Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
ostrig написав:kos65 По вашій зсилці - екодім давно збудував цей будинок, з ним все нормально. Той, де будова заморожена - знаходиться якраз навпроти, по парній стороні. Там між 2-ма особняками будували. А про зупинку будівництва - розказав постачальник матеріалів. Назву забудовника - я забув. Так що вибачайте
Доброго усім дня! Може хтось підкаже, де вигідніше взяти кредит під заставу завершеного новобуду у Львові. Може самі власники надають послугу житло в кредит. Цікавить квартира однокімнатна, нульовий цикл. Бажаний Франківський район, але розгляну всі цікаві пропозиції.
kvitochka написав:Може самі власники надають послугу житло в кредит.
Власники житло у кредит не дають, хоч можете поговорити про розтермінування. Але більшість співпрацює з якимось банком. Швидше за все що його і порадять. Чи буде він вигідніший - дивіться самі. Якщо хочете знати яка пропозиція вигідніша - ідете на http://finance.i.ua/ там список банків з оф сайтами. На оф сайтах знаходите список відділень і телефонуєте до ближніх. Вибираєте найкращі пропозиції і топаєте розмовляти, чи вам його дадуть. "Золотого молота" немає.
По інформації від знайомих ріелторів в грудні та особливо після Н.Року побільшало клієнтів з півдня, центру та навіть сходу країни, які бажають купити нерухомість у Львові або поблизу міста.
mju написав:ricardo У випадку розколу хочуть бути подалі від "покращення"?
Невеличка статистика від тих же знайомих: - найбільше людей із Одеси (?) - далі іде Київ - є з Дніпропетровська та обл
Це ті, хто сказав, звідки вони. Половина іногородніх не признались де живуть, але говорили московською мовою, або дуже поганою українською (хоча старались). Вірогідно, одна сім’я із Маріуполя, шукали будинок в Лісопотоці (хтось їм напевно сказав, що там є ліс, чи самі так вирішили). Бюджети на покупку - 100-175 тис грошей.
А тепер трохи байок на тему кризи - для підняття настрою Сьогодні по сарафанному радіо прийшла інфа, що у Львові обвал цін на нерухомість у новобудовах-всього 400 баксів за квадрат Я щиро посміявся з "інформатора", але якщо підходити до питання тверезо, то зараз точно найнижчі ціни на нерухомість в новобудах з 2008 року.
Активно рекламують усякі новобуди на задвірках, а-ля Малоголосківська, 6300-6800 грн/м2. Дешево тому, що напевне там земля дешева, і будують всі в монолітно-каркасному стилі. Тут Будівельник писав, що така конструкція є значно надійнішою, ніж цегла+окремі палі, але хоч вбий, а я в це не вірю. Чисто з суб"єктивної точки зору-бо там стіни капець які тонкі-в одну цеглу. Я-то розумію, що цегла тут виконує чисто теплоізоляційну, а не опорну функцію, але ... чота оно хліпкувато виглядає. Навіть великого цвяха в стіну не заженеш Але, тим не менше 6800/9,8=700 у.о. за квадрат... Для тих, хто весь цей час героїчно сидів у доллярі