Investor_K написав:А еще лучше не плакать, а считать купюры. Успокаивает.
й головне це можна робити нескінченно, незалежно від кількості купюр правда родичі можуть викликати людей в білих халатах - но то таке
Навіть, якщо нема купюр, то можна зводити баланс по рахунках - от на сьогодні вже понакапувало за грудень по поточних. А баланс у більшості за цей рік у валютному вимірі, напевно, не покращився. Приват гарно візуалізував - ввесь час крутиться лічильник в "Мої депозити" і типу щось прибуває. Бажаю у прийдешньому новому році всім миру, перемоги, удачі і не тільки фінансової.
timbraidmail написав:Yuri_61 откуда это всё идет про отказ обменивать??? сдавал 1996 без вопросов
в интернете статьи циркулируют про это, что типа, проблемі у людей с их обменом, мол только синие доллары с охотой принимают, а на серые в лучшем случае кривятся кассиры, а то и по заниженному курсу принимают, если это не в кассе банка И кто как думает, стоит ли сейчас вообще покупать доллары или дожаться конца июня 2023 года (сезонная курсовая яма) или сезонность уже не работает? Извините, что если этот вопрос я задаю не первый раз, но может кто его раньше не читал. мне важно мнение корифеев этого форума. Я не троллю, поверьте, хотя почему то некоторые так обо мне думают.
Літом здавав долари, приймають всі окрім: ветхі, в жирних пятнах, арабські печатки. Долари здавав або старі з великим портретом або нові сині. З проблемними йшов до мінял - беруть з дисконтом 10%.
Shaman написав:так, торговий дефіцит був майже завжди, але зараз він суттєво збільшився. останні декілька років його дійсно балансували переводи заробітчан - поки що вони залишилися на тому самому рівні. транши МВФ раніше не були настільки великими, щоб на щось впливати
Дивлюсь дані по торг. балансу тут https://ru.tradingeconomics.com/ukraine ... e-of-trade В березні-квітні був профіцит (імпорт впав, експорт ще лишився). В загальному як був раніше дефіцит торг. балансу - так і лишився. Економіки нерозвинених країн всі такі.