Бетон написав:Дуже щаслива. Розлучився Діти за кордоном. Дзвонять рідко. Роботи взагалі не має.
Дівки набридли.
мені такого щастя не треба
Заходите почаще на эту ветку, я каждому здесь посылаю благие мысли, вот увидите у всех всё наладится, даже у Хотаба. Любят меня или ненавидят неважно, заставлю быть счастливым каждого.
Востаннє редагувалось Wirująświatła в Вів 25 бер, 2025 18:00, всього редагувалось 1 раз.
ви пауерліфтер? Боюсь в мене зараз більш ціль оздоровча фізкультура. ) до війни Біжу без особого надриву 1,5т км . З гантельками, і боксуванням, потім всякі кругові обємні та махи, і віджимання з хлопком і випригуванням. На завершення удари ногами з випригуванням 50 правих прямих 50 лівих і тд і тп.... Потім легка вага. Ото й весь розігрів. Ваших завітних 2, 3 зубодробітєльних підходів нема) В мене вже болячок назбиралось, головне це серце заводиться після нагрузки , довго високий пульс тримається а в спокої в нормі 87. Так шо я іще той ніндзя) Тут основна проблема повітря мало, недосип і нервове виснаження, повноцінними тренуваннями, назвати це не мож. Часом важко заставити себе зуби почистити після суточного чергування.
Banderlog написав:На підставі того, що я більший, заробляю гроші я, доросліший я
Наступит время, когда большими и сильными станут они, а Вы будете старый и немощный. Вот тут они все и припомнят...
я на стакан води не надіюсь) та ладно Вам. Не про те мова щоб вічно подавляти. Понятно що підлітковий бунт нєізбєжєн. Но бунт треба направляти на більшу відповідальність, щоб взрослість доказували не тим шо я вже курю, чи можу краситись як лярва... Тут якось виходить що родітєль повинен опікати хз до якого віку, напевно до 21. а свободу попугаям і трахатись можно чуть лі не з 13. Свобода і відповідальність мають бути разом.