Нерухомість у Львові

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 104105106107108 ... 285>
Повідомлення Додано: Вів 04 бер, 2014 21:25

budivelnik написав:YPP
Техпаспорт на квартиру - це один з документів ( є ще декларація про початок будівництва + декларація про завершення будівництва+акт власності на землю ) - які є основними документами при реєстрації прав власності.
Так як я будую як фізична особа, то я не можу вписати прізвище майбутнього власника в техпаспорт квартири ( я спочатку оформляю власність на себе, а потім попадаючи під 5% :cry: - продаю)
Можливо у великих забудовників ця процедура інша , але якщо вони можуть вписати будь-кого в техпаспорт ( до здачі в експлуатацію) - то це може бути одним з варіантів уникнення оподаткування ( адже їм яка різниця чиє прізвище вони вписали - Ваше чи когось іншого за Вашою згодою)

Доброго дня!
Відзвітуюсь по своїх інвестиціях.
Сьогодні отримав свідоцтва про право власності на свої квартири.
Оформляли одразу на мене, попередньо склавши інвест договора. Тобто в 5% забудовник не "попав". Тепер спробую продати.
П.С. забудовник - фізособа, будинок 9-ти квартирний.
YPP

Подякував: 8 раз.
Подякували: 1 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 14 бер, 2014 15:08

Nighthawk написав:Активно рекламують усякі новобуди на задвірках, а-ля Малоголосківська, 6300-6800 грн/м2. Дешево тому, що напевне там земля дешева, і будують всі в монолітно-каркасному стилі.
Тут Будівельник писав, що така конструкція є значно надійнішою, ніж цегла+окремі палі, але хоч вбий, а я в це не вірю. Чисто з суб"єктивної точки зору-бо там стіни капець які тонкі-в одну цеглу. Я-то розумію, що цегла тут виконує чисто теплоізоляційну, а не опорну функцію, але ... чота оно хліпкувато виглядає. Навіть великого цвяха в стіну не заженеш ;)

От незнаючи абсолютно нічогісінько не треба тут відверту брехню писати.
Якщо приводите приклад, то пишіть про будову за яку на 100% все знаєте.
Малоголосківська не має стіни капець які тонкі-в одну цеглу, а має всі 2 цегли, маю проект будинку і співпрацюю з проектантами та забудовником, та навіть поїдьте подивіться, доступ там не заборонений, там вже почали мурувати.
Leopolis

Подякував: 5 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 16 бер, 2014 01:55

Re: Нерухомість у Львові

люди, может ли цены вырости после девала ?
в белорусии в 2012 выросли после 3х кратного девала в 2011
цены я имею ввиду в долларах, конечно
почва

Повідомлення Додано: Нед 16 бер, 2014 09:42

Leopolis написав:
  Nighthawk написав:Активно рекламують усякі новобуди на задвірках, а-ля Малоголосківська, 6300-6800 грн/м2. Дешево тому, що напевне там земля дешева, і будують всі в монолітно-каркасному стилі.
Тут Будівельник писав, що така конструкція є значно надійнішою, ніж цегла+окремі палі, але хоч вбий, а я в це не вірю. Чисто з суб"єктивної точки зору-бо там стіни капець які тонкі-в одну цеглу. Я-то розумію, що цегла тут виконує чисто теплоізоляційну, а не опорну функцію, але ... чота оно хліпкувато виглядає. Навіть великого цвяха в стіну не заженеш ;)

От незнаючи абсолютно нічогісінько не треба тут відверту брехню писати.
Якщо приводите приклад, то пишіть про будову за яку на 100% все знаєте.
Малоголосківська не має стіни капець які тонкі-в одну цеглу, а має всі 2 цегли, маю проект будинку і співпрацюю з проектантами та забудовником, та навіть поїдьте подивіться, доступ там не заборонений, там вже почали мурувати.

йой...и там кто то покупает,чтобы жить?
kos65

Подякував: 87 раз.
Подякували: 208 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 16 бер, 2014 11:25

kos65 написав:йой...и там кто то покупает,чтобы жить?
А чим Вам не подобається Малоголосківська ?
1 Екологічно - чудовий район , жодного заводу поблизу + Брюховицькі ліси під боком
2 Місце розташування - на порядок краще Сихова чи Майорівки ( дві полоси як в сторону центру так і звідти ) + тролейбусне сполученні + 2-3 км від оперного.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Пон 17 бер, 2014 00:42

budivelnik написав:2 Місце розташування - на порядок краще Сихова чи Майорівки ( дві полоси як в сторону центру так і звідти ) + тролейбусне сполученні + 2-3 км від оперного.

4.5 км від оперного. Дві полоси по вулиці Чорновола, де постійно пробки.
amexus

Повідомлення Додано: Пон 17 бер, 2014 17:13

budivelnik написав:
1 Екологічно - чудовий район , жодного заводу поблизу + Брюховицькі ліси під боком
2 Місце розташування - на порядок краще Сихова чи Майорівки ( дві полоси як в сторону центру так і звідти ) + тролейбусне сполученні + 2-3 км від оперного.

я предлпочитаю Франковский район....Вы со своими 2-3 км до оперного :lol:
kos65

Подякував: 87 раз.
Подякували: 208 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 18 бер, 2014 01:02

kos65 написав:
  budivelnik написав:
я предлпочитаю Франковский район....Вы со своими 2-3 км до оперного :lol:
Мені також подобається Кью7 сильніше ніж таврія , правда до моменту коли я починаю дивитись на цінник.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Сер 19 бер, 2014 14:01

Пане budivelnik, що Ви можете сказати про новобудову від ТКС - "Добра оселя" на вул. Княгині Ольги? Цікавить, перш за все, Ваша професійна думка про якість будівництва.
Bambula

Подякував: 217 раз.
Подякували: 28 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 19 бер, 2014 17:44

В зв"язку з подіями в Криму:
Міняємо 3 кімнатну квартиру в Сімферополі(70м.кв)в тихому районі на відповідне житло у Львові.
Хто хоче прошу в личку писати,або лишіть номер тут.
Flicker

Подякував: 25 раз.
Подякували: 317 раз.

Профіль

#<1 ... 104105106107108 ... 285>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: akurt і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор