Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Leopolis Він мав на увазі "Добру оселю" від ТКС на Княгині Ольги. Ходи я до них в офіс і дивився на будову. Не сподобалось планування, кімнати дуже довгі. Якщо поставити в такій шафу біля стіни, то вона перетвориться в тунель. Також трохи бентежить мутна історія з будинком в Трускавці, який будували ці самі товариші (Google + ТКС + Лісова пісня). Але, з іншої сторони, вони принаймні будують. На відміну, наприклад, від Грифон-буд на Околичній (по сусідству). Ті за цілий рік заледве фундамент залили, хоч по телефону розповідають, що робота кипить і будівництво іде повним ходом.
Так, я мав на увазі Добру Оселю на кн. Ольги. Теж в них був. Що не сподобалось - кімнати в деяких квартирах- менші на 5-7 м. кв від кухні. Може, комусь кухня 20 метрів - і нормальна, але при цьому кімнати по 14 - як на мене, то це не є нормальним. Звертав увагу менеджера, що в них сайт - ніякий, криво написаний, як для такої солідної організації. Погоджувались, обіцяли виправити, 3 місяці - "віз і нині там". Обіцяли до кінця 2015 року побудувати всі 6 черг, в кінцевому варіанті - будуть 2 букви "П". При купівлі 2-ї черги обіцяли - ремонт в подарунок, не знаю, чи правда. Історія з Трускавцем - дійсно, дуже мутна, напевно, саме це мене й зупинило, побачимо далі... А на рахунок Грифон-буд на Околичній - не знаю, чи про той будинок йде мова, де перед крутим підйомом на Сахарова дорога йде вправо, здається , це Бойківська, то забудовник того будинку - оголосив про банкрутство.
ostrig написав: в кінцевому варіанті - будуть 2 букви "П". А на рахунок Грифон-буд на Околичній - не знаю, чи про той будинок йде мова, де перед крутим підйомом на Сахарова дорога йде вправо, здається , це Бойківська, то забудовник того будинку - оголосив про банкрутство.
на околичній дійсно все стоїть.... сайт компанії вже не працює...компанія була генпідрядником на Манастирського, там вже інший генпідрядник. але як-би будується ще їхній будинок на Кондукторській. цікаво на рахунок двох П-образних будинків на Кн. Ольги - а де другий буде? не відомо?
ostrig написав:Так, я мав на увазі Добру Оселю на кн. Ольги. Теж в них був. Що не сподобалось - кімнати в деяких квартирах- менші на 5-7 м. кв від кухні. Може, комусь кухня 20 метрів - і нормальна, але при цьому кімнати по 14 - як на мене, то це не є нормальним. Звертав увагу менеджера, що в них сайт - ніякий, криво написаний, як для такої солідної організації. Погоджувались, обіцяли виправити, 3 місяці - "віз і нині там". Обіцяли до кінця 2015 року побудувати всі 6 черг, в кінцевому варіанті - будуть 2 букви "П". При купівлі 2-ї черги обіцяли - ремонт в подарунок, не знаю, чи правда. Історія з Трускавцем - дійсно, дуже мутна, напевно, саме це мене й зупинило, побачимо далі... А на рахунок Грифон-буд на Околичній - не знаю, чи про той будинок йде мова, де перед крутим підйомом на Сахарова дорога йде вправо, здається , це Бойківська, то забудовник того будинку - оголосив про банкрутство.
насколько знаю это ЭКО-ДИМ http://eko-dim.com/boykivska/1 или подразумевался какой то другой объект? можно ссылку на эту информацию?
tobias Знайдіть будинок на Котляревського, і на Чупринки. Ніби-то вони можуть до цього класу відноситись. Хоча, в Києві - свої критерії до преміум класу можуть бути.
ostrig написав: цікаво на рахунок двох П-образних будинків на Кн. Ольги - а де другий буде? не відомо?
Там же і буде - два будинки будуть умовно утворювати розірване кільце, він практично до залізниці буде дотягуватись. І наскільки мені відомо, вздовж залізничної колії будуть будувати продовженя Луганської - аж до Любінської.
ostrig написав:Розкид в цінах, якщо виключити будинки преміум класу , це фактично ціна хабаря, за право будувати поближче до центру.
які ціни на преміум-клас, чи є він у Львові?
http://novostroyki.lun.ua/%D0%B6%D0%BA- ... 0%BE%D0%B2 это к примеру, есть еще но их не много сейчас 2000 долл./метр, в 2012 году было от 2200, в 2008г.- 3500 , слегка подешевело , цена не хабар, цена земли в первую очередь ostrig, так кто на Бойкивський обанкротился?, если пишете, будьте конкретнее
kos65 По вашій зсилці - екодім давно збудував цей будинок, з ним все нормально. Той, де будова заморожена - знаходиться якраз навпроти, по парній стороні. Там між 2-ма особняками будували. А про зупинку будівництва - розказав постачальник матеріалів. Назву забудовника - я забув. Так що вибачайте