Frei
Так боя и не было, была попытка оскорбить в онлайн режиме и была надежда, что клюну на наживку.
|
|
![]() Я тут. Мені що? Нехай піпа сидить в нас, якщо годує золотогоршочника смачно. При чому мене не цікавить ефективність його роботи: в збиток він працює собі чи має якийсь профіт. Нам винь да полож жирний кешбек, продай валюту по демпінгу, дай високий %. При чому, щоб все тікало як швейцарський годинник. А якщо пуйло жлобиться і фігвами починає малювати, або байки розповідає про гроші на завтра, то колєном під зад всім москалям! І залюбки потанцюю гопака на руїнах піпи або сбєра! Вони повинні платити тільки за сам факт перебування на нашій землі! А нема грошей або включають дурку, то коленом під зад! В цілому ставлення в мене вороже до москаля, але поки він наливає чарчину і пригощає смачно, то мирюся з його присутністю. Але як тільки Акєла промахнеться - добємо ногами і зубами загриземо! Востаннє редагувалось Козак-характерник в Сер 02 бер, 2016 22:42, всього редагувалось 2 разів.
![]() Я хотел остановить одних и защитить нервы других. Как можно жить в страхе? И при этом свои страхи экспортировать на других людей. Из всев кто разместил деньги в ПиБе - сюда если и пришли 0,0001% вкладчиков с любопытными, то это хорошо. И слава Богу. Я всегда был противником Паники. И тут же вспомнил анекдот. Ты чего тут окопался и ведешь связь за границей... Очень похоже. ![]() Re: ПромінвестбанкЄ інформація джерел, що на Москві на високих поверхах дальша доля ВЕБу бачиться в якості банку розвитку. Яким боком до справ розвитку РФ український додаток на три літери? Одностайної (консенсусної) відповіді ймовірно ще там не знайдено.
![]() ![]() Или не смогли, или потеряли, разгильдяйство и еще 1000 причин почему "не". Историй о том как теряли торпеды, как экипаж АПЛ через месяц автономки превращается в трудноуправляемое скопление людей, запертых в тесном пространстве, наслушался от действующего плавсостава в Мурманске-130. Ну и "Золотая рыбка" утонула тоже по глупости и от перестраховки "кабычегоневышло" земляка донецкого кавторанга. А разворовываемый сотнями литров мичманами спирт для технологических целей. Не думаю, что что-то сильно изменилось. "Авось" играет большую роль и не нужно перерценивать возможности агрессора. Чтоб применить, должно взлететь. С этим могут быть проблемы и они это знают, поэтому "понтов" будет гораздо больше, чем потенциала.
![]() Re: ПромінвестбанкБагато є "про", не менше "контра". Працевлаштування Олексіїв та повернення вкладів є подробицею українською, і багато на чашах ваг не затягує. Є більш важливі аспекти щодо напрямів розвитку корпоративної клієнтури. А як у Харкові почнуть, згадавши радянський досвід та отримавши натівські ліцензії, продукувати... ![]() ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератори: Ірина_, ShtormK, Модератор
|
|