Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
tobias написав:цікавить рівень сервісу, розвиток ринку, рівень сайту, usability наприклад в Києві є портали нерухомості, агенції з сайтами хочеться відчути різницю між київськими та львівськими наприклад топові агенції Києва http://blagovist.ua/ http://parklane.ua зрозуміло що слово "агенство" в назві чи автоматична російська мова(відсутність української, англійської) в інтерфейсі має викликати певний рефлекс у "людини з заходу"
АГЕНЦІЯ, -ї, ж., зах. Агентство.
АГЕНТСТВО, -а, с. Місцеве (районне і т. ін.) відділення якої-небудь центральної установи або підприємства, а також назва деяких інформаційних або посередницьких установ.
агенція за словником - західноукраїнське слово (а я то думаю, чого воно мені більше подобається!!!!) насправді в слові агеНТСТВо мені не до вподоби оте збіговисько приголосних. а вам як? можна вживати слово агенція? слід поширити його на заміну отому агентствтству?
Ага, дякую, подивився. Район Пластова -Новознесенська, в дідька на кулічках. Не дивно, що й ціна - менша за інші. Хоча - 50 000 за 60 метрів зданої коробки - це вже більш менш адекват, якщо до цього ти приблизно жив на Галицькому перехресті, або Грінченка.
ostrig написав:Ага, дякую, подивився. Район Пластова -Новознесенська, в дідька на кулічках.
Так я ж своїм рієлторам і виставляю умову моніторити місця розташування аналогічні до мого обєкту. Навіщо мені ціна в центрі Як відмоніторили , я від їх ціни мінус 10% - і вуа-ля, сиджу чекаю потенційних клієнтів.
Розкид в цінах, якщо виключити будинки преміум класу , це фактично ціна хабаря, за право будувати поближче до центру. Це я про Пластову, і наприклад, Кн. Ольги, "нову оселю"
ostrig Чому відразу ціна хабаря? Є ринкова вартість землі І те що ділянка на Кукурудзяній відрізняється від ділянки коло Оперного в ціні - в мене здивування не викликає + в центральній частині міста - ще той напряг з комунікаціями. Вільних потужностей не має , а щоб прокласти нові - треба перерити всіх і вся.....
ostrig написав:я мав на увазі, що собівартість цегли від ціни землі, на яку він кладеться, не залежить.
Собівартість цегли - не залежить А собівартість будинку - залежить. Прикиньте самі як впливає вартість землі на м2 того що продається( наголошую продається- а не збудоване , бо в багатоповерхівці на 1 м2 збудованого - продається 0,5-0,7 м2 житла) при ціні землі в 20$(2000 сотка) м2 і 2000$(200 000 сотка) м2
Хтось цікавився, або можливо став щасливим власником першої черги на Кн. Ольги - Нова оселя. Був там на етапі будівництва, там більшість 2-кімн. квартир- вікнами на дорогу, друга-третя черга - цікавіше виглядають. Хотілось би почути думки з приводу?
ostrig написав:Хтось цікавився, або можливо став щасливим власником першої черги на Кн. Ольги - Нова оселя. Був там на етапі будівництва, там більшість 2-кімн. квартир- вікнами на дорогу, друга-третя черга - цікавіше виглядають. Хотілось би почути думки з приводу?
Я власник квартири від ТМ "Нова оселя", ось тільки ти щось наплутав, вона знаходиться за адресою Малоголосківська, 8д.