|
|
![]() танцы с утра для настроения
![]() ![]() ![]() Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 10 тра, 2025 08:34, всього редагувалось 1 раз.
![]() rjkz фильм для вас на инглише. про эмигрантов и дружбу в нй (гарлем).
(с украинских и европейских ip не открывается)
![]() 70+ баксів ![]() колись +- 1993 році з Дніпропетровська до москви ЯК40 за 3 бакса, оце так інфляція ![]() ![]()
![]() Психологія та інші цікавинкиЯк у вас в Києві, чи по інших містах з цим?
Бо в місті Лева 100500років йшли до валідаторів в ГТ ![]() Вже, навіть були поцепили ті валідатори по ГТ десь за рік(чи більше) до повномасштабки. І нарешті, вже аж під час повномасштабки запустили їх в роботу. Але що я хочу сказати - "контроль"(виловлювання зайців) зробили якось по дибільному)) У вас теж так? Контролери завжди одягнені в спецодяг(чорний з нашивками "контролер") - це ж "зайцям" подарунок космічного масштабу!)) Бо, це ж можна стояти завжди біля дверей і, якщо заходить контроль - швидко вискочити! Або стояти біля валідатора і теж пильнувати контроль... і якщо бачиш, що він заходить - зразу "пікнути" свою "леокартку", або смартфоном! Це ж можна так ніколи не попастись, якщо постійно/пильно слідкувати за контролерами, які на зупинці/заходять в ГТ! п.с. Контролери в ГТ відносно частенько трапляються мені. Я завжди мовчки показую у розгорнутому вигляді УБД і, мені або мовчки кивають, або кажуть "добре". А от вчора, показую контролеру(старшій жіночці) посвідчення, а вона така - "дякую, з повагою". Я відповів - "дякую" Мені було приємно від цих слів! ![]() ![]() Просто тут тебе знають кращеУспіх
Висновок: посмішка і «дякую» - це твій ліміт щоб виглядати розумним. Все що більше - руйнує враження. ![]() От чим думали?Hotab
Знову про мене? Я підняв іншу проблему! Колись же в цивільному були контролери і тільки показували своє посвідчення, що вони контроль! А як тепер наловити "зайців", якщо контроль чуть не з прапором і барабанами заходить? ![]() ![]() раз в неделю еду в метро на ЖД вокзал (постоянно приходится перемещаться между несколькими городами туда сюда). Там либо сразу карточку банковскую либо формируешь на экране из приложения Киев цифровой qr код и показываешь его валидатору (вдруг приедешь в Киев шоб знал). С банковской карточки всегда снимается полная стоимость проезда, а в приложении можно купить пакет поездок вроде со скидкой, но тогда только код с экрана сканируешь. Я один раз попробовал - неудобно да и не люблю смартфон лишний раз вытаскивать без надобности. Как там в тролах и автобусах хз ~ несколько лет на них не ездил, хватает самоката, авто и метро. Думаю так же. имхо если человек представляет какую то официальную организацию по работе с общественностью у него должен быть дресс код. Потому что подвалит к тебе контролёр в костюме бабы базарной с макияжем из 90х ты и акуеешь. Востаннє редагувалось Wirująświatła в Суб 10 тра, 2025 11:41, всього редагувалось 3 разів.
![]() Ну то і ви ж їй не розказували про "пропиті мізки" чи про окуляри. Відносно валідаторів в Харкові проблеми немає. Вони собі стоять, а ми собі їздимо. Безоплатно. У всіх видах транспорту, в т.ч. і в метро. В нас вже давно комунізм, не знаю чи ще надовго. Востаннє редагувалось ЛАД в Суб 10 тра, 2025 16:34, всього редагувалось 1 раз.
![]() Vadim_
Первый самолёт на Стамбул с реконструированного Пашей аэропорта стоил миллионов 25(130 примерно), а потом, в 97м, уже драли три сотни в сезон(когда дублёнки на стадионе гребли). Расстояние шо до Домодедово,шо до Стамбула одинаковое, но самолёт в Хавалимани сложнее заходил на посадку и поэтому типа километров на 50 больше пролетал.
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератори: Ірина_, Модератор
|
|