Zebra написав:Потом не говорите, что я вас не предупреждал.
Вы уже предупреждали, что в феврале этого года будет 55, какой был курс в феврале все помнят.
Вот только когда ветер подул в другую сторону о чем я начал предупреждать и была возможность слиться по 40, это тоже было. А когда я кричал чтоб скупались по 26.хх что это дно. И что война будет. И что биткоин лучше покупать по 19, а не доллар забыли?
Старий анкедот: В одній сім'ї був єдиний син, який нічого не говорив. Хлопчика тягали до різних професорам і логопедам, але ті лише розводили руками і нічого не могли вдіяти. Минув час, хлопчикові виповнилося сім років. Якось вранці, коли вся сім'я снідала, він раптом чітко і виразно говорить: "Чому каша пересолена?". Батьки забігали, заметушилися, запитують: "Чому ж ти раніше не говорив?", А він їм відповідає: "Так раніше все було добре!".
На мою думку - курс долярчика до літа(якщо не буде якихось суттєвих змін на фронті, чи ще в чомусь - тобто, без форс-мажору) буде коливатись +/- 38 (50-70коп. туди-сюди)
Тож, покищо продовжується набивання гривнедепостовпців на 6-12міс!
А хто ще своїми планами/стратегіями поділиться на цих сторінках?
На мою думку - курс долярчика до літа(якщо не буде якихось суттєвих змін на фронті, чи ще в чомусь - тобто, без форс-мажору) буде коливатись +/- 38 (50-70коп. туди-сюди)
особливість поточного часу - все може змінитися дуже раптово.
тому гратися в депо - будь ласка. але горизонт планування я б зменшив - міс до 3.
й якщо дивитися трохи далі, то гривню треба девальвувати вже зараз. інструменти для цього є. й аргументи, зараз війна, тому стан економіки не актуальний, вже не актуальні - бо війна в такому чи іншому вигляді - це ще на певний час. й може наші можновладці згадають, що треба не лише доїти та стригти бізнес, й інколи й годувати