Yuri_61 написав:імхо, все ж можна вирахувати, коли буде наступне підвищення фіксованого курсу долара.бо хтось мріє затариться нікомунепотрібним в середині червня па36,4 і може не встигнути це зробити, бо буде вже па47
не можна вираховувати. можна взнати, якщо спілкуєшся з кимось з керівництва НБУ чи ОП
але це вже називається інсайд, на Заході це взагалі карний злочин - ми ще до цього не звикли
edvardd написав:гдето в апреле будет сворачивание боёв, с оформлением победы в августе, а вот нефтегаз весной может резко скакнуть вверх...есть такой прогноз..
Куда вкладывать кровные?
така собі нестандартна порада на цьому форумі/цій гілці - в валюту долар/євро диверсифіковано.
бо девал нас ще чекає - й курс менше 50 не буде (але це консервативна оцінка)
Востаннє редагувалось Shaman в Нед 08 січ, 2023 15:11, всього редагувалось 2 разів.
Хто зна де вони таке нарахували. Постійно їзжу на село. Поля зібрані. І стерня вже подискована. Весну-літо на телеграмах показували як наша артилерія і хаймарси працюють з полів соняшників та кукурудзи. Може там і не збирають? Де не змогли відігнати окупантів. По кукурудзі що на зиму на полі залишили я таке дуже давно бачив. Десь мало не у березні зібрали. Гарний мабуть фермер-господар. А то шо хитрожопі фермера намагаються мокрою кукурудзою за паї розраховуватися та ще й по дорожчим цінам чим на ринку, то факт. Люди мені таке казали. Такий ми вже народ...
Хто зна де вони таке нарахували. Постійно їзжу на село. Поля зібрані.
Посилання Дюрі-бачі на статтю від 01.11.2022 Зараз цей же ресурс:
Станом на перший тиждень січня збирання зернових та зернобобових культур проведено на площі 10,7 млн га (93%). При врожайності 46,4 ц/га, намолочено 49,5 млн тонн зерна. У тім числі: пшениці обмолочено 4,979 млн га (100%), намолочено 20,2 млн тонн (врожайність – 40,5 ц/га); ячменю обмолочено 1,7 млн га (100%), намолочено 5,8 млн тонн (врожайність – 34,7 ц/га); гороху обмолочено 118 тис. га (100%), намолочено 269 тис. тонн (врожайність – 22,8 ц/га); кукурудзи на зерно обмолочено 3,4 млн га (81%), намолочено 22,1 млн тонн (врожайність – 64,8 ц/га); гречки обмолочено 116 тис. га (98%), намолочено 158,5 тис. тонн (врожайність – 13,7 ц/га); проса обмолочено 44,7 тис. га (99%), намолочено 101,8 тис. тонн (врожайність – 22,8 ц/га). Крім того, збирання соняшника проведено на площі 4,8 млн га, (99%) намолочено 10,5 млн тонн насіння при врожайності 21,7 ц/га; сої проведено на площі 1,5 млн га (100%), намолочено 3,7 млн тонн при врожайності 24,3 ц/га; ріпаку проведено на площі 1,1 млн га (100%), намолочено 3,2 млн тонн насіння при врожайності 28,6 ц/га; цукрових буряків викопано на площі 180 тис. га (99%), накопано 9 млн тонн солодких коренів при врожайності 501 ц/га. Аграрії Миколаївщини, Одещини, Буковини та Вінниччини завершили збирання цьогорічного урожаю всіх сільськогосподарських культур. Найвища урожайність зернових та зернобобових культур у аграріїв Хмельниччини – 70,9 ц/га https://www.agronom.com.ua/tepla-pogoda ... kukurudzy/
Хоча з погодою в цій ситуації повезло. Буряк і сою підчистили, кукурудзу дотискають.
edvardd написав:гдето в апреле будет сворачивание боёв, с оформлением победы в августе, а вот нефтегаз весной может резко скакнуть вверх...есть такой прогноз..
Shaman написав:навіщо лишатися там, де все буде погано.
Комусь погано, а комусь добре. В неспокійні часи значно простіше розбагатіти ніж в спокійні. Від Ужгорода до Європи подати рукою, москалі далеко. Тому поки не бачу особливого змісту їхати.
Сибарит написав:называть какие-то цифры я бы поостерегся.
Мені значно простіше потім орієнтуватись щодо правильності прогнозів по числах. Звичка така, як і давати посилання на джерела при аргументації своєї думки. Звісно я можу помилятись, зокрема, я вже десь тут писав про курс 45 на грудень 22 року... Про фейл з криптою взагалі помовчу...
ну хз , може у когось є якісь інсайди? можна порахувати досить умово, виходячи із закладеного середньорічного курсу 42 і в кінці року 45. січень, лютий по 36,56, листопад , грудень -45 , тоді березень - жовтень має бути десь 42 з копійками , щоб середньорічний вийшов 42 з чимось. Проте це дуже умовно , може у когось є якість більш предметні розрахунки?
Міжнародні резерви України станом на 1 січня 2023 року за попередніми даними становили 28,5 млрд дол. США (28 491,0 млн дол. США). У грудні вони зросли на 1,9% порівняно з листопадом 2022 року завдяки валютним надходженням від міжнародних партнерів, що перевищили інтервенції НБУ з продажу валюти для підтримання фіксованого курсу.
В абсолютном выражении рост составил 0.536 мдрд, с 27.955 до 28.491 млрд.
Стоит отметить, что резервы растут 3 месяц подряд, т.е. это явление уже становится трудно считать ситуативным. Как видим, валютные интервенции НБУ, несмотря на некоторый рост их объемов в конце года, остаются вполне посильными.