Хм, везде курс падает, а в "Авале" приём бакса по 40.7 - может, чё-то знают? ))
Написать то можуть. Не хвакт що куплять долярчики по ,,жирному,, курсу. Приїдешь до них -нема гривень в касі. Так я на конверт депо, мені папір не потрібен. -Все рівно без наявності гривнів у касі валютообмін по правилам банку зробить не можемо. Кілька раз так відшивали. Ото таке.
здаєте один долар і 50 грн. на рахунки, і потім проганяєте 2700 разів.
Realist написав:Давати прогнози потрібно хіба що тільки за гроші (привіт пану Кухару) щоб мати хоч якусь сатисфакцію за позор після того як вони (прогнози) не збудуться.
Угу, снизили уже, походу все ломанулись туда с баулами баксов на гривни менять )) Вообще странная ситуация, непонятно на чём падаем, похоже для нашего валютного рынка отсутствие плохих новостей - уже хорошая новость ))
Dobrofey написав:Угу, снизили уже, походу все ломанулись туда с баулами баксов на гривни менять )) Вообще странная ситуация, непонятно на чём падаем, похоже для нашего валют ного рынка отсутствие плохих новостей - уже хорошая новость ))
Щось я не розумію де саме ми "падаєм". Я злив євріки по 42.5, а зараз можу відкупитись по 42.90... Бакс, мені здається теж був нижче за 40.6 Чи я помиляюсь ?
Dobrofey написав:Угу, снизили уже, походу все ломанулись туда с баулами баксов на гривни менять ))
Буває іноді банки помиляються. Я восени я так 2 рази Євро носив до ПУМБу дорожче, ніж брав у валютчика за рогом. Правда така карусель триває недовго...