|
Психологія та саморозвиток |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Інше та Різне для тем, які не підходять для жодного з Форумів. Популярні тут теми можуть бути винесені в окремі Форуми.
Додано: Пон 07 кві, 2025 10:51
Hotab написав:Wirująświatła Многие из них не представляют опасности для организма, более того, производятся из натурального сырья.
Ну так ти вже визначся, крахмал (який і то лише в дешевих варіаціях використовують) «фу-фу, яд» , чи «не представляют опасности». А їси ти щось 15 років, чи лише музику слухаєш - то ж не важливо.
а зацитируй где я писал что крахмал-яд? сам придумал - сам оспорил. яд - майонез из за высокой жирности. В качестве соуса он не годится, с таким же успехом любое блюдо можно растительным маслом или смальцем заливать. Есть соусы на основе томатов, горяжего бульона, грибов, сои, рыбы, сушенных овощей и даже фруктов. Они вкуснее любого майонеза, при этом содержат на порядок меньше жиров.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Пон 07 кві, 2025 10:57, всього редагувалось 2 разів.
-
Wirująświatła
-
-
- Подякував: 2519 раз.
- Подякували: 3502 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 07 кві, 2025 10:53
d44 написав: Faceless написав:Оцет навіть не обовʼязково, і можна заміняти лимонним соком.
Чому всіх лякає оцет? РН лімонного соку, здається ще вище. Кока-кола не набагато ниже за рівнем кіслотності.
там ж не тільки ph. Боюсь в мене не достатньо освіти щоб вразумітєльно на таку тему. Тому я на хлопський розум, а як щось не так то поправте. Технологією виготовлення уксусу я якось не цікавився  алкоголізм мені таки ближче.  Чули була колись горілка з опилок? Або про "кальвадос"? Яблучний самогон може містити небезпечну кількість метилового спирту. Європа бореться з вином з ізабельних сортів винограду , ніби через високу кислотність та високий вміст метилового спирту но в яблучному сидрі його домішки раз в 70 вищі Тепер візьмем хліб, зерно буває заражене плісневими грибками і при випічці з нього виходить "пяний" хліб... Технологія соняшникової олії, зараз використовується при виробництві рафінованої олії "бензин" для збільшення виходу олії з макуху. Його потом випарюють і олій повністю очищають, но на скільки і як... то вже діло держ контролю. Нерафінована ніби натуральніше, но як її мішають з рафінованою хз. Столовий оцет мені здається з метанолу виготовляють) плодові оцети ... тут мені темний ліс, що там може бути) Но взагалі продукти з застосуванням харчової хімії часто безпечніші ніж "натуральні" бо менше "портяться". Короч всяка справа вимагає професіонала і бажано з "моральними" принципами.
-
Banderlog
-
-
- Подякував: 112 раз.
- Подякували: 86 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Пон 07 кві, 2025 10:56
Wirująświatła яд майонез из за высокой жирности.
З яких пір жир став ядом? Масло вершкове яд? Масло оливкове -яд? Ти придумав, що комбінація яйця + олія + крахмал , то яд, а зараз викручуєшся.
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 07 кві, 2025 10:56, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2417 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Hotab написав:Авокадо)) Як розпробував, так їм просто чайною ложкою з шкірки, просто посоливши або посипавши сухим часником) Огінь!
І ще не так просто знайти у нас стигле. Але більше подобається як інгредієнт. Наприклад, робиш яйце пашот, в'ялені томати, авокадо, м'який сир типу фета. Офігенна намазка
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8226 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
гірський хайкінг проти зайвих кг
-
fox767676
-
-
- Заблокований
- Подякував: 406 раз.
- Подякували: 176 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Пон 07 кві, 2025 10:58
Hotab написав:З яких пір жир став ядом? Масло вершкове яд?
попробуй жрать одно сливочное масло, быстро узнаешь яд или нет. Когда медленно оно не так очевидно. Люди курят до старости, но это не делает никотин безвредным
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2
3
Додано: Пон 07 кві, 2025 11:01
Wirująświatła написав: Hotab написав:З яких пір жир став ядом? Масло вершкове яд?
попробуй жрать одно сливочное масло, быстро узнаешь яд или нет.
Навіщо «жрать одно»?? Яд (цеаніт твій) можна жрати з чимсь , і він все одно яд. А жири стають ядом , коли їсти лише їх і багато? Ну так а навіщо їх так їсти? Може досить викручуватись?) Просто дійти нарешті до того, що багато калорій, а також провокує їсти ще більше. Але ж нічого спільного з ядом тут нема))
Востаннє редагувалось Hotab в Пон 07 кві, 2025 11:03, всього редагувалось 1 раз.
-
Hotab
-
-
- Подякував: 397 раз.
- Подякували: 2417 раз.
-
-
Профіль
-
-
3
3
2
Додано: Пон 07 кві, 2025 11:02
Сибарит написав: Banderlog написав:  та шо там розвод? Це просто нерозуміння процесу помолу) висівки ж ніхто не викидає, вони ідуть на корм худобі.
Это что же получается? Покупая "цельнозерновой" хлеб, Я объедаю несчастных животных? На это я пойтить не могу 😁 Я знаю, что этим названием заменили старый добрый "хлеб с отрубями". Просто слегка стебусь над почём зря плодящими новые сущности маркетолухами.
дик, він ще і дорожче, тому що "полєзний"
-
flyman
-
-
- Подякував: 1602 раз.
- Подякували: 2834 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Пон 07 кві, 2025 11:03
Wirująświatła написав: Hotab написав:З яких пір жир став ядом? Масло вершкове яд?
попробуй жрать одно сливочное масло, быстро узнаешь яд или нет.
Ви таки сильно погарячкували з "отрутою". Майонез в ідеалі використовують навіть менше, ніж олію. А жири в принципі життєво необхідні, особливо якщо це не нерафінований перший віджим, а не майже технічна рафінована олія. Питання хіба в помірності, бо "бутєри з мазіком" в закуску до салату з майонезом то звісно вже перебор. Але якщо дивитися на майонез як на один з багатьох соусів для заправок, і краще з нерафінованої, може оливкової, олії, то нічого поганого тут немає
-
Faceless
-
- Модератор
-
- Подякував: 1491 раз.
- Подякували: 8226 раз.
-
-
Профіль
-
-
4
9
3
Додано: Пон 07 кві, 2025 11:04
Hotab и еще обьясни мне как майонез может быть дорогим? он состоит из самых дешевых ингридиентов (в пересчёте за стоимость 1ккалории). Майонез - соус для студентов. Залил им макароны с катлетой и жизнь удалась.
-
Wirująświatła
-
-
-
-
Профіль
-
-
2