Люди, які можуть купити житло такою копійкою не цікавляться при такій інвестиції...
|
|
![]() 1 Тупо не розглядати всі можливі варіанти 2 Депозит ніколи не заробляв грошей. Депозит служить для збереження вже існуючих , а ставка по депо завжди приблизно дорівнює інфляції ( деякі викривлення на протязі 3-5 років - бувають , але як правило в термінах від 10 років - депозит не допоможе) Саме по собі - житло кращим не стає. А от місце його розташування - як правило дорожчає сильніше ніж втрачає у вартості сама конструкція. 1 Ніколи не задумувались , що по відношенню до своїх внуків Ви колись будете бабцею/дідусем від якої чекали спадщини? 2 Чи розумієте Ви , що для того щоб бабця/дідусь щось передали , вони спочатку повинні були це щось заробити/отримати Єдина думка з Вашого повідомлення , з якою я погоджуюсь Але при цьому 1 Розмір прибутку бізнесу у відсотках це похідна від двох величин а - ризику б - обєму 2 Так як нерухомість - це низькоризикова і великообємна( в коштах) величина - то й не дивно що прибуток(у відсотках) від володіння нерухомістю програє активним і високоризиковим видам бізнесу. 3 Нерухомість - це засіб збереження вже заробленого а не засіб заробітку.
![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіА тепер маємо цифри: У нас по 100 000 грн Ви купили в себе будку - здали доїжджаючим за 200 баксів. Отже Ваш заробіток за 5 років це оренда за 5 років мінус вартість ремонту. Зазвичай то що заробили то і потратили на ремонт. Хата 5 років тому коштувала 100к грн. В умовах теперишньої ситуації житло дешевшає. Отв кращому випадку ви як мали 100 000 грн так і маєте у вигляді хати Я ж за 5 років на депозиті подвоїв цю суму і маю живі гроші + в умовах здешевлення житла я отримую краще житло. ![]() 1 Бо я його будую і продавши , отримую як роботу так і можливість збудувати ще більше. 2 Про бабць - Це Ви згадали що добре отримати спадщину від бабці. Тому я Вас і запитав А Ви що не збираєтесь передавати житло в спадщину коли станенте бабцею/дідусем? Чи передасьте оповідання в якому районі дешевше орендувати і куди потратили кошти які інші бабці/дідусі відправили на ринок житла 3 По депозиту Завжди пропонував , розглядати будь-що не у вигляді сумми кольорових фантиків а у вигляді місячних заробітних плат(доходів) Тому Ваш приклад по депо В 2008 - 100 000 грн (2000 грн середньомісячна з/п , 100 000 = 50 середніх з/п Поклали Ви на депо і отримали 150 000 грн - при сьогоднішній серп з/п=50 сер з/п Тому Стандартно життя розвивається слідуючим чином Спочатку дохід 300% з оборотом в 100 доларів = 300 доларів Потім дохід в 30% з оборотом в 10000 доларів =3000 доларів Потім дохід в 10% з оборотом в 100 000 доларів = 10 000 доларів. Тепер розумієте? Поки мало грошей і багато здоровя - крутимо по максимуму і отримуємо гроші Потім капітал наростає - здоровя/бажання меншає - але заробляємо в абсолюті більше Потім капітал перевищує Ваші можливості ним керувати - віддаємо його в галузі де ризику не має ( банк це високий ризик) і здоровя для керування багато не потрібно - а дохід в рази перевищує Ваші потреби.
![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіВ 2008р ви купили житло по 2 000 уо метр а в 2012 воно стало по 1200 уо метр. Також, ще трошки набудують а не дуже купують і будуть самі давати розстрочку і тоді оренда накриється бо краще платити розстрочку ніж комусь за оренду. ![]() Re: Нерухомість у ЛьвовіДивно що мою відповідь на це запитання знищили , але з мене корона не впаде і я зможу її ще раз дати 1 З 2008 впали у чужій валюті не тільки ціни на житло а й на все що виробляється в україні для власного споживання і в тому числі й доходи Порівняйте хліб в 2008 - 5 грн = 1,1 долара і в 2013 - 5 грн = 0,63 долара 2 На рахунок набудують При сьогоднішніх темпах будівництва , щоб просто порівнятись з Україна - 23 м2 на особу Сх Європа - 30 м2 - будувати ще 35 років Зах Європа - 40 м2 - будувати 85 років США - 60 м2 на особу - будувати 185 років Ви мене не здивуєте 70% населення не витрачають коштів на покращення житлових умов і живуть в тому що їм передали в спадщину Таким чином Ви просто відноситесь до тих 70%
|
|