Та ну, який розворот. Це тамочки у вас по столицям. А у нас лише 5 коп на прийом докинули і усьо 38,65/39,00 40,62/41,05 Що це взагалі таке було? Загон оленів щоб скидували доляр?
Shaman написав:якщо Ви ще залишаєтесь, то знову повернусь до своєї ідеї - немає "изъятия" грн на суму 537 млрд, некоректно так казати
Я не надолго Боюсь, что времени на длительную дискуссию у меня нет.
Если Вы заметили, в процитированном тексте я оговариваю, что это сумма, вычисленная "по доступным в официальных источниках данным". Более того, я оговариваю неопределенную поправку на движение денег, о котором мы знаем, но не можем точно оценить. Т.о. мое утверждение совершенно корректно
Я допускаю, что могут быть не отражаемые в статистике операции, однако оперировать догадками не вижу ни малейшей возможности.
Visky написав:Після впровадження конвертаційної каруселі, 4 серпня курс впав наче до 38,5/38,7 і закрився того дня біля 38,7/39... Цей мінімум тримається і досі. Можна припустити, що то був мінімум рентабельності для карусельників, але ж тоді іх було мало, а зараз маса, як стадо бізонів, все змітає на їхньому шляху і зупинитися важко. Ось, що прогнозував Єгор Зелінський на "Курсі" ще вдень: " Як довго падатиме долар? ... Якщо ж купувати валюту, що подешевшала, почнуть раніше, то цінник може піднятися до 39,55-39,65 гривень, але навряд чи перевищить ці цифри".
Дюрі-бачі написав:Тим часом в Ужгороді вже впав курс до 38.30. Євро по 40.30 - дешевше "собівартості"
У порівнянні з тим, що сьогодні було в Києві, це ще не зовсім впав. Сьогодні бачив на касі банку купівлю 37,80. І на одному з ресурсів мережі обмінок також був такий курс. На момент там вже 38,5.