правильными"?
Я на параллельной ветке несколько раз спрашивал - как надо проводить мобилизацию?
Точнее, как надо в идеале, я знаю. А как в нашей реальной стране и реальной ситуации?
Расскажите, с интересом послушаю.

А практически она проводится так, как проводится, и это позволяет продолжать сопротивление агрессии.
ЛАД
2

Подякував: 5362 раз.
Подякували: 4863 раз.

Профіль

2
2
6
  #<1 ... 765766767768769 ... 771>
Форум:
+ Додати
    тему